Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek CBD kapljice

CBD kapljice

Ima kdo izkusnje z CBD kapljicami? Obljubljajo vse zivo pa me zanima kaj je res da nebi bvz denarja proc metala?

Predvsem me zanima zaradi zelodcnih tezav, tezav z spanjem (kar naprej razmisljam in ne morem zaspati). Bolecine v vratu in med lopaticami.

Gledam zeliscarstvo puntar. Ceprav so drazje kot drugje.

Hvala.

Ne vem, tudi mene zanima. Najprej, če kaj pomaga (nespečnost, razbijanje srca, hormonsko neravnovesje), potem pa koliko/mesec to potem stane? Če imaš med jemanjem recimo pregled krvi, se to kaj pozna na rezultatih?

Komentarjev je veliko..eni pisejo da so pozdravili raka..drugi da ne pomaga..nevem kaj si misliti vec. Mogoce imas kak mail si malo izmenjava izkusnje?

Sem bila skeptična predvsem zaradi silnih reklam za vse vrste naravnih, 100% dobrih zdravil itd.itd. Sedaj sem dobila te kapljice pri nekomu, ki ga poznamo (družinsko). Dela bolj za ožji krog. Bomo videli. Jemljem jih 4-5 dni. Za enkrat nobene spremembe. Prekmalu? Predvsem za nespečnost in bolečine v sklepih bi jih rabila. Mogoče kdo ve, po kolikem času se pokaže učinek? Tudi mene zanima glede pregleda krvi.

Meni se tudi zdi da je to bolj farsa in reklama..zaradi bolecin v hrbtu sem isto narocila Neuronal ki ga reklamirajo..efekt po 20 dneh jemanja isti..

Odgovor na objavo uporabnika
Teja92, 05.01.2025 ob 14:20

Meni se tudi zdi da je to bolj farsa in reklama..zaradi bolecin v hrbtu sem isto narocila Neuronal ki ga reklamirajo..efekt po 20 dneh jemanja isti..

Tako sem se jaz zafrknila s Kolagenom. Reklamira se kot skoraj čudežno zdravilo. Vztrajala sem 2 meseca. Nič, čisto nič. Škoda denarja-dobesedno vrženega stran.

Kar se tiče CBD kaplic je tako:

Slišal sem že več ljudi, ki so jih jemali in nekateri so povedali, da jim izboljšajo nekatere težave, bolečine.

Vendar se ni za varati, da so del kompletne rastline in njene molekularne sestave. Konoplja pač.

Država RS še vedno zatira ljudsko pravico, do samozdravljenja, kar pomeni, da zatira uporabo konoplje v celoti, tako saditi, kupiti ali prodati. S čimer je preprosto tako, če primerjamo z neko drugo zadevo in sicer:

Državna zakonodaja se obnaša pri konoplji tako, kot, da bi pustila prodajo omega 3 maščob ne bi pa dopuščala in bi prepovedovala ter kaznovala vzgojo rib, jedenje, nakup in prodajo teh.

Tako se obnaša pri konoplji. Kajti izvlečki iz konoplje so za organizem najboljši v popolni stukturi molekul (vezi) in ne delni ali nepopolni kar je CBD.

Endokanabinoidni sistem – dr. Tanja Bagar v Državnem svetu 2015 (S-TV Skledar)

( https://www.youtube.com/watch?v=gIhDjBUfklg )

Torej ce povzamem..brez thc ni nic..

Teja92, 05.01.2025 ob 15:03

Torej ce povzamem..brez thc ni nic..

Ne da ni nič. Konoplja je celostna, nekateri izvlečki niso.

Državne oblasti po svetu so zaradi monopola in držabna ljudi v indoktrinaciji demonizirale konopljo pri ljudeh, izključno, kot mamilo. Zato imajo še vedno polno privržencev -zabita čreda- , ki podpira prepoved konoplje in s tem škodi sebi in drugim, korporacijam in zločinskim oblastem je pa to v interesu, da tako ostaja. Znanje, vedenje, izkušnje, praksa, pa kaže, da je konoplja lahko izredno velik dar človeku v mnogih aspektih njegovega življenja.

Konopljo grobo ločimo na dve sorti in sicer INDIKO in SATIVO, čeprav je cel kup podvrst.

Vsaka ima svoj učinek na človeka.

sort

sort2

Državne oblasti podpirajo ljudsko norost in brezumje ter bolezen.

Zato je na vsakem koraku možno kupiti alkohol, ki je koncentriran in kot tak največ uporabljen, kot strup in ne kot zdravilo in razkužilo ter podobno.

Kajti, če človek redno uživa koncentriran alkohol je to STRUP človekovemu organizmu prav tako duhovnemu aspektu.  V zmernih količinah in naravnem stanju fermentacije sadja , če ga človek zaužije ne prihaja do zastrupitev in poškodb oraganizma človeku. Ampak mu je tudi to dar narave za njegovo psihofizično stanje. Kar ne izvzame treznega stanja ampak ga omehča, če se tako izrazim. Kajti, da bi se v naravni danosti človek s tem zastrupljal bi moral pojeti ogromen kup sadja v katerem se je že začel pojavljati alkohol. Enako je z živalmi, ki rade pojedo takšno sadje ampak ga ne bodo preveč in vsakodnevno, da bi jim to uničilo telo in duha.

Konoplja podira meje indoktrinacije in spreminja psihološko in fizično stanje človeka na naraven način, prav tako dokler je v naravnih razmerjih. Namreč izvlečki so koncentrirani. Zato je z izvlečki treba biti previden in se tudi največ uporabljajo za zdravljenje bolezni in ne za vsakodnevno uporabo.

Tako, kot alkohol se za človekovo dobro ne bi smel uporabljati v koncentriranih pojavnostih v vsakodnevni uporabi.

Narava daje primerno količino in potrebo za človeka v primernih odstotkih. Ko človek te odstotke, ki so naravno dani kompenzira in manipulira se podre naravna danost. Pretiravanje v vsem je pretiravanje in nič kaj drugega. Saj se gre za pretiranost, zato tudi beseda pretiravanje. Preveč je pretiranost. In ta v vsem ni dobra za ljudi in druga bitja.

Konoplja je izreden dar in mnogi, ki so to globje v njeni strukturi preučevali vam to tudi pojasnjujejo.

Vendar je svet še vedno pod pritiskom posameznih interesov, ki gredo preko živega človeka in njegovih potreb za zdravo in zadovoljno življenje. Zato tudi državne zakonodaje, ki so plod zla to jasno kažejo.

Namreč, čisto za pojasnilo. Zelo strupena mužnica v gozdu lahko raste pa čeprav ima potencial da tudi ubije človeka. Če jo vidite državna usmerjenost ne predvideva prijavo le te in mesta kjer raste. Med tem, ko za konopljo “rada” vidi, da se prijavi le to. Pa čeprav NI podatkov, ki ne bi bili plod manipulacij, da je kdaj bilo kateri človek umrl, ker je zaužil konopljo v zmernih količinah in celo večjih. Od alkohola so ljudje umirali, od zastrupitve s strupenimi gobami tudi v pogledu konoplje pa večinoma le, ker so se ljudje zaradi nje pobijali in jih pobijajo državni uslužbenci, kot so  policaji.

Darko367, 05.01.2025 ob 15:34

Državne oblasti podpirajo ljudsko norost in brezumje ter bolezen.

Zato je na vsakem koraku možno kupiti alkohol, ki je koncentriran in kot tak največ uporabljen, kot strup in ne kot zdravilo in razkužilo ter podobno.

Kajti, če človek redno uživa koncentriran alkohol je to STRUP človekovemu organizmu prav tako duhovnemu aspektu.  V zmernih količinah in naravnem stanju fermentacije sadja , če ga človek zaužije ne prihaja do zastrupitev in poškodb oraganizma človeku. Ampak mu je tudi to dar narave za njegovo psihofizično stanje. Kar ne izvzame treznega stanja ampak ga omehča, če se tako izrazim. Kajti, da bi se v naravni danosti človek s tem zastrupljal bi moral pojeti ogromen kup sadja v katerem se je že začel pojavljati alkohol. Enako je z živalmi, ki rade pojedo takšno sadje ampak ga ne bodo preveč in vsakodnevno, da bi jim to uničilo telo in duha.

Konoplja podira meje indoktrinacije in spreminja psihološko in fizično stanje človeka na naraven način, prav tako dokler je v naravnih razmerjih. Namreč izvlečki so koncentrirani. Zato je z izvlečki treba biti previden in se tudi največ uporabljajo za zdravljenje bolezni in ne za vsakodnevno uporabo.

Tako, kot alkohol se za človekovo dobro ne bi smel uporabljati v koncentriranih pojavnostih v vsakodnevni uporabi.

Narava daje primerno količino in potrebo za človeka v primernih odstotkih. Ko človek te odstotke, ki so naravno dani kompenzira in manipulira se podre naravna danost. Pretiravanje v vsem je pretiravanje in nič kaj drugega. Saj se gre za pretiranost, zato tudi beseda pretiravanje. Preveč je pretiranost. In ta v vsem ni dobra za ljudi in druga bitja.

Konoplja je izreden dar in mnogi, ki so to globje v njeni strukturi preučevali vam to tudi pojasnjujejo.

Vendar je svet še vedno pod pritiskom posameznih interesov, ki gredo preko živega človeka in njegovih potreb za zdravo in zadovoljno življenje. Zato tudi državne zakonodaje, ki so plod zla to jasno kažejo.

Namreč, čisto za pojasnilo. Zelo strupena mužnica v gozdu lahko raste pa čeprav ima potencial da tudi ubije človeka. Če jo vidite državna usmerjenost ne predvideva prijavo le te in mesta kjer raste. Med tem, ko za konopljo “rada” vidi, da se prijavi le to. Pa čeprav NI podatkov, ki ne bi bili plod manipulacij, da je kdaj bilo kateri človek umrl, ker je zaužil konopljo v zmernih količinah in celo večjih. Od alkohola so ljudje umirali, od zastrupitve s strupenimi gobami tudi v pogledu konoplje pa večinoma le, ker so se ljudje zaradi nje pobijali in jih pobijajo državni uslužbenci, kot so  policaji.

mušnica

Cannabis sativa, Cannabis indica in Cannabis ruderalis. Vsaka od teh vrst ima svoje specifične lastnosti, vključno z različnimi ravnmi kanabinoidov, kot sta THC (tetrahidrokanabinol) in CBD (kanabidiol).

Cannabis Sativa

Cannabis sativa je znana po višjih ravneh THC v primerjavi z CBD. Ta vrsta konoplje običajno deluje stimulativno in je povezana z večjo kreativnostjo ter energijo. Vsebuje manj CBD kot indica, kar pomeni, da ni primarna izbira za tiste, ki iščejo terapevtske učinke CBD.

Cannabis Indica

Po drugi strani pa Cannabis indica vsebuje višje ravni CBD v primerjavi s THC. Indica je znana po svojih pomirjujočih učinkih in se pogosto uporablja za lajšanje stresa, bolečin in nespečnosti. Razmerje med THC in CBD pri indicah je pogosto bolj uravnoteženo ali celo favorizira CBD.

Primerjava vsebnosti CBD

Na splošno velja, da Cannabis indica vsebuje večji delež CBD-ja kot Cannabis sativa. Medtem ko se lahko specifične vrednosti razlikujejo glede na posamezne sorte in pogoje rasti, so indicne sorte običajno gojene z namenom doseganja višjih ravni CBD.

New Report

Close