CBD kapljice za spanje
Sem, pa mi ne ustrezajo. Vzamem raje melatonin (to je hormon spanja, ki ga z leti telo manj proizvaja) ali persen ali pasijonko.
cbd se niso dobro raziskane, pa naj prodajalci pravijo, kar hocejo, in poznam se eno osebo, ki je poleg mene imela stranske ucinke. Swveda pa to ne pomeni, da tebi ne bi ustrezale.
Pri CBD zavisi tudi od proizvajalca. Kupila sem jih dvakrat (polni spekter), od prvega proizvajalca prvič dobro pomagale, drugič od drugega prav nič. Glede ostalih zadev mi kar dobro pomaga pripravek s pasijonko, ostalo ne kaj dosti. Prej sem vedno imela globok spanec, zdaj pa se že dve leti zbujam ponoči. Tudi drugi v moji okolici slabo spijo. Ne vem, kaj je to.
Avtor ali avtorica. Predvidevam, da si ženska. Torej, jaz sem imela obdobje okoli mojega 40 leta katastrofalno. Spala ponoči skoraj nič. Zbujala se kot zombi, v službi je bila kriza okoli 12.00 ko bi najraje se nekam zvlekla in zaspala. Skratka, ti prvo ugotovi v čem je problem, da ne spiš.
Jaz nisem spala zaradi hormonskih sprememb. Slab spanec je bil del tega.
Dala sem si izmerit hormone. Težava je bila v estrogenu.
Meni so CBD zelo pomagale. Jemljem jih že 3 mesece. Zadovoljna zelo. Poleg tega so meni uravnale hormonsko neravnovesje. Poleg tega sem uživala še nekaj dobrih probiotikov.
Tako da, ti želim srečno pri reševanju tvoje tegobe.
Poišči vzrok slabega spanja,potem pa ustrezno rešuj svoje težave.
Sama sem imela težave s spanjem ko sem prešla v menopavzo. Ponoči sem se zbujala in imela vročinske vale. Spala sem po 3-5ur na noč, zjutraj pa v službo. Ginekologinja mi je ponujala samo tablete, ki pa niso imele učinka. Nato sem probala CBD kapljice in rezultat je bil enak. Nato mi je hčerka predlagala ašvagando, ki je pomagala nekaj časa, dokler se telo ni navadilo. Zdaj pa prisegam na THC (v piškotih, cigaretu, čaju). Vzamem po potrebi, ponavadi 2x na teden.
OHohoHO, 29.12.2023 ob 17:09
Imam težave z nespečnostjo že daljši čas. Zanima me ali je kdo preizkusil CBD kapljice za spanje….so 35% in ne vsebujejo thc, samo neke naravne dodatke
Hvala
Hej pozdravljeni, včasih kaj napišem za Konoplja Zdravi (konopljazdravi.si). CBD kapljice so bolj učinkovite za vse težave nasploh, če vsebujejo THC in ostale kanabinoide. Postanejo močnejše ob istih stroških.
In še nekaj moramo vzeti v obzir potem, ko že imamo izdelek s THC (0,2 %). Razmerje med CBD in THC mora biti čim manjše, da oba zaužijemo v dovolj velikih količinah. 30 % CBD in 0,2 % je velik razkorak napram 3 ali 5 % CBD.
Predvsem pa pri spanju pomagajo pri sami kvaliteti. Nekaterim dobro služijo tudi pri krajšanju časa uspavanja.
Zdravo383, 30.12.2023 ob 05:22
CSD za čez dan
Ta ideja je odlična, če smo tisti teden v stresu. CBD kapljice bodo dvignile prag za stres, ki ga lahko prenesemo. Večer dočakamo mirnejši. Popoldanski CBD + sprehod / meditacija pa je že kičasto.
Blefnica, 30.12.2023 ob 18:25
THC, spiš kot mali muc, nič prebujanja
THC je odlična zadeva, če ti paše biti zadet. Lahko pa postane ovira, če ga jemljemo redno. Poruši arhitekturo spanja. 2x na teden bo ok.