ČČlovek pa res nikoli…
Ne ve…..zakaj se mu dogajajo nekatere lepe stvari,takrat leti po svetu…potem se nekako čas ustavi,tisti nekdo en mal zgine,pri srčku je težko hudo……a potem je treba to tudi pozabiti???…..Ko nekoga več ni…..a je treba tiste lepe trenutke kar zbrisati,ker delajo preveč gušte? Al kaj..hmmmm zdej sem pa tam k nevem……
Zakaj pozabit, zakaj zbrisat..naj te ti lepi dogodki, stvari ali kakrkoli ze, vedno spravijo v lepo razpolozenje in ne zalost, saj je bilo lepo in se bo!
Ce pa res tega…. ne bo nikoli vec, ceprav “nikoli ne reci nikoli”, pa se spominjaj… imela si,uzivala… bilo je lepo in sedaj gremo dalje.
Muca..poslusaj srce..pa pamet…ceprav je to tezka kombinacija..ampak jebat ga..tako je zivljenje, poljubcek na tvoje namrsceno celo..saj bo..
Le zakaj si pa ti zmeden..aja..edino ce te tele mucine besede niso zmedle..al si tudi ti kaj prevec spicil…no kaj uspicil..no uzival v cim lepem,haha…jutrcka spicon moj…enga lepga..pa ne bit zmeden nooo!;))
Kje ga vidis, pri meni ga se ni, kje si, pridem k tebi soncek gledat,haha;))
Sebi..te kaj zebka…mene ornk..me bos moral res mal gret, sedajle pa ze pocasi vlecem iz omare jesensko..ma ze skori zimsko garderobo, to ne maram…grrrrrrrrrr
Ne Vem zakaj bi človek moral pozabit lepe stvari…
Škrat je jako hvaležen za vse lepo kar se mu je kdaj
pripetilo, je zgubil prerano preveč
njemu ljubih, in jih ne da dokler miga po sveti je to tako in amen ne de..
Gušt pa tu mora bit SeVeDe
kuko pa nej bi bogi butalci DRGAČ vedli kej bi radi, PREDVSEM PA ČESA bi ne
Pacmakam – najboli da začnem pisat namest Pacmakam kar PC;-)
ker škrat dostkrat tud v temo brcne tko kOT PC ne de:)
ku ponavad zinem pa šele poli vidm o čem je govora, vsega je kriv
gaspod ČAS:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ma kej mi ne da KRIIIIIIIIIIIIILA