Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija CD – narodno zabavna glasba

CD – narodno zabavna glasba

pozdravljeni,

jaz bi pa želela imeti na CD posnete meni najljubše pesmi naših narodnozabavnih ansamblov. Se kdo s tem ukvarja???? Za odgovore se zahvaljujem.

Imam kar nekaj narodnozabavne glasbe. Npiši katere pesmi bi želela imeti, mogoče se pa najdejo pravi komadi, pa ti posnamem…Lep pozdrav! B.

Boris, pozdravljen!

Sem prav vesela, da si se mi oglasil. Zdaj bom na približno napisala kaj bi rada imela, upam da se boš znašel iz vsega tega. Rada poslušam narodno glasbo, vendar nikoli ne vem izvajalca. In sicer bi rada imela:

Preveč je belih rož – ne vem kdo izvaja
Brez otroških oči – spet ne vem izvajalca
Ansambel Toneta Rusa: Zvon želja, Slovenija, pa še ena lepa božična, ne vem imena
SLAKI, poje Majda Renko – Minili sta že leti dve – upam da se tako imenuje
PO SVOJI POTI – ne vem ali so to Okrogli muzikantje, mislim pa da je to pravi naslov pesmi – pa še kakšno njihovo bi imela
MODRIJANI – v spomin ???? (enemu pevcu), mislim da so bili lanskoletni zmagovalci na polki in valčkih
Golica
Primorski muzikantje – po tvoji izbiri par njihovih pesmi
Ansambel MIHELIČ – ene par pesmi pojeta mati in hči, pa tudi ne vem kako se imenujejo pesmi
DOBRI ZNANCI – Šumijo gozdovi domači, Savinjska dolina
Pesmi kjer poje Stanka Kovačič
Letošnja zmagovalka na polki in valčkih, nekaj od ajde, mislim da je AJDA ZORI.

Zelo zmeden spisek, upam da si boš znal kaj pomagati. Je pa še veliko naših domačih zelo lepih pesmi, pa se jih ne spomnim. Mogoče bi kar ti po svoji izbiri še kakšne dodal. Ali bi se dalo to posneti do petka, potem grem namreč na vikend za en teden, pa bi si lahko to glasbo vrtela cel teden. Ni pa nujno. Aha, še to. Kako te še lahko kontaktiram? Imaš kakšen svoj e-mail?

Oj! Kar nekaj od tega imam, nimam pa vsega. Ti bom posnel, pa še kaj dodal po tvojem okusu. Napiši mi mail, oz. tel. kar ti je lažje, pa se ti oglasim. Se bom potrudil, da bo do petka, čeprav me mal za čas daje…. No, nekak bova že uredila, da boš imela lepši dopust…Se slišiva…Pozdrav! B.

Boris,

javljam telefon: 031 276689. Hvala.

Preveč je belih rož – Ansambel Vrisk

Brez otroških oči – Mladi Dolenjci

Minili sta že leti dve – Slaki z Majdo Renko in Stanetom Mancinijem

Modrijani – Pevcu v spomin

Zmagovalka letošnjih volk in palčkov :-))) Modrijani – Ajda na polju

Stanka Kovačič – Ko boš prišel ; Rekel mi je;

Primorski fantje – Tih decembrski dan ; Srečno sinko moj; Barchetta
; Ribiči; Ribiška koračnica; Za stare ljubezni; Pomlad, Z Vespo te bom ujel.

Ansambel Franca Miheliča: Ko ljubezen zagori, Kjer lastovke gnezdijo, Košček domovine, Ostal je le spomin, Ata daj še enkrat zaigraj ( duet z Natašo Mihelič), Ribnčan,Ljubezen šmentana, Sem hodil v eno majhno vas, V mislih pri tebi, Otri se v nebo kdaj ;Pod Gorjance grem, Čez dolenjske griče; Draga Mama, Moravška dolina, Ko odletijo ptice, Obletnica poroke, Nepozabni spomini…..

Modrijani – Na kunigundo, Daleč je dom, Kdor to ve naj pove; Tebi za god, K oltarju bosta pristopila; Moja pepelka ; V mojih mislih vedno ti……..

Lep pozdrav!
mene pa zanima če ima kdo pesem od ansambla Franca Miheliča z naslovom Ko odletijo ptice. Če kdo ima bi prosu da pove.
hvala.

ka kdo ve kdo ma priredbo komada mati od stanke kovačič??

LP

Pozdravljena….
Na partis.si imaš take muzike v izobilju, resnično….Dol potegn, pa potem urejaj po svojih željah
Če ne veš kako, napiši ZS pa se zmenva….
Lp, Roman

Mene zanima če ima kdo od Beneških Fantov pesmi Kaj mi mar in pa Lunca Beneška.

Če ima naj mi pošlje na mail [email protected]

New Report

Close