Najdi forum

Mogoče mi lahko pomagate pri odločitvi ali moram kupiti novi cd rom. Torej trenutno imam cd rom, v katerm mi nekatere cd čita nekatere pa niti ne zazna. Tiste, ki mi ne zazna- zalaufa so divx filmi in nekatere presnete igrice- samo občasno jih odpre, na drugi mašini pa delajo (samo od enega prijatelja, ki jih sam snema), drugo pa mi vse takoj odpre. A je to kaj odvisno od kvalitete posnetih cd? Namreč ne zalaufa mi tiste, ki imajo plavo zgoraj, tiste srebrne pa mi zalaufa takoj? (sori, ne spoznam se na te stvari dobro) Je moj cd rom že star in je za zamenjat?

Pa še vprašanje glede tega, namreč v planu imam kupiti novi računalnik z vsemi dodatki (vendar šele čez kake pol leta), starega bom obdržala za mladino (se niti ne splača prodat) vendar bi rada da cd rom na tem tudi dela zarad filmov in igric in da se učijo na njem. Kak nakup cd roma oz, bi potem vzela kar tistega ki lahko tudi snema (pekač?), če je to potrebno mi svetujete za ta stari računalnik?

CD-romi so tako poceni, da nima smisla zgubljat besed o njih, kar koli kopiš bo OK.

Lahko premisliš celo o DVD enoti… potem si boš lahko ogledala tudi kašen DVD film (seveda upam, da imaš že sedaj solidno mašino… drugače tudi DIVx nebi mogla gledat!?)

glede pekača, hja…. stvar je poceni, vendar če boš čez pol leta kupila nov PC, ti raje predlagam da ga kupiš zanj (DVD in CD-RW enoto)…. ker boš nanj verjetno več delala in zato tudi pekač večkrat uporabljala.

Seveda bi lahko kasneje vzpostavila tudi mrežo in podatke iz drugega PC pekla na tistem, kjer je pekač….samo to je pa že čist druga zgodba.

🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close