Najdi forum

Taka je štorija, pa mi pomagajte:
Kupili smo nov računalnik, star je bil samo še pisalni stroj s spominom, pa še tem samo 8 mega (ne se smejat!). Mami je hotla modem in ga dobila – juhuhu, zdaj lahko na med.over.net visim tudi doma. Očka pa je hotel namesto navadnega CD roma takega, RW. Imamo jasno še DVD, naštelane pa Windovs Millenium… Zdaj pa k težavi: Kako se da muzika zapeči na prazen plošček? Meni ni jasno! Če dam audio CD noter, se vklopi media player, tudi kako skladbo spraviti v “knjižnico” sem pogruntala, naprej (oziroma nazaj na drug CD) pa ne gre…
Upam, da veliki strokovnjaki ne menite, da je moj problem butast?!?
T.

Aja, pa še tole – če v CD ali DVD priklopim slušalke, ni ven niti glasu – zvočniki delajo nomalno? Če se ne motim, bo morala jutri komu glavo odšraufat, kajne? Pa ne zdaj reč, naj “volume” pošlatam, ker sem ga, a ni glasu…

Hm… slušalke bi morale delati… ne vem. Ali to predvajaš MP3 glasbo ali digitalno?
Za zapeči muzko na CD potrebuješ pa kkšen program, kot je Nero Burning Rom ali pa (recimo) Win On CD. Te programe dobiš v trgovini oz. pri lokalnem piratu :)))

oj! nic ni butasto vsi smo nekak zaceli!
pravis da mas win me! hmm hitro dol z njimi! daj pa gor win 2000 al pa najnovejse xp+service pack ki je izsel pred 14 dnevi! kako posnames cd? kot so ze rekli rabis poseben program! jaz uporabljam nero burning room so pa seveda se drugi! povem ti za nerota ker je najlazji in tud med najboljsimi( kak komu:))
dobis ga na kazi al pa pri kakem kolegu!
prvo nabavi ta program ga instaliraj pa se znova javi pa bomo pogruntali kako dalje velja? cao

Veš izi, ni vse tko izi.
ME sucks, pojdi k lokalnemu piratu pa vzemi XP.
Win on CD (ki si ga dobil zraven pekača) sucks, pojdi na kazo pa snemi dol Nerota.
Nekateri butci s(m)o pač tolko pošteni, da kdaj tudi kupimo kak program. Ne vem če bi blo tebi vseen klinc, če bi mesece razvijal nek program, potem bi ga pa vsak ki ma 5 min cajta loudal dol iz kaze. Da ne rečem, da je menjava OS za nekatere prava nočna mora in največja možna muka.

Sicer pa verjetno tudi računalo ki ga imaš eno leto in ni več v najbolj vrhunski formi ne vržeš skoz okno in greš v lokalno štacuno “pajsnt” drugega, najnovejšega.
Ali pač?

Sicer bo tole zgledalo bolj tko, kot da sem zaposlen na Micro$oftu ( kar nisem 🙂 ), ampak vseen, samo tko malo v razmislek.

Nera imamo, ga je inštaliral kolega in nam pokazal, kako ga uporabljati. Hvala za nasvet. Glede Win Me pa ostajamo pri njem, ker smo ga pač kupili in ga kar tako ne bom vrgla v smeti. ima nekaj bugov, to mi je zdaj jasno, a za moje bolj pisoče delo bo že…
Hvala
T.

Saj so W Me čisto v redu. Nikar ne nasedaj “XP ruls” mulcem, ker sploh ni res: še malce bolj kičasti so od Me, podpora za driverje in igranje iger pa je v nuli. Res: od marsikatere naprave in igre se lahko posloviš ker so XP ji tako blazno moderni, stabilni in za “resno uporabo2

Wega rules 🙂 Hja, ni kaj tudi ME niso ravno za v smeti, saj ogromno uporabnikov še veselo tipka, surfa in printa na w95. Tko pač je.

Tisto o ‘XP ruls mulcih’ pa ne bo povsem držalo. XP-ji niso nič bolj kičasti, povsem prilagodljivi so… za začetnika morda malce prezapleteni. Če pa ne šari preveč po nastavitvah, bo z njimi večina povsem zadovoljna. Ne pa vsi, jasno.

Osebno sem prepričan, da številne prednosti XP-jev odtehtajo malenkostne slabosti, razen seveda driverjjev za staro opremo.

Reklama za en ali drug OS torej ni potrebna. Še manj pa omalovaževanje tistih, ki ‘prisegajo’ na en ali drug sistem.
Važno da vse gladko teče, a ne?

LP vsem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close