CD-učenje angleščine
Ali ima katera CD – hitro učenje angleščine?
Odkupim tudi “zapečenega”.
LP
Euro Reward Plus, 4 cedeji, 4 stopnje. Pišite mi na mail, da se zmeniva. LP
kupiš ga lahko v trafikah…Angleščina v 3 mesecih-cd+knjiga-1000 SIT,
če pa ne boš dobila ti ga pa jest zrihtam!
LP
Zaja
Zaja si prepričana da stane 1.000,00 sit?
PREPRIČANA, KER SEM SI KUPILA IZ ISTEGA SKLOPA ŠPANŠČINO V 3 MES…ŠE TOČNEJE DALA SEM NATANKO 980 SIT.
PA PA
ZAJA
Pa imajo to v vseh trafikah?
hmmmmm….sigurna nisem samo mislm pa, da bi mogle met to vse trafike… sam pohiti…gre za med!
z.
Samo kakšen pa je ta tečaj? Če tako malo stane že ne more bit kaj dober. Tisti Reward je pa res dober, brat ga ima, in so 4 stopnje, pa preko interneta je povezan. Lahko pišeš, se pogovarjaš, delaš vaje….temu se reče interaktiven, uporablja pa ga lahko več ljudi, vsak ima svoje geslo. Tko da tist za jurja sigurn ni to.
No ne vem, očito deluje tudi ta za jurja, sam učit se moraš, v knjigi in na CD imaš razlago in pravilno izgovorjavo, na koncu vsake lekcije so pa vaje, zadaj imaš pa rešitve da preveriš svoje znanje.
No, kakorkoli -na meni deluje, kupla sem si Španščino in se lahko pohvalim, da jo znam toliko da mi osnove jezika na potovanju ne bodo delale težav.
Vsekakor pa ta CD in kjiga nista namenjena tekočemu znanju, temeveč k pridobitvi ali obnovitivi osnov v dokaj kratkem času. Kaj pa se človek nauči v 3 mes.? mi se učimo jezik 8 let ali več pa ga ne znamo popolnoma tekoče.
Lp
Zaja
Imam 12 CD-jev + 2 kom knjige + slovar + vaje ….pokliči 041 752 786
Forum je zaprt za komentiranje.