Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek CDB kapljice za muco

CDB kapljice za muco

Je kdo ki je že dajal cdb kapljice macki? Kako se je obneslo? Imamo kucomstaro.5 lst ki je nenormalno boječa…če karkoli zaropota se tako prestraši da brezglavo zdrvi, tako da se udari v steno in se skrije. Potem je nwkaj časa ni na spregled kljub klicanju. Cel dan nervozna. Ko smo prinesli še enega muca je fasala gastritis zaradi nwrvoze in stresa. Zato sem pomislia da bi ji začela dajat cdb kapljice ce bi pomagalo za umiritev. Je kdo dajal in kako se je obneslo

Hvala za pomoč

Mi smo dajali psu.

Pokliči na .Melisasi – Za zdravje živali , da ti bodo svetovali, katere bi bile glede na težave najprimernejše (niso vse enake).

Njihove izdelkelke prodajajo tudi na vet. klinikah, so preizkušeni in OK.

Še članek za več info:

.Endogeni kanabinoidni sistem pri živalih – 1.del

.Endogeni kanabinoidni sistem pri živalih – 2.del

Predvsem pa pazi, če boš kupovala kje drugje, da ne vsebujejoti terpenov in da so namenjene prav za mačke.

Odgovor na objavo uporabnika
na hitro, 23.05.2025 ob 18:58

Mi smo dajali psu.

Pokliči na .Melisasi – Za zdravje živali , da ti bodo svetovali, katere bi bile glede na težave najprimernejše (niso vse enake).

Njihove izdelkelke prodajajo tudi na vet. klinikah, so preizkušeni in OK.

Še članek za več info:

.Endogeni kanabinoidni sistem pri živalih – 1.del

.Endogeni kanabinoidni sistem pri živalih – 2.del

Predvsem pa pazi, če boš kupovala kje drugje, da ne vsebujejoti terpenov in da so namenjene prav za mačke.

WOw, res hvala za te nove uvide o kanabimoidih in mačkah, o čemer se mi ni sanjalo, me pa ne čudi. Zaenkrat sta naša dva mačka zelo sproščena, celo preveč, ko se na dobozu ne umakneta kakšnemu avtu, ker vozi počasneje, zaradi njiju dveh, ko jih voznik zagleda, pa se mora na koncu ustaviti, ker se sploh ne umakneta. S časom sta res malce bolj previdna. Ampak nikoli ne veš, kaj se jim lahko zgodi. Tem otrokom. Za otroke vse najboljše, kar kanabionoidi zagotovo so, kakor pri človeku, tako pri verjetno vseh višje razvitih organizmih, spoh pa sesalcih, ki v osnovi drlujejo vsi kot visokorazviti mnogoceličarji, za katere veljajo v veliki enaka pravila ‘naravnega zdravljenja’.

@KrEna2025: “ker se sploh ne umakneta. S časom sta res malce bolj previdna. Ampak nikoli ne veš, kaj se jim lahko zgodi.”

Mogoče pa testirata, koliko življenj imata. 😉

I know, I’ll see myself out…

Sosi, 23.05.2025 ob 17:59

Je kdo ki je že dajal cdb kapljice macki? Kako se je obneslo? Imamo kucomstaro.5 lst ki je nenormalno boječa…če karkoli zaropota se tako prestraši da brezglavo zdrvi, tako da se udari v steno in se skrije. Potem je nwkaj časa ni na spregled kljub klicanju. Cel dan nervozna. Ko smo prinesli še enega muca je fasala gastritis zaradi nwrvoze in stresa. Zato sem pomislia da bi ji začela dajat cdb kapljice ce bi pomagalo za umiritev. Je kdo dajal in kako se je obneslo

Hvala za pomoč

Za živali je CBD drugače pripravljen, kot za ljudi, zato tistih za ljudi ne smete dajati, ker bi jo ubilo. Malo poguglajte oz, na veterini vprašajte kje dobite CBD za mačka in potem dozirajte točno po navodilih. Na veterini imajo tudi drugačna pomirila za pomirjanje stresa pri živalih, zanimajte se za takšnega, ki ima najmanj stranskih učinkov. Jaz mojim mačkam sigurno ne bi dajala nobenih pripravkov ampak bi jo na različen hrup počasi navajala, še bolje pa bi bilo, če hrupa ni. Kadar doma kaj takega delate, da bi jo lahko plašilo jo za tisti čas, če gre samo za kakšno urico, varno zaprite v mačji transporter, še bolje pa v kakšno varno sobico, okno pa mora biti zaprto.

na hitro, sem prebrala oba dela in evo, točno to povesta, kar sem napisala oziroma  predvidevala na osnovi poznavanja ‘kanabionoidnega zdtaviteljstva’, da imamo vsi vretenčarji zagotovo (700 miljonov let sta ‘kanabinoidni’) ‘sistem’, ki pri vseh deluje po istih zakonitostih! Zato je pti nas vseh zdravljrnje s kanabinoidi uspešno. That simple.

kenguru, 23.05.2025 ob 19:19

@KrEna2025: “ker se sploh ne umakneta. S časom sta res malce bolj previdna. Ampak nikoli ne veš, kaj se jim lahko zgodi.”

Mogoče pa testirata, koliko življenj imata. 😉

I know, I’ll see myself out…

krnguru, te bo kar verjetno kar en ali oba mačka posprrmila do vhofnih vrat in naprej, kar je tudi zaskrbljujoče. In v resnici se tako obnašata, veleobjestno, kar sectega tiče, kot da res imata devet življenj. Trudim se ju ‘na dnevni bazi’ vsaj enkrat privesti do konkretnega predenja, na način, ki sem ga morala odktiti posebej za vsakega posebrj, tufi partner je izumil za enega ‘učinkovito metodo’, zgolj na zofi v določenem položaju za enega, ssj naj bi predenje najbolj tdravolno in antisttesno vplivslo na muce, pa še od hiše se jim ne mudi zelo.

New Report

Close