Najdi forum

Posnamem audio cd z EasyCd Creatorjem in nobene napake na izpiše. Ko pa posnet cd poskusam poslusat, se drsnik v winampu recimo, premika, glasbe pa ni slisat. Posneto je sigurno, ker tudi CDDB opcija dela…..Kaj naj naredim?

najbrž nimaš v winampu pravilno naštimane opcije. dej uninstal winamp, pa
še enkrat inštaliraj

Če dela CDDB še ne pomeni, da je na cdju res posneta muzika.
Pri večino audijo cdjev se na plošček najprej zapiše lead in, kjer so podatki o številu komadov in njihovi dolžini. In če je na cdju ta zapis in nič drugega, bo predvajalnik lepo kazal število komadov in bo lepo igral tišino. CDDB pa dela na principu števila komadov in njihovo dolžino, torej bo prikazal pravi cd.

Si probal ta cd predvajat kje drugje, si probal predvajat kak drug cd?

Ne, v nobenem plejerju mu ne dela. Ocitno mi sploh ne posname gor, ampak program vseeno ne jabi napak. Mi posname cd…..in to je to. sje ni prvic to, odkar sem neki se igral z firmverjem, mi čudne stvari dela. No prej pa splih ni delu:)
Ne vem kaj naj naredim sploh….imas kako idejo?
Aja, k si vprasu ce sem poskusal kak drug cd spilat….ni fora v winampu, ampak v tem posnetem cd-ju

Firmware nikakor ni nedolžna zadeva. Naredi še kakšen poskus. Morda se napaka ne bo ponovila. Izberi cd druge znamke, morda tudi program…?

pogosto sem imel podobne tezave in po nekaj letih ugotovil:
a) če ni kriv CD (menjaj proizvajalca) – probaj z smartbuyem ali tdk-jem. ta more zagotovo delat
;…

potem je edino to, da si kupiš nov pekač

koliko je star?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close