Najdi forum

Splash Forum Politični čvek če bi bile danes volitve

če bi bile danes volitve

Dam glas Janši, prvič sicer, ampak ga dam, ker je vedno bolj jasno, da je edini, ki dejansko ve kaj spremeniti in tudi kaj narediti.

To je dobro. Dobiš sendvič in pingo sok.

2 leti vlade Ivana Noriškega bomo plačevali 10 let.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimen15748292, 16.07.2023 ob 10:59

2 leti vlade Ivana Noriškega bomo plačevali 10 let.

To lahko napiše samo na pol pismen bedak. Namreč če pogledamo finance v času janševanja in v času, ko je bil v opoziciji, je vsakemu jasno kaj odplačujemo in še bomo.

Drug boljši argument prosim!

janko141, 16.07.2023 ob 11:05

To lahko napiše samo na pol pismen bedak. Namreč če pogledamo finance v času janševanja in v času, ko je bil v opoziciji, je vsakemu jasno kaj odplačujemo in še bomo.

Drug boljši argument prosim!

odjebi teslo provokatorsko

principle, 16.07.2023 ob 10:59

To je dobro. Dobiš sendvič in pingo sok.

To bo prvič da bom kaj dobil, do sedaj sem svoj glas dal popolnoma zastonj, v takem in drugačnem smislu.

Pohvalno s strani organizatorjev, edina stranka, ki nagradi.

Danes odplačujemo bone, dodatke in še vse ostalo, ki jih je Ivan Noriški delil v času plandemije kot, da bi denar rastel na drevesu.

Bo šlo?

janšeja!

volila Pirate, tako kot vedno, če grem.

wd40a, 16.07.2023 ob 11:06

odjebi teslo provokatorsko

Zakaj? Česa nimam prav? Seveda pričakujem odgovor z argumentom in podprtimi dejstvi.

SDS ali Logarja. Vsekakor desnake.

SDS, 16.07.2023 ob 11:14

SDS ali Logarja. Vsekakor desnake.

Še dobro, da vas je takih samo 1/4.

Anonimen15748292, 16.07.2023 ob 11:09

Danes odplačujemo bone, dodatke in še vse ostalo, ki jih je Ivan Noriški delil v času plandemije kot, da bi denar rastel na drevesu.

Bo šlo?

Kak argument prosim? Kolikor vidim ne odplačujemo tega, pač pa odplačujemo, dolgove ki so nastajali 27 let in so nastajali zaradi odpisov dolgov, bank, skladov, medicinske opreme….

Tisti boni od katerih je imel tudi nižji sloj nekaj, je kapljica proti ostalim nečednostim in neupravičenim odhodkom.

A teli so tudi ob nedeljah plačani?

janko141, 16.07.2023 ob 11:20

Kak argument prosim? Kolikor vidim ne odplačujemo tega, pač pa odplačujemo, dolgove ki so nastajali 27 let in so nastajali zaradi odpisov dolgov, bank, skladov, medicinske opreme….

Tisti boni od katerih je imel tudi nižji sloj nekaj, je kapljica proti ostalim nečednostim in neupravičenim odhodkom.

Haha, nižji sloj, da je imel nekaj od bonov?

Dva dni dopusta na kredit, ki ga bo ta isti nižji sloj, ki že tako nič nima, vrnil v 10x meri. Bravo. 🙂

Anonimen15748292, 16.07.2023 ob 11:17

Še dobro, da vas je takih samo 1/4.

ja po gausovi krivullji se izide, četrtina pametna, dve četertini povprečni, 1/8 priseljencev iz juga, ki volijo anti janša ne glede na kandidata in 1/8 prisesancev na proračun, če je določena stranka na vladi.

Mi skrajni levičarji bi tokrat izvolili opico iz ljubljanskega ZOO, če bi kandidirala. Samo, da ni Janša.

Anonimen15748292, 16.07.2023 ob 11:22

Haha, nižji sloj, da je imel nekaj od bonov?

Dva dni dopusta na kredit, ki ga bo ta isti nižji sloj, ki že tako nič nima, vrnil v 10x meri. Bravo. 🙂

Kako pa si to izračunal? Namreč moja plača je ista, dajatve iste, razporeditev  dajatev je pa drugačna, torej kako si prišel do 10x? Mi razložiš?

janko141, 16.07.2023 ob 11:14

Zakaj? Česa nimam prav? Seveda pričakujem odgovor z argumentom in podprtimi dejstvi.

dela škodo državi in ljudem. na kratko al hočeš po alinejah. in njegova največja pizdarija – naredil je goloba.

daisycutter, 16.07.2023 ob 11:21

A teli so tudi ob nedeljah plačani?

Zaenkrat še ne, če bi mi pa plačali pa toliko boljše. Vi pa to delate zastonj, kdo je že bolj neumen?

To ne drži. Ni nas samo četrtina.  Čedalje več nas bo. Tu je dokaz. Vaše floskule o pinto  soku in sendviču ne prepričajo več niti levakov.

janko398, 16.07.2023 ob 11:29

Zaenkrat še ne, če bi mi pa plačali pa toliko boljše. Vi pa to delate zastonj, kdo je že bolj neumen?

Jest ne soadam ned “vojačke” kot ti.

A pa čist zares verjamete, da če pišete pod xx nicki in spreminjate spol (lol) da se ne vidi iz avijona da je ena sama kopriva, ki se niti ne potrudi, da bi malo menjala stil pisanja, število vrstic, presledke, slovnične napake…😆😆😆

Men ste tok smešni no.

Glede nato kaj te budale levičarske delajo v tej vladi, te budale ne dobile mojega glasu. Janša podobno ne, ker mu podobno kot tem ne špilajo možgani. Definitivno pa rabimo desno vlado, ne te budale.

wd40a, 16.07.2023 ob 11:29

dela škodo državi in ljudem. na kratko al hočeš po alinejah. in njegova največja pizdarija – naredil je goloba.

Goloba so naredili mediji? Za alineje bi pa prosil ja!

Ma kakšna 1/4. Le nekje 18 % jih je.

New Report

Close