Najdi forum

Splash Forum Politični čvek če bi bile danes volitve

če bi bile danes volitve

Odgovor na objavo uporabnika
daisycutter, 16.07.2023 ob 11:35

janko398, 16.07.2023 ob 11:29

daisycutter, 16.07.2023 ob 11:21

A teli so tudi ob nedeljah plačani?

Zaenkrat še ne, če bi mi pa plačali pa toliko boljše. Vi pa to delate zastonj, kdo je že bolj neumen?

Jest ne soadam ned “vojačke” kot ti.

A pa čist zares verjamete, da če pišete pod xx nicki in spreminjate spol (lol) da se ne vidi iz avijona da je ena sama kopriva, ki se niti ne potrudi, da bi malo menjala stil pisanja, število vrstic, presledke, slovnične napake…😆😆😆

Men ste tok smešni no.

Vrjemi ti kaj češ, jaz o politiki na term forumu še nisem pisal! Sposobnosti zaznave in sklepanja imaš zelo šibke.

wd40a, 16.07.2023 ob 11:29

janko141, 16.07.2023 ob 11:14

wd40a, 16.07.2023 ob 11:06

janko141, 16.07.2023 ob 11:05

Anonimen15748292, 16.07.2023 ob 10:59

2 leti vlade Ivana Noriškega bomo plačevali 10 let.

To lahko napiše samo na pol pismen bedak. Namreč če pogledamo finance v času janševanja in v času, ko je bil v opoziciji, je vsakemu jasno kaj odplačujemo in še bomo.

Drug boljši argument prosim!

odjebi teslo provokatorsko

Zakaj? Česa nimam prav? Seveda pričakujem odgovor z argumentom in podprtimi dejstvi.

dela škodo državi in ljudem. na kratko al hočeš po alinejah. in njegova največja pizdarija – naredil je goloba.

To ni pizdarija. Kakor obrneš, velika večina ljudi živi bolje, bolj v miru. Ni treba vsak dan poslušat terorja na tv, kaj je nek cepec tvitnil, pa gledat Hojsa in podobnih bolnikov, točimo cenejši bencin itd.

Čakalne vrste v zdravstvu bi bile pa v vsakem primeru.

Zvarek, 16.07.2023 ob 11:38

Glede nato kaj te budale levičarske delajo v tej vladi, te budale ne dobile mojega glasu. Janša podobno ne, ker mu podobno kot tem ne špilajo možgani. Definitivno pa rabimo desno vlado, ne te budale.

Torej podpiraš vtikanje RKC v vse pore družbe, najbolj brutalne oblike kapitalizma, ki obstajajo in še vse ostalo, kar pride z desnico?

janko141, 16.07.2023 ob 10:57

Dam glas Janši, prvič sicer, ampak ga dam, ker je vedno bolj jasno, da je edini, ki dejansko ve kaj spremeniti in tudi kaj narediti.

Čakaj, a je to tisti, ki je čestital zmago poražencu ameriških predsedniških volitev?

Anonimen15748292, 16.07.2023 ob 11:48

Torej podpiraš vtikanje RKC v vse pore družbe, najbolj brutalne oblike kapitalizma, ki obstajajo in še vse ostalo, kar pride z desnico?

Kakorkoli.Današnja vlada nima pojma.Pod Janezom Janša pa red!

Najbolj zdravo bi bilo, da bi narod ostal doma in s tem pokazal, kaj si misli o naših politikih in koliko jim verjame, ampak to se seveda ne bo zgodilo, ker se še vedno spopada z nevidnim sovražnikom, kar mu narekujejo ego in nerazrešeni problemi v lastnem življenju.

To sem jaz vedela že prej in NISEM volila Goloba .

Anonimen15748292, 16.07.2023 ob 11:46

To ni pizdarija. Kakor obrneš, velika večina ljudi živi bolje, bolj v miru. Ni treba vsak dan poslušat terorja na tv, kaj je nek cepec tvitnil, pa gledat Hojsa in podobnih bolnikov, točimo cenejši bencin itd.

Čakalne vrste v zdravstvu bi bile pa v vsakem primeru.

Če pa pa velika večina res misli tako, si pa zaslužimo to vlado, ker oprosti, ne poznam nikogar ki bi tako nekritično in zaslepljeno razmišljal o katerikoli vladi do sedaj.

Ne igram iger na srečo in ne hodim na volitve.

cenejsi bencin tocis?pod janso je bil bencin 1 eur….pod golobom pol eura vec…da o tem da je golob zjebal dohidninski lrstvico in dvignil davke….

janko398, 16.07.2023 ob 11:46

Vrjemi ti kaj češ, jaz o politiki na term forumu še nisem pisal! Sposobnosti zaznave in sklepanja imaš zelo šibke.

Lahko da so š ibke, ampak za trole tvojega kova sem mercedes.

Al si simpl trol za klike, pa je “tema janša” vedno učinkovita, ali si pa koprivca.

Tretje možnosti ni, pa če se še tako napihuješ.

Če smo pravični, so države pod RKC dosegle veliko stopnjo demokracije, recimo države kot so Kitajska, Indija, Rusija, da ne govorim o islamskih državah…so jo odnesle glede na videno veliko veliko slabše, se ti ne zdi?

Vem da so vsi politike barabe.  Ker že celo življenje sam skrbim za svojo plačo, bom zmeraj volil tiste, ki podpirajo gospodarstvo in nizke davke. Pri  tistih , ki zahtevajo visoke davke je že po matematični logiki več korupcije. Sploh pa nisem za tiste , ki brezglava vtikajo denar v JU in JS, ter nevladne organizacije. Sem tudi proti subvencijam katerekoli vrste, ker jih zmeraj dobijo največ  podjetja, ki so zlizana z politiko. V JS pa delajo z denarjem pobranim od davkov, kot svinja z mehom. Še noben direktor v JU ni bil obsojen zaradi neracionalne porabe denarja. Zato nikdar ne bom volil levice z lenuhi in mutibaričemi na čelu.

principle, 16.07.2023 ob 10:59

To je dobro. Dobiš sendvič in pingo sok.

Tile so pa neumorni. Celo po tej vročini “pametujejo” ;)).

daisycutter, 16.07.2023 ob 12:00

Lahko da so š ibke, ampak za trole tvojega kova sem mercedes.

Al si simpl trol za klike, pa je “tema janša” vedno učinkovita, ali si pa koprivca.

Tretje možnosti ni, pa če se še tako napihuješ.

Jah kaj naj, če ni tretje možnosti! Lahko ti rečem le lep dan!

Če bi bile danes volitve, vem za ziher eno stvar , da NE bi volila JJ.

Julij Cezar, 16.07.2023 ob 12:00

cenejsi bencin tocis?pod janso je bil bencin 1 eur….pod golobom pol eura vec…da o tem da je golob zjebal dohidninski lrstvico in dvignil davke….

Je bil ja, še posebej takrat ko je ta cepec ukinil regulacijo. 😉

janko398, 16.07.2023 ob 11:44

Goloba so naredili mediji? Za alineje bi pa prosil ja!

pa ti res misliš da se mi da zajebavat s tabo, zelo na kratko- vedno bom volil proti jajotu, pa če pademo direkt pod orbana.

Moja familija bo volila proti jajotu,

vsi moji znanci bodo volili proti jajotu in vsi moji znanci bodo voli proti jajotu in cela firma v kateri delam bo volila proti jajoti.

dej pa briši po pingo pa daj mir.

Volili bomo nov obraz.

wd40a, 16.07.2023 ob 12:12

pa ti res misliš da se mi da zajebavat s tabo, zelo na kratko- vedno bom volil proti jajotu, pa če pademo direkt pod orbana.

Moja familija bo volila proti jajotu,

vsi moji znanci bodo volili proti jajotu in vsi moji znanci bodo voli proti jajotu in cela firma v kateri delam bo volila proti jajoti.

dej pa briši po pingo pa daj mir.

Viš tega pa ne razumem! Mi ne seže tako daleč domet, nisem tako pameten, da bi razumel to samodetrukcijo zgolj in samo zaradi principa.

Serija  vlad, ki se jim niti ni treba preveč potruditi, ker je jasno, da bodo izvoljeni, je direktna , neposredna krivda pacienta.

Če on ne bi bil psihopat, bi lahko imeli na desni normalne ljudi.

Mogoče 😉

Anonimen15748292, 16.07.2023 ob 12:11

Je bil ja, še posebej takrat ko je ta cepec ukinil regulacijo. 😉

je bil ja,bencin je bil 1 eur,tu trdis  da je bencin pod taubijem cenejsi jaz ti zgolj navajam dejstvo da je bil pod janso 1 eur kar pod golobjo falango nu bil nikoli kaj se hoces?

janko554, 16.07.2023 ob 12:21

Viš tega pa ne razumem! Mi ne seže tako daleč domet, nisem tako pameten, da bi razumel to samodetrukcijo zgolj in samo zaradi principa.

česa ne razumeš, da smo siti tega starega komunajzerja, ki je lastnoročno uničil desnico, njegovih goljufij,kraj in sranja po sodnijah. naj se spelje v penzijo, je naredil dovolj škode. zaradi njega serjejo levičarji kjer jim paše. 30 let je bil povsod zraven kjer se je kradlo. Spada v arest skupaj z vsemi ki sedijo ali so sedeli v parlamentu. Spada med ljudi ki so šenkali Slovenijo. Privlekel je pol šiptarije sem gor…. barabe nemarne, vključno s teboj.

Volim desno. Dokler bo leva scena forsirala in nas posiljevala z lgtbdrt teorijami, volim desno. Sodoma in Gomora se nam sicer bliža. Ni hujšega razsula, kot jo širijo levičarji. Tu se ne gre za kao pravice. Za pot v razsulo ,in tega jaz mojim otrokom ne privoščim.

daisycutter, 16.07.2023 ob 12:22

Serija  vlad, ki se jim niti ni treba preveč potruditi, ker je jasno, da bodo izvoljeni, je direktna , neposredna krivda pacienta.

Če on ne bi bil psihopat, bi lahko imeli na desni normalne ljudi.

Mogoče 😉

Janša poznam kot sovaščanka in ni psihopat, popolnoma povprečen vaščan. Sedaj pa mi ti povej, kako ga ti poznaš, kdaj si se osebno z njim srečala in kaj točno je naredil, da si mu dala diagnozo psihopat?

In še kako, da recimo v Golobu ne prepoznaš osebe, ki ima hude osebnostne težave, na kar nakazuje kazanje z mlajšo sflodrano ljubico in pa dejstvo, da se slika s psom, s svojim otrokom, ki je poseben pa ne, in ga niti ne omenja!

New Report

Close