če bi bile danes volitve
daisycutter, 16.07.2023 ob 14:49
itak515, 16.07.2023 ob 14:33
Daisycutter nepr., 16.07.2023 ob 14:26
Manca182, 16.07.2023 ob 13:38
daisycutter, 16.07.2023 ob 13:33
Manca634, 16.07.2023 ob 13:27
daisycutter, 16.07.2023 ob 13:22
Manca622, 16.07.2023 ob 13:09
wd40a, 16.07.2023 ob 12:59
Manca622, 16.07.2023 ob 12:54
wd40a, 16.07.2023 ob 12:49
Manca299, 16.07.2023 ob 12:34
daisycutter, 16.07.2023 ob 12:22
Serija vlad, ki se jim niti ni treba preveč potruditi, ker je jasno, da bodo izvoljeni, je direktna , neposredna krivda pacienta.
Če on ne bi bil psihopat, bi lahko imeli na desni normalne ljudi.
Mogoče 😉
Janša poznam kot sovaščanka in ni psihopat, popolnoma povprečen vaščan. Sedaj pa mi ti povej, kako ga ti poznaš, kdaj si se osebno z njim srečala in kaj točno je naredil, da si mu dala diagnozo psihopat?
In še kako, da recimo v Golobu ne prepoznaš osebe, ki ima hude osebnostne težave, na kar nakazuje kazanje z mlajšo sflodrano ljubico in pa dejstvo, da se slika s psom, s svojim otrokom, ki je poseben pa ne, in ga niti ne omenja!
kako pa ti prepoznaš v golobu osebo, ki ima hude osebnostne težave, na kar nakazuje kazanje z mlajšo sflodrano ljubico in pa dejstvo, da se slika s psom, s svojim otrokom, ki je poseben pa ne, in ga niti ne omenja! A ga osebno poznaš?
Sicer pa kaj vam je pizdunom sdsovskem? čemu agitiranje? a merite v katero smer piha veter? Nabirate pacijente, ki jih boste tožili klevetanja? Barabe nemarne.
Nekdo, ki se kaže z lubico, zapusti bolno ženo in da otrok v zavod, ni dober in empatičen človek, je narcis. In če s svojimi tako dela, bo z nami še slabše. Je ni stvari, da zapustim svojca v stiski in pomoči potrebnega inštituciji zgolj in le zato, da se maščujem nekemu politiku zaradi odstavitve s položaja.
Normalnemu človeku je družina na 1. mestu.
no vidiš in tako je na daleč možno spoznat da je jajo psihopat. Po njegovih dejanjih, isto kot goloba. in ostale parazite v parlamentu. Če ne bi bili psihopati ne bi imeli želodca počet z rajo kar počnejo.
Kaj pa počne z rajo drugače kot ostali izvoljeni?
Pa še odgovor marjetki, to da ne veš kdo je Đilas in zakaj je omenjen, je kazatelj tega, kako zelo lahko je manipulirati z ljudmi.
Več kot pol državljanov ne pozna prave zgodovine naše države, več kot pol državljanov ne loči niti osnovnih pojmov, kot so državne ureditve, ustavne pravice in odgovornosti državljanstva! Več kot pol državljanov nikoli ni videlo držav o katerih sanja…..
Volite, kot vam ukažejo, ne kot želite, čeprav se tega ne zavedate.
To pa ni res, lahko si komot državotvoren in odgovoren državljan, ne da bi poznal vse politike iz bivše juge.
Tole vlačenje prazgodovine v dnevno politiko je še en glavnih felerjev desnice. Generacija ROJENA v Sloveniji ima danes ze otroke. In AKTUALNE probleme, ki jih rešuje aktualna vlada.
Kaj je bilo narobe v jugi je stvar drugih časov in druge države.
Ukvarjanje z zgodovino namesto s sedanjostjo je predvsem (ne 100%, ampak blizu) spuščanje megle, da se folk zamoti in ne vidi kaj se dogaja ZDAJ. Če že govorimo o manipulaciji.
Ne da se mi več, nič ni vlačenje problemov stare juge, sploh ne dojameš tega! Gre za dejstva, kako je moč manipulirati z ljudmi vedno znova in znova, ker ljudje ne poznajo in nočejo poznati resnice. Aktualni problemi so posledica napak preteklosti in če jih delajo vedno znova in znova ljudje pa nasedajo na to, ni problem v politiki, pač pa v volilcih. Politika je in bo izrabljala nevedne in neuke volilce.
To se pa strinjam. Manipulacija je osnova politike, brez tega ni izvoljen praktično nihče.
Kako pa to preprečiti? Kako utišati medije in vojske trolov in botov?
Jaz trenutno tako, da ne verjamem nikomur, gledam kaj se dela in ne kaj se govori.
Je pa težko, ker se laže tudi o tem, kaj se dela – oziroma lažeta obe strani, ena graja, druga hvali, pol pa vedi..
Mene Djilas res ne zanima, veliko bolj bi me zanimalo, kdo je prodal VSA slovenska podjetja, ki so obstajala po osamosvojitvi recimo….
Pogooglaj in boš videla, kaj se je zgodilo s podjetji. Nobeno ni propadlo zaradi delavcev, vse so šle rakom žvižgat zaradi vodstva, vodstvo je bilo pa večinoma nastavljeno po politični poti takratne skupne države in je tudi ostalo tako po osamosvojitvi.
Pozabljaš, da je bil pacient tik ob koritu takrat….in je še zdaj – v bistvu edini od tiste generacije….
Pa jajec je kriv za slabo vreme, pa vojno….. samo kje hudiča si živelo, da si pozabilo, da je večinoma firm bil pod LDS in Ropom? Selektivni spomin pa to?
PS
Da o Jankoviču niti ne govorim, tudi janšej kriv al kaj?
Ne, imaš prav, on je dini svetnik na politični sceni…čist ko solza….
Ti prebereš kaj kdo napiše ali si kot bik na rdečo ruto? Daleč od tega da je jj OK, ampak glede na spodrsljaje novih obrazov in obljube, pri jajotu vsaj veš kaj dobiš, tile pa so kot sneta sekira, vseka kam pač vseka.
Julij Cezar, 16.07.2023 ob 14:39
in seveda imamo elektro taubija….celo zivlhenje prisesan na drzavne jasli v elektrugospidarstvu….potem golobica ki vec kot uspesno posluje zgolj z drzavo,potem bandelj in mirage….sam cvetober levih prisklednikov in uši prisesanih na drzavni denar….a smo ze pri turbo niki kovac….sesačici drzavnega denarja ….ko bi le kurca vlekla tako zavzeto kot drzavni sesk
Da ne boš ti kurca na koncu vleku.
Zartrose, 16.07.2023 ob 14:45
moj glas ni šel nikoli ne janši ne golobu ne jankoviću (vsi vemo koliko časa janković že drži oblast v lj).. če bi bile danes volitve bi dala glas najbolj neškodljivi stranki (sicer ne vem kaj bi z njo postalo ko bi prevzela oblast), sicer res zato da se ne ponovi janša golob janković..
politiki so najbolj nazoren prikaz leporečnikov-sluzavijo med in mleko pred volitvami, potem pa vržejo svoj drek ljudem v obraz.. mon leporečniki po tem principu delujejo na mon, bi pa seveda tudi na položaju politikov, kjer bi imeli to moč dejansko tudi škodit ljudem v širših obsegih.. žal smo pečeni skuhani ocvrti, na žaru itd kar vam trenutno paše jest.. ker v politiko pošteni ljudje ne vstopajo.. če pa že ga krvoločni politični leporečniki preženejo sejujejo itd ker jih je enostavno preveč.. zato bi morali ukint vso to postavitev.. in najti sistem ki bi deloval za vse dobro ne le za politični žep.. no nisem pa še prišla do rešitve, ker za kaj takega bi se morali vsi skup združit in sodelovat, kar pa je žal nemogoče če je toliko ljudi za vojno in ne mir ter ljubezen!
Za ljubezen in mir, ampak po tvojih merilih kaj?
Jaz recimo ljubim hrup, ti tišino, kaj predlagaš?
Mir, jaz si ga razlagam kot kraj brez obveznosti, samo ptički in živali, ti pa kot popolno brezzvočno okolje!
Kako bova dosegla konsenz v isti sobi?
itak515, 16.07.2023 ob 15:07
Za ljubezen in mir, ampak po tvojih merilih kaj?
Jaz recimo ljubim hrup, ti tišino, kaj predlagaš?
Mir, jaz si ga razlagam kot kraj brez obveznosti, samo ptički in živali, ti pa kot popolno brezzvočno okolje!
Kako bova dosegla konsenz v isti sobi?
tako da te brcne iz sobe….kaksne bedarije si ti izmisljujes….enu nimate kancka razumevanja vsebine
asem zapisala v dobro vseh? in to nikakor ni da nam politiki sluzavijo med in mleko pred volitvami potem pa svoj drek vržejo v nas… v dobro vseh je nekaj drugega kar ti izpostavljaš v eni sobi,, ta ena soba je domena tistih ki not živijo, in če si dva za vezo nista kompatibilna pač nista skupaj.. nima pa to veze z širšim stanjem v državi.. kjer bi moralo biti enako za vse, saj se enakovrednost tako rada prodaja, je pa ni ko je treba to v dejanjih pokazat.. ti pač netiš nemir ni ti v interesu delat za mir.
Zartrose, 16.07.2023 ob 16:10
asem zapisala v dobro vseh? in to nikakor ni da nam politiki sluzavijo med in mleko pred volitvami potem pa svoj drek vržejo v nas… v dobro vseh je nekaj drugega kar ti izpostavljaš v eni sobi,, ta ena soba je domena tistih ki not živijo, in če si dva za vezo nista kompatibilna pač nista skupaj.. nima pa to veze z širšim stanjem v državi.. kjer bi moralo biti enako za vse, saj se enakovrednost tako rada prodaja, je pa ni ko je treba to v dejanjih pokazat.. ti pač netiš nemir ni ti v interesu delat za mir.
odlicno zapisano zartrose…tocno tako
pojma nimam, 16.07.2023 ob 17:40
Odvisno od ponudbe. Edino NE jj in Logar.
Ponudba so ti sedanji na oblasti, torej boš volila te. Tudi, če pride “nov obraz”, bo povezan s sedanjimi na oblasti.
Sicer pa tudi JJ ne dobi mojega glasu. Vmešava se v situacijo v Iranu. Res so zadeve tam nedemokratične, ampak ni Slovenija prva, ki bi morala na to reagirati oziroma, če sploh. Junaka naj špila doma v svoji hiši.
hmmm, pazi avtorja teme…
Napisal je prvič bi volil pacienta.., kot da ga nikoli prej ni.. Je bil pa neki časa mir pred troli iz s(d)s greznice..
@Manca št. 299
Dej vprašaj tvojega dobrega soseda…, zakaj imenuje ljudi trenirkarji, jst hodim v trenirki na volitve…,(in kaj zdej..) zombiji, pristitutke.., pa beri kaj pišejo pacientovi volivci o drugih ljudeh na forumih…, komunjzarji, levnuharji, rdecuhatji.., ta tvoj sosed, komunist dela stalo na politični sceni že 42+ let…
Ufff, sem preskočila nekaj strani nizkotnega kreganja. Če bi bile volitve zdaj, bi najbrž volila Logarja (če bi imel svojo stranko), drugače pa verjetno sds. Pa jih nisem še nikoli (no, tudi Goloba nisem). Tudi meni Janša ni zelo simpatičen, predvsem me odvrača njegovo nepremišljeno tvitanje. Ampak je pa precej bolj sposoben politik,kot tile na oblasti. Leva politika pri nas žal ni bolj liberalna, ampak je komunistična nostalgija, ki je v sodobni državi, za katero si želim razvito gospodarstvo, ne potrebujemo.
Forget me not, 16.07.2023 ob 18:04
Ufff, sem preskočila nekaj strani nizkotnega kreganja. Če bi bile volitve zdaj, bi najbrž volila Logarja (če bi imel svojo stranko), drugače pa verjetno sds. Pa jih nisem še nikoli (no, tudi Goloba nisem). Tudi meni Janša ni zelo simpatičen, predvsem me odvrača njegovo nepremišljeno tvitanje. Ampak je pa precej bolj sposoben politik,kot tile na oblasti. Leva politika pri nas žal ni bolj liberalna, ampak je komunistična nostalgija, ki je v sodobni državi, za katero si želim razvito gospodarstvo, ne potrebujemo.
Glih s(d)s greznica ima komuniste v svojih vrstah.., pacient je prvi, zver, gorenjak…
Anonimen15748292, 16.07.2023 ob 11:09
janko141, 16.07.2023 ob 11:05
Anonimen15748292, 16.07.2023 ob 10:59
2 leti vlade Ivana Noriškega bomo plačevali 10 let.
To lahko napiše samo na pol pismen bedak. Namreč če pogledamo finance v času janševanja in v času, ko je bil v opoziciji, je vsakemu jasno kaj odplačujemo in še bomo.
Drug boljši argument prosim!
Danes odplačujemo bone, dodatke in še vse ostalo, ki jih je Ivan Noriški delil v času plandemije kot, da bi denar rastel na drevesu.
Bo šlo?
Niste videli primopredaje – Janša je dal Golobu dokumente o finančnem stanju , ki je bilo zelo dobro . Zdaj črpajo bistveno manj evropskih sredstev , ker se manj dela , ker je SVOBODA . Daje se pa veliko denarja nekoristnim nevladnikom in posledično tonemo .
Anonimno 7036, 16.07.2023 ob 17:45
Ponudba so ti sedanji na oblasti, torej boš volila te. Tudi, če pride “nov obraz”, bo povezan s sedanjimi na oblasti.
Sicer pa tudi JJ ne dobi mojega glasu. Vmešava se v situacijo v Iranu. Res so zadeve tam nedemokratične, ampak ni Slovenija prva, ki bi morala na to reagirati oziroma, če sploh. Junaka naj špila doma v svoji hiši.
Ja-ja ziher ne, posledično tudi ne Logarja. Ni nujno, da sedanje. Je še kaj drugega mogočega. J edini odpade.
Popay363, 17.07.2023 ob 05:54
Glih s(d)s greznica ima komuniste v svojih vrstah.., pacient je prvi, zver, gorenjak…
“Glih s(d)s greznica ima komuniste v svojih vrstah.., pacient je prvi, zver, gorenjak…”
Nimam ravno dobrega mnenja o teh ljudeh, ampak očitati jim, da so bili v partiji, je smešno, v komunizmu so bli vsi v partiji, od vrtca so jih indoktrinirali, da je to najboljša možna ideologija in če si želel biti del javnega življenja, si se moral včlaniti. Ko so spoznali dejansko naravo zločinskega režina, so izstopili iz partije, kaj pa naj bi po vaše, vztrajali pri zgrešenih idejah?
Ampak vse te debate koga bi in koga ne bi kažejo na nerazumevanje parlamentarne demokracije in delovanja države, to ni lepotno tekmovanje, kaj ima veze kaj piše Janša na tviterju in ali nam je Logar kot oseba všeč, izbira se med politikami, med idejami in doslej pokazanimi objektivno merljivimi rezultati, ne po všečnosti. S tem, da itak noben en človek nima moči spremeniti stvari, država se lahko res spremeni samo takrat, ko pride nekdo z jasno vizijo, kdo in kaj hočemo biti in kako bomo to naredili, in karizmo, da se s to vizijo poistoveti dovolj ljudi.
Slovenska desnica zaenkrat nima jasne vizije ali je pa vsaj ne zna skomunicirati in smo obsojeni na status quo. Mogoče je pa to skrajni domet te države, mogoče ne bomo nikoli Švica, mogoče je bilo z razlogom, da so bili ljudje na teh prostori zadnjih 2.000 let vedno hlapci boljšim in močnejšim.
Ker so v politiki samo ljudje, ki nikjer drugje ne bi prosperirali, ker niso sposobni, nič ne znajo ,edino pohlepni so ,a bi jemali drugim in tlačili v svoj žep. so oportunisti najvišje vrste Če bi bil danes spet komunizem, se bi jih 95% spet vpisalo v komuniste, da bi se lahko šli politiko naprej .