če bi bile danes volitve
daisycutter, 17.07.2023 ob 13:17
Anonimno 8409, 17.07.2023 ob 13:10
“Recimo – ti dam primer, jaz sem po političnem prepričanju liberalka.
Ko mi pa stoji nasproti vojaček z ideološko opranimi možgani…”
Vi ste pa tudi slika, drugim očitate ideološko oprane možgane, kako pa mislite, da ste vi prišli do svoje ideologije, do tega, da ste “liberalka”, najbrž se niste že rodili s to ideologijo? V čem je potem razlika med vami in “vojačkom opranih možganov”? Mogoče v tem, da je vaša vera prava, njegova pa ne?
Aha iz zaporednih zapisov je jasno, da si nisi pogledal osnovnih pojmov,, pa jih tudi ne boš, da ne bi slučajno dejstva pokvarila tvoje “resnice”.
Vernik, ki meni očita zaslepljenost?
Tipično.
Ali provokator , ki nabija klike, ker TAKO ZELO narobe brati in nalašč narobe interpretirati napisanega je ponavadi sposoben samo trol, ki “majčkeno” potvori napisano, zato da bi potem hitela popravljati in dokazovati?
Ne hvala.
“Aha iz zaporednih zapisov je jasno, da si nisi pogledal osnovnih pojmov,, pa jih tudi ne boš, da ne bi slučajno dejstva pokvarila tvoje “resnice”.
Vernik, ki meni očita zaslepljenost?”
Kerih osnovnih pojmov, spomnite me prosim, upam da ne spet “normalna” politika, česa takega še wikipedia ne najde.
Vernik? V kaj? Zagovarjam skeptično distanco do vseh ideologij, kako sem lahko hkrati vernik?
Anonimno 8409, 17.07.2023 ob 13:21
“Aha iz zaporednih zapisov je jasno, da si nisi pogledal osnovnih pojmov,, pa jih tudi ne boš, da ne bi slučajno dejstva pokvarila tvoje “resnice”.
Vernik, ki meni očita zaslepljenost?”
Kerih osnovnih pojmov, spomnite me prosim, upam da ne spet “normalna” politika, česa takega še wikipedia ne najde.
Vernik? V kaj? Zagovarjam skeptično distanco do vseh ideologij, kako sem lahko hkrati vernik?
Ok, če ne bo NORMALNEGA odgovora (poglej na Wikipedijo kaj je to) je tole zadnje od mene do tebe, ker se po mojem norca delaš.
Za razjasnitev pojmov si za začetek poguglaj “politiko”, “ideologijo”, “demokracijo” in “diktaturo”.
Tudi, če so psihopati takrat izstopili iz partije, ker ni bila več aktualna, so psihopati še vedno isti psihopati.
Debili ne zastopite niti preprostega pregovora, ki pravi, da volk dlako menja,nravi nikoli.
Oziroma ga nočete zastopiti, ker zanikate resnico in dejstva. Ker ste pokvarjeni hinavci, ki se skrivate za političnimi floskulami na katere naseda samo zabita čreda, ki potem hodi na volitve in voli levo desne psihopate, pa ne razume, da je vse isto sranje.
Psihopat ostane vedno psihopat, pa nima veze na kateri strani parlamenta smrdi s svojo smrdljivo ritjo.
daisycutter, 17.07.2023 ob 13:26
Ok, če ne bo NORMALNEGA odgovora (poglej na Wikipedijo kaj je to) je tole zadnje od mene do tebe, ker se po mojem norca delaš.
Za razjasnitev pojmov si za začetek poguglaj “politiko”, “ideologijo”, “demokracijo” in “diktaturo”.
“Za razjasnitev pojmov si za začetek poguglaj “politiko”, “ideologijo”, “demokracijo” in “diktaturo”.”
Gospa, hodil sem v dobre šole in berem knjige, razumem kaj pomenijo ti pojmi, ampak vaša osnovna teza je bila, da to, kar dela SDS, ni “normalna” politika in jaz sem vas vprašal, kako to vemo, kje piše, kaj je normalna politika in kaj ni. Pokazal sem vam, da so te meje določene v ustavi in zakonih in tistih SDS ne krši. Vi me zdaj napotujete na splošne pojme namesto da bi podkrepili svojo tezo.
Anonimno 8409, 17.07.2023 ob 13:43
“Za razjasnitev pojmov si za začetek poguglaj “politiko”, “ideologijo”, “demokracijo” in “diktaturo”.”
Gospa, hodil sem v dobre šole in berem knjige, razumem kaj pomenijo ti pojmi, ampak vaša osnovna teza je bila, da to, kar dela SDS, ni “normalna” politika in jaz sem vas vprašal, kako to vemo, kje piše, kaj je normalna politika in kaj ni. Pokazal sem vam, da so te meje določene v ustavi in zakonih in tistih SDS ne krši. Vi me zdaj napotujete na splošne pojme namesto da bi podkrepili svojo tezo.
Debilno anonimno moraš biti psihopat, kot so vsi janšisti z jajotom na čelu.
Ker drugače ne bi zagovarjal zločincev in morilcev ter kriminalcev.
robi9, 17.07.2023 ob 13:16
To so izpadi psihopata in fašista jajota, ki je kot nek verski blaznež in fanatik. Enkrat komunist, vedno komunist.
spet nov prdec iz murgelj !
Isto btw liberalci očitajo Trumpu, populist, diktator, ni da ni, ampak to, ljubčki moji, je demokracija, vaša najbolj sveta krava, če vam nista všeč Trump ali Janša, je vaš problem demokracija, vaš problem so ljudje, ki se kao pustijo “zaslepiti” tem diktatorjem. Kar nam pove, da liberalci v resnici ne verjamejo v demokracijo, oni bi najraje, v naše dobro seveda, vladali z diktaturo in prepovedali Trumpe, Janše ipd.
Anonimno884, 17.07.2023 ob 13:47
spet nov prdec iz murgelj !
“S tem je vlada po njegovem mnenju “napovedala novo državljansko vojno””
To so torej te famozne grožnje z državljansko vojno? Rekel je, da je po njegovem mnenju vlada napovedala državljansko vojno in mi v tem vidimo, da on grozi z njo, mislim resno? Svašta res. A človek sploh sme v kakršnemkoli kontekstu omeniti državljansko vojno ali je cela sintagma prepovedana? A lahko vsaj citira koga, če kdo drug to reče?
Te liberalci so res smeškoti, podobno je v ZDA z besedo nigger, ne smeš jo rečt pa da se ubiješ, še citirat ne smeš, če ti uide, zgubiš službo, če si jo kdaj pred 20 leti kje privat izgovoril, zgubiš službo, ena knjiga Agathe Christe ma v naslovu five little niggers, so morali na novo vse natisnit brez te besede, k da je akradabra in se bo svet sesul če kdo izgovori to magično besedo.
Anonimno 8409, 17.07.2023 ob 13:48
Isto btw liberalci očitajo Trumpu, populist, diktator, ni da ni, ampak to, ljubčki moji, je demokracija, vaša najbolj sveta krava, če vam nista všeč Trump ali Janša, je vaš problem demokracija, vaš problem so ljudje, ki se kao pustijo “zaslepiti” tem diktatorjem. Kar nam pove, da liberalci v resnici ne verjamejo v demokracijo, oni bi najraje, v naše dobro seveda, vladali z diktaturo in prepovedali Trumpe, Janše ipd.
Še en, ki mu ni nič jasno.
Ne gre za prepoved Janše in Trumpa, gre za prepoved nedovoljenih METOD, ki jih gospoda uporabljata.
Ne, zasedba Kapitla ni zakonita in ne, pozivanja k državljanski vojni in trditve, da vlada meče dojenčke v jame tudi ne.
Za to ni izgovorov, pa če si rdeč, zelen, črn , kodrlajsast, oranžen ;)) – en red in zakonitost morata bit.
Jaz volim Janšo iz principa, niso mi všeč osebni pogromi nad ljudmi. Sploh, kot to počnejo levaki, na najbolj brutalen in krvav način. Spomnite se, kako so ga poslali v zapor in pa seje DZ v tistem času. Grozljivo.
Zdaj pa Daisycutter in Popay lahko pametujeta, vendar nas je veliko spregledalo. Manipulacije, sprenevedanje, izkrivljanje in obračanje stavkov. Podobno kot gospa, ki v vsakem drugem stavku pove, da je intelektualka, pa se izkaže, da šepa pri osnovah, pa mi bonton ne da, da bi ji povedal, naj se ne smeši.
……………………………………………..
ej.. brezvezna številka..
@ 5639
jst nč ne pametujem…,. jebo te levičar, kordiš, mesec lezba sukič al kaj je še s vrečko na galvi po vrhu na vse to.. leta 1991 se je Slo. osamosvojila… ampak osamosvojila se bi tudi kasnej brez tega, da so hodili ljudje na Roško protestirat zaradi tega pacienta zaradi afere jbtz al kaj je že bilo in brez sproženega metka…, ker je bila že leta pred tem v Slo. orng protijugoslovanka klima… , se ti jebiveter spomniš tega stavka … vse gre dol po Savi v Beograd… jst sem to doživljal vsak dan, leta.., še vsak pijanček ki je komi stal za šankom preden je dol padel od alkota je prej ta stavek izgovoril…
jst ljudi, ki volijo s(d)s greznico poznam kot svoj žep, to so ljudje polni sovraštva in gneva…. to je dno dna, zlo zla, podn od podna od ljudi….
je delal še v jugi en na rezkarju v isti ekipi kot jst v firmi….., model, ker je delal par let v Nemčiji je mislil da je boga za jajca prijel.. pametoval ko sto mater, žleht pa kot pes in taki ste vsi ki volite pacienta……
Anonimno 8409, 17.07.2023 ob 13:52
“S tem je vlada po njegovem mnenju “napovedala novo državljansko vojno””
To so torej te famozne grožnje z državljansko vojno? Rekel je, da je po njegovem mnenju vlada napovedala državljansko vojno in mi v tem vidimo, da on grozi z njo, mislim resno? Svašta res. A človek sploh sme v kakršnemkoli kontekstu omeniti državljansko vojno ali je cela sintagma prepovedana? A lahko vsaj citira koga, če kdo drug to reče?
Te liberalci so res smeškoti, podobno je v ZDA z besedo nigger, ne smeš jo rečt pa da se ubiješ, še citirat ne smeš, če ti uide, zgubiš službo, če si jo kdaj pred 20 leti kje privat izgovoril, zgubiš službo, ena knjiga Agathe Christe ma v naslovu five little niggers, so morali na novo vse natisnit brez te besede, k da je akradabra in se bo svet sesul če kdo izgovori to magično besedo.
Verjetno ti je ušlo, ampak “državljanska vojna” je ratala zelo pogosta beseda s strani volščakov sds, ne da se mi zdaj vseh iskat, ampak saj ni važno – jaz sem jo videla na twitterju, fb, v raznih izjavah, nikoli prej , zdaj je pa na lepem ratala popularna.
Tako “slučajno”, nedolžno, mimogrede, vsakdanje se jo meče v promet.
Ti ki veš vse o pranju možganov in zaslepljenosti, boš gotovo ujel kakšen vzorec.
daisycutter, 17.07.2023 ob 13:54
Še en, ki mu ni nič jasno.
Ne gre za prepoved Janše in Trumpa, gre za prepoved nedovoljenih METOD, ki jih gospoda uporabljata.
Ne, zasedba Kapitla ni zakonita in ne, pozivanja k državljanski vojni in trditve, da vlada meče dojenčke v jame tudi ne.
Za to ni izgovorov, pa če si rdeč, zelen, črn , kodrlajsast, oranžen ;)) – en red in zakonitost morata bit.
“gre za prepoved nedovoljenih METOD, ki jih gospoda uporabljata.”
Ja, kerih točno? Za “grožnje” smo lihkar ugotovil, da to niso, a mate še kak podobno hud zločin Janeza Janše na lagerju?
A je Trump “zasedel” Capitol? A je on rekel ljudem, pejte in zasedte Capitol, ali je umirjal situacijo? Poleg tega je bil to miroljuben protest, ne pa zasedba, rdeče brigade so leto pred tem požigale mesta in cerkve, pa ni nihče muknil, pol gre pa par čudakov v Capitol, potem ko so jim policaji sami odprli vrata, je pa cel cirkus. Ne zagovarjam nobenga nasilja, ampak dvojna merila so pa vnebovpijoča.
Anonimno 8409, 17.07.2023 ob 14:03
“gre za prepoved nedovoljenih METOD, ki jih gospoda uporabljata.”
Ja, kerih točno? Za “grožnje” smo lihkar ugotovil, da to niso, a mate še kak podobno hud zločin Janeza Janše na lagerju?
A je Trump “zasedel” Capitol? A je on rekel ljudem, pejte in zasedte Capitol, ali je umirjal situacijo? Poleg tega je bil to miroljuben protest, ne pa zasedba, rdeče brigade so leto pred tem požigale mesta in cerkve, pa ni nihče muknil, pol gre pa par čudakov v Capitol, potem ko so jim policaji sami odprli vrata, je pa cel cirkus. Ne zagovarjam nobenga nasilja, ampak dvojna merila so pa vnebovpijoča.
No vidiš, ni bilo veliko treba, da si se opredelil do “normalnega”.
Pa hvala za debato.
daisycutter, 17.07.2023 ob 13:57
Verjetno ti je ušlo, ampak “državljanska vojna” je ratala zelo pogosta beseda s strani volščakov sds, ne da se mi zdaj vseh iskat, ampak saj ni važno – jaz sem jo videla na twitterju, fb, v raznih izjavah, nikoli prej , zdaj je pa na lepem ratala popularna.
Tako “slučajno”, nedolžno, mimogrede, vsakdanje se jo meče v promet.
Ti ki veš vse o pranju možganov in zaslepljenosti, boš gotovo ujel kakšen vzorec.
“državljanska vojna” je ratala zelo pogosta beseda s strani volščakov sds
Ja in, a zdej je Janša osebno odgovoren za to kaj tam neki anonimusi na tviterju kričijo? A na levi mislite, da ni tega? Družba je polarizirana, režimski mediji so 2 leti pumpal folk da so v diktaturi, namesto da bi mirili duhove, valjda so vsi na okopih.
Popay npr, 17.07.2023 ob 13:56
Jaz volim Janšo iz principa, niso mi všeč osebni pogromi nad ljudmi. Sploh, kot to počnejo levaki, na najbolj brutalen in krvav način. Spomnite se, kako so ga poslali v zapor in pa seje DZ v tistem času. Grozljivo.
Zdaj pa Daisycutter in Popay lahko pametujeta, vendar nas je veliko spregledalo. Manipulacije, sprenevedanje, izkrivljanje in obračanje stavkov. Podobno kot gospa, ki v vsakem drugem stavku pove, da je intelektualka, pa se izkaže, da šepa pri osnovah, pa mi bonton ne da, da bi ji povedal, naj se ne smeši.
……………………………………………..
ej.. brezvezna številka..
@ 5639
jst nč ne pametujem…,. jebo te levičar, kordiš, mesec lezba sukič al kaj je še s vrečko na galvi po vrhu na vse to.. leta 1991 se je Slo. osamosvojila… ampak osamosvojila se bi tudi kasnej brez tega, da so hodili ljudje na Roško protestirat zaradi tega pacienta zaradi afere jbtz al kaj je že bilo in brez sproženega metka…, ker je bila že leta pred tem v Slo. orng protijugoslovanka klima… , se ti jebiveter spomniš tega stavka … vse gre dol po Savi v Beograd… jst sem to doživljal vsak dan, leta.., še vsak pijanček ki je komi stal za šankom preden je dol padel od alkota je prej ta stavek izgovoril…
jst ljudi, ki volijo s(d)s greznico poznam kot svoj žep, to so ljudje polni sovraštva in gneva…. to je dno dna, zlo zla, podn od podna od ljudi….
je delal še v jugi en na rezkarju v isti ekipi kot jst v firmi….., model, ker je delal par let v Nemčiji je mislil da je boga za jajca prijel.. pametoval ko sto mater, žleht pa kot pes in taki ste vsi ki volite pacienta……
Eh Popay, ti si pa bolnik. Vse se spomnim. Spremljam že leta. Prav zato volim Janšo. Le desnica na lahko reši pred nasiljem lezbijk, transpolnih….. Ti nam želijo uničevat otroke že v vrtcu. Žleht si pa ti, potem pa druge obmetuješ s svojimi felefji. Preberi si svoje prispevke.
“No vidiš, ni bilo veliko treba, da si se opredelil do “normalnega”.”
V resnici je Janša levičarski politik oz. vsaj njegove vlade so take, ogromno državnih intervencij, crkljanje javnega sektorja, nikoli ni prišlo v Slovenijo več Albancev kot pod njegovo vlado, tko da Janša je v bistvu vaš, morte ga met bolj radi, težko me prepričat, da je oligarh Golob večji levičar od Janše, tam tam sta si, kar se tega tiče.
Točno tako je, kot je napisal Popay.
S(d)S greznica je leglo največjih idiotov, polnih sovraštva.
Zato tudi ni naključje, da so se izbrali za izvajanje covid terorja in uživali v svojem teroriziranju in izživljanju. Ob tem pa so bolniki fašistični svoj zločin opravičevali z drugimi.
To golazen bi bilo treba vse obsoditi, zapreti in zapliniti.
anonimn5639, 17.07.2023 ob 14:10
Eh Popay, ti si pa bolnik. Vse se spomnim. Spremljam že leta. Prav zato volim Janšo. Le desnica na lahko reši pred nasiljem lezbijk, transpolnih….. Ti nam želijo uničevat otroke že v vrtcu. Žleht si pa ti, potem pa druge obmetuješ s svojimi felefji. Preberi si svoje prispevke.
mrš.. cepec, sem jst kdaj volivcem s(d)s greznice rekel volivci v smrdljivih farmer pajacih.…., ali je to rekel kater koli od vodilnih politikov na tako imenovani levi strani to…, tako kot je pacient rekel volivcem ki ne volijo njega trenirkarjii, zombiji prostitutke…., porin si lezbe, pedre lgbt s to niko vred al kaj so že direkt v svoj anus… globoooko.., matr vam brezobrazno s(d)s pokvarjeno..
janko141, 16.07.2023 ob 10:57
Dam glas Janši, prvič sicer, ampak ga dam, ker je vedno bolj jasno, da je edini, ki dejansko ve kaj spremeniti in tudi kaj narediti.
Jansi sem dala glas samo leta 2004 po svinjarijah LDS, pa sem dobila lekcijo, ki je nikoli ne bom pozabila. Torej bi volila kogarkoli, samo da ni Jansa.
Popay npr, 17.07.2023 ob 14:14
številka
@8409
ti si sofisticiran s(d)s trol.., tvoj stil pisanja mi je znan na rtv mmc…. modeli iz nora24tv, demokracija, k itja uletavajo… , no ne bom trdil ,da si konkretno ti.. ampak tu nekje podobno.., škoda cajta za vas…..
“ti si sofisticiran s(d)s trol.., tvoj stil pisanja mi je znan na rtv mmc…”
SDS trol, sori, sofisticeran trol, a skoz razlagam, da je Janša isti kurac k Bratuška ali pa Šarec, da je levičar, svašta res.