če bi bile danes volitve
Popay npr, 17.07.2023 ob 14:22
anonimn5639, 17.07.2023 ob 14:10
Popay npr, 17.07.2023 ob 13:56
Jaz volim Janšo iz principa, niso mi všeč osebni pogromi nad ljudmi. Sploh, kot to počnejo levaki, na najbolj brutalen in krvav način. Spomnite se, kako so ga poslali v zapor in pa seje DZ v tistem času. Grozljivo.
Zdaj pa Daisycutter in Popay lahko pametujeta, vendar nas je veliko spregledalo. Manipulacije, sprenevedanje, izkrivljanje in obračanje stavkov. Podobno kot gospa, ki v vsakem drugem stavku pove, da je intelektualka, pa se izkaže, da šepa pri osnovah, pa mi bonton ne da, da bi ji povedal, naj se ne smeši.
……………………………………………..
ej.. brezvezna številka..
@ 5639
jst nč ne pametujem…,. jebo te levičar, kordiš, mesec lezba sukič al kaj je še s vrečko na galvi po vrhu na vse to.. leta 1991 se je Slo. osamosvojila… ampak osamosvojila se bi tudi kasnej brez tega, da so hodili ljudje na Roško protestirat zaradi tega pacienta zaradi afere jbtz al kaj je že bilo in brez sproženega metka…, ker je bila že leta pred tem v Slo. orng protijugoslovanka klima… , se ti jebiveter spomniš tega stavka … vse gre dol po Savi v Beograd… jst sem to doživljal vsak dan, leta.., še vsak pijanček ki je komi stal za šankom preden je dol padel od alkota je prej ta stavek izgovoril…
jst ljudi, ki volijo s(d)s greznico poznam kot svoj žep, to so ljudje polni sovraštva in gneva…. to je dno dna, zlo zla, podn od podna od ljudi….
je delal še v jugi en na rezkarju v isti ekipi kot jst v firmi….., model, ker je delal par let v Nemčiji je mislil da je boga za jajca prijel.. pametoval ko sto mater, žleht pa kot pes in taki ste vsi ki volite pacienta……
Eh Popay, ti si pa bolnik. Vse se spomnim. Spremljam že leta. Prav zato volim Janšo. Le desnica na lahko reši pred nasiljem lezbijk, transpolnih….. Ti nam želijo uničevat otroke že v vrtcu. Žleht si pa ti, potem pa druge obmetuješ s svojimi felefji. Preberi si svoje prispevke.
mrš.. cepec, sem jst kdaj volivcem s(d)s greznice rekel volivci v smrdljivih farmer pajacih.…., ali je to rekel kater koli od vodilnih politikov na tako imenovani levi strani to…, tako kot je pacient rekel volivcem ki ne volijo njega trenirkarjii, zombiji prostitutke…., porin si lezbe, pedre lgbt s to niko vred al kaj so že direkt v svoj anus… globoooko.., matr vam brezobrazno s(d)s pokvarjeno..
Ma kaki, vaša retorika je zmerna in umirjena, nobenih vrednostnih sodb, takoj se vidi, da znate sprejemati drugače misleče, npr. “jst ljudi, ki volijo s(d)s greznico poznam kot svoj žep, to so ljudje polni sovraštva in gneva…. to je dno dna, zlo zla, podn od podna od ljudi….”
robi9, 17.07.2023 ob 14:20
Točno tako je, kot je napisal Popay.
S(d)S greznica je leglo največjih idiotov, polnih sovraštva.
Zato tudi ni naključje, da so se izbrali za izvajanje covid terorja in uživali v svojem teroriziranju in izživljanju. Ob tem pa so bolniki fašistični svoj zločin opravičevali z drugimi.
To golazen bi bilo treba vse obsoditi, zapreti in zapliniti.
“Točno tako je, kot je napisal Popay.”
Ja sej, vidva sta glih za skupi, podoben intelektualni domet.
Anonimno 8409, 17.07.2023 ob 15:07
Ma kaki, vaša retorika je zmerna in umirjena, nobenih vrednostnih sodb, takoj se vidi, da znate sprejemati drugače misleče, npr. “jst ljudi, ki volijo s(d)s greznico poznam kot svoj žep, to so ljudje polni sovraštva in gneva…. to je dno dna, zlo zla, podn od podna od ljudi….”
Do zločincev, psihopatov in kriminalcev v politiki, narod ne bi smel imeti nobene tolerance.
Ker ni govora o krompirju in o sprejemanju tistih, ki imajo raje pražen krompir.
robi9, 17.07.2023 ob 15:23
Do zločincev, psihopatov in kriminalcev v politiki, narod ne bi smel imeti nobene tolerance.
Ker ni govora o krompirju in o sprejemanju tistih, ki imajo raje pražen krompir.
Res je raznih golobčkov je dost v politiki. Skrajno pokvarjeno bitje al Golob, lažnivec, manipulant, prikriti gej, žena mu je zbolela, ker ji je lagal, se pojavi na sceni. In zaradi propagande medijev, ljudje ne prepoznajo, kako problematična in nedozorela osebnost je. Da ne omenjam tu drugih prisklednikov.
Koliko je šele tu gor raznih psihopatov, bolnikov, ki, s slabo izobrazbo eno in isto pišejo cele dneve. In življenje se jim odvija na Monu, hranijo se iz sovražnega in lažnivega pisanje večinskih levih medijev ala RTV ali pop, sami pa so nesposobni kritične presoje. Ker se jim zatika že pri osnovnih pojmih. To pa sodi v okvir osnovne šole, in žal, taki podlegajo negativi in napačni presoji tudi na drugih področjih v življenju. In krivdo valijo na druge. Znano, ali ne.
št.
@8409
isti qurac je v tvoji glavi…
koliko let sta Šarec in Bratovškova v politiki…. in kdaj sta ona dva stopila z nogo komu za vrat.., kdaj sta lagala da ne morata priti na sodišče, ker jim je akumulator crknil v avtu…. , kdaj sta žalila ljudi, ki hodijo na volišča… odgovori opica okužena…, sta ona dva šla kdaj peš na romanje recimo v Murgle, ali v rojstni kraj Marxa.., tako kot je šel paceint peš v jajce.., največji kreten na svetovni politični sceni, zaradi komunistične ideologije pacient, ki ga ti enačiš z drugim normalnimi politiki… je v politki že 45 let zato ker hoče bit vedno jebeno in bolano na aaablasti…
kako se bi ti počutil, če bi tvoji materi ali otroku v ležečem položaju en psihopat obut v škorenj pritisnil nogo na vrat, mu bi ti od veselja rekel.. ej moj ljubljeni vodja… a ti ga lahko potegnem namesto tvoje žene, super si to naredil.., probej na plaži recimo.. tam dosti ljudi leži v tem času… pa napiš kako se boš počutil ti ljubitelj psihopata…
@en krele piše, da smo zavedeni.. fak, noro, kdo je zaveden.. sm probal gledat tista dva bedaka na nora24tv… pa to dobiš prebavne motnje, če to sranje polno laži in delanje iz miši slona gledaš… al pa pirkoviča ki mu samo še šmrkliji morejo teč iz nosa, tako negravžen je..
plitek si da se bi ti z mano prepucaval o politiki… jst jo doživljam še iz juge.., vedno sem bil v športu in delu in pri obeh variantah spoznal dosti ljudi… to je obdobje kar dolgo ti model… in kot rečem levake si vi porinte globoko v vaš anus bolj v desno stran… men ni noben niti malo simpatičen na današnji levi strani.., ker so taktično totalno nepismeni s temi potezami ki jih delajo od goloba do klakočarjev… ampak noben na tem svetu ni tako bolan v pšsiho kot je pacient… ki dela sranje v politiki že 42…44 let..
@đule zezar
mogoče, jebe se mi, kaj misliš, da se bom jst sekiral zarad tvojga komentarja, zarad mene jo ti osebno lahko strpaš v zapor…, šarec je omogočil pacientu tiste dve nori leti vladanja s prevaro volivcev, šarca je pa zjebala nora levica.. mi je pa smešno ko je pacient ponavljal da je šarec vrgel puško v koruzo…, ZDEJ JE PA ŠAREC AAABRAMBNI MINISTER… in strelja s(d)s norce z KORUZO IZ PUŠKE…, smešno aa ne…, bravo Šarec👍
proti lažnivi trolovski s(d)s greznici in janšistom se je treba boriti na netu, ker je to organizirna vojska s(d)s propagande, za katero stoi pacinetova nora 24tv…
kao.., levi so pa itak v vseh pogledih levi, brezvezni za moje pojme.. ampak so pač edina izbira na volitvah proti pošasti, zato jim pač dajemo glas.. hvala bogu da nas je jebeno več…
ajde dost v tej temi, gledal sem vmes posnetek tenisa od včerej, ker včerej ni bilo časa.., pa mimo grede med gledanjem komentiral..
popay …dol mi visi ce se bos ti sekiral….dejstvo je da je bratuskova patoloska laznivka….ko je dvignila ddv na 22 %je eskplucutno zatrjevala da se gre za zacasen ukrep in da se bo ddv vrnil na predkrizno raven,laze zdaj o tem da je ladtnica crne gradnje….lagala je i sanaciji bank….golob in levica si lagali da bodo ukinili dod zavarovanje,lagali so da ne bodo ubajalu novih davkov….pacienti so tvoji isti kot jansa….v tvojem jeziku ki ti je domac….isto sranje drugo pakovanje
…..res mors bit debil da si ponosen na prevarantski golobjo falango
@ đule
evo dons se mi da…, sem dobil od bratovškove pred leti v poštni predal koliko delnic, keša sem pušnil za delnice nlb.. in kaj čem zdej… naj jo osebno poiščem in zahtevam od nje keš…
lej, men se res jebe za politiko…, hodim na volitve, samo, da volim proti s(d)s greznici in njihovem norem liderju.., noben na levi ni moj…, jst bi volil žakelj krompirja samo da volim proti pacientu… in hvala bogu, poznam dosti takih ljudi…, Slovence, da se razumemo, ki o pacientu nimajo dobrega mnenja…., goloba sem zelo malo poslušal pred volitvami in tisto kar je govoril se mi je zdelo nakladanje…, jst sem vedel da po koroni prihaja pizdarija, pa nima veze kdo bi zmagal takrat volitve….
poznam pa volivce s(d)s greznice in njihovega liderja od takrat ko sem ga prvič videl na naslovnici Mladine konec 80 tih let, koliko let je to… skor 40 jebo te…, še titota sem se naveličal, kaj šele tega norca, ki ima glas kot mrtvak…, cona somraka…. in ta norec še vedno nori v politiki, adijo pamet… pa pustimo to… je pač za okoli 20% državljanov pozitivna persona…
kaj bi bilo pa leta 91, če bi res prišlo do rušilne vojne, recimo take kot jo gledamo dons v Ukrajini…, koliko žrtev bi bilo in kako bi bila Slo. zbombardirana.. se spomniš, ko je mig nad Lj. prebil zvočni zid, koliko šip je popokalo, kaj bi bilo ko bi bombe padale….. in ta psihopat (pacient) je hotel totalno vojno leta 91 z več tisočimi žrtvami ne s stotimi.. Če bi on živel v času stalina in hitlerja bi bil večji psiho kot ona dva oba skup.. in kar je najvažnejše…, on stoji za temi troli ki žalijo ljudi na internetu, pa noben drug…. on vse ve, recimo tud to kdaj ima tista bajsika nika mesečno perilo.., beri kaj pišejo njegovi verniki o ljudeh ki niso po njihov vatlih…
tako da, ne ti mene nikamor uturavat, noben politik mi ni niti malo simpatičen, s celo levo kao opcijo ti delaj kar hočeš, jebe se men…., jst sam ločim med dobrimi in slabimi ljudmi.. o programih strank se pa lahko samo smejem.., kaj pa bodo te stranke brez EU keša.., svirale qurcu…
in zdej, kar sem od rojstva srečal ljudi, imel opravka z njimi v življenju sem srečal najslabše ljudi v duši tiste ki voljo s(d)s greznico.. ampak lej.., js jih ne krivim za to.., jih celo razumem…, sm vem, da ti bi takoj zabili nož v hrbet ko jim bi hrbet obrnil…, zato se jih izogibam, pišem pa o njih v njihovem jeziku tako kot oni pišejo o nas, ki jim ne kimamo, oni nas imajo itak vse za levnuharje in komunajzarje…
evo jim iztegnjen sredni prst direkt v njihovo pokvarjeno faco… za to kar si oni mislijo o nas…, jebe se men za levičarje in komuniste..
https://www.zurnal24.si/media/img/d3/12/fb6daf579272013b7baf.jpeg
Popay npr, 18.07.2023 ob 12:08
@ đule
evo dons se mi da…, sem dobil od bratovškove pred leti v poštni predal koliko delnic, keša sem pušnil za delnice nlb.. in kaj čem zdej… naj jo osebno poiščem in zahtevam od nje keš…
lej, men se res jebe za politiko…, hodim na volitve, samo, da volim proti s(d)s greznici in njihovem norem liderju.., noben na levi ni moj…, jst bi volil žakelj krompirja samo da volim proti pacientu… in hvala bogu, poznam dosti takih ljudi…, Slovence, da se razumemo, ki o pacientu nimajo dobrega mnenja…., goloba sem zelo malo poslušal pred volitvami in tisto kar je govoril se mi je zdelo nakladanje…, jst sem vedel da po koroni prihaja pizdarija, pa nima veze kdo bi zmagal takrat volitve….
poznam pa volivce s(d)s greznice in njihovega liderja od takrat ko sem ga prvič videl na naslovnici Mladine konec 80 tih let, koliko let je to… skor 40 jebo te…, še titota sem se naveličal, kaj šele tega norca, ki ima glas kot mrtvak…, cona somraka…. in ta norec še vedno nori v politiki, adijo pamet… pa pustimo to… je pač za okoli 20% državljanov pozitivna persona…
kaj bi bilo pa leta 91, če bi res prišlo do rušilne vojne, recimo take kot jo gledamo dons v Ukrajini…, koliko žrtev bi bilo in kako bi bila Slo. zbombardirana.. se spomniš, ko je mig nad Lj. prebil zvočni zid, koliko šip je popokalo, kaj bi bilo ko bi bombe padale….. in ta psihopat (pacient) je hotel totalno vojno leta 91 z več tisočimi žrtvami ne s stotimi.. Če bi on živel v času stalina in hitlerja bi bil večji psiho kot ona dva oba skup.. in kar je najvažnejše…, on stoji za temi troli ki žalijo ljudi na internetu, pa noben drug…. on vse ve, recimo tud to kdaj ima tista bajsika nika mesečno perilo.., beri kaj pišejo njegovi verniki o ljudeh ki niso po njihov vatlih…
tako da, ne ti mene nikamor uturavat, noben politik mi ni niti malo simpatičen, s celo levo kao opcijo ti delaj kar hočeš, jebe se men…., jst sam ločim med dobrimi in slabimi ljudmi.. o programih strank se pa lahko samo smejem.., kaj pa bodo te stranke brez EU keša.., svirale qurcu…
in zdej, kar sem od rojstva srečal ljudi, imel opravka z njimi v življenju sem srečal najslabše ljudi v duši tiste ki voljo s(d)s greznico.. ampak lej.., js jih ne krivim za to.., jih celo razumem…, sm vem, da ti bi takoj zabili nož v hrbet ko jim bi hrbet obrnil…, zato se jih izogibam, pišem pa o njih v njihovem jeziku tako kot oni pišejo o nas, ki jim ne kimamo, oni nas imajo itak vse za levnuharje in komunajzarje…
evo jim iztegnjen sredni prst direkt v njihovo pokvarjeno faco… za to kar si oni mislijo o nas…, jebe se men za levičarje in komuniste..
https://www.zurnal24.si/media/img/d3/12/fb6daf579272013b7baf.jpeg
Pacient Janšev fašistični je pisal tudi o tem, da so jedrske vojne dobre za razvoj človeštva.
To je pravi bolan psihopat, popolnoma isto, kot njegovi ritolizniki S(d)S – ovski.
Vse skupaj jemljete veliko preveč osebno, to niso lepotna tekmovanja, izbira se med politikami, na eni strani imamo tzv. leve, v resnici zastopnike privilegiranih parazitskih elit, prejemnikov javnih sredstev, razne “nevladnike”, kulturnike, javni sektor, državne monopoliste, razne zagovornike tlačanskih prisilnin na RTV ipd. Na drugi strani imamo nominalno desne, ki v resnici niso desni, so pa vendarle bolj predstavniki neto vplačnikov v proračun, delavskega razreda, če želite, zastopajo svobodo izbire, ukinitev prisilnih naročnin, nižje davke itd., in sam kot levičar, ne morem biti na strani parazitskih elit, temveč na strani proti establišmentu, tako da v tej državi moramo levičarji voliti desne, ki to niso, ampak so levi, ker alternativa so korumpirani oligarhi in/ali histerični skrajneži tipa Kordiš.
Kaj pa Janša tvita, koga je zaplinjal, a je šel v Kumrovec leta 1971, boli me kurac, ne verjamem v te levodesne bajke, un k zagovarja nižje davke dobi moj glas.
robi9, 18.07.2023 ob 12:35
Pacient Janšev fašistični je pisal tudi o tem, da so jedrske vojne dobre za razvoj človeštva.
To je pravi bolan psihopat, popolnoma isto, kot njegovi ritolizniki S(d)S – ovski.
Po 30 letih nimate niti neodvisnega in učinkovitega sodstva, kar je osnovna funkcija vsake države, a 10x več sodnikov na glavo imamo kot Angleži, plačujemo pa ene najvišjih davkov na svetu. Zdravstvo je na ravni Afrike, neučinkovito, korupcija, čakalne vrste. Šolstvo v mednarodnem merilu ne pomeni nič, najboljša slovenska fakulteta ni med prvih 700 na svetu, naše diplome v svetu niso vredne počenega groša. RTV ima 2.500 zaposlenih, s plačo za pol višjo kot v gospodarstvu, ki se jim niti štempljat ni treba oz. se jim minus ure kar brišejo, če to ni družba z eno posebno kasto unih, k so priklopljeni na javna sredstva, naj me koklja brcne.
Ampak problem je kaj Janša tvita. Pri čemer cel ta “antijanšizem” sploh ni v vaši glavi zrasel, ampak so vas mediji v to indoktriniral, če vas ne bi vsak dan pumpal, da si hoče Janša podrediti AMZS, še opazil ne bi, da je karkoli neobičajnega. Ampak dopovej ti oprani glavi, da je oprana. Izklopite slovenske medije za 3 mesece, stresite mal z glavo, pejte ven, dihite, berte neslovenski tisk, in pridte pol nazaj pogledat.
Anonimno 8409, 18.07.2023 ob 13:38
Po 30 letih nimate niti neodvisnega in učinkovitega sodstva, kar je osnovna funkcija vsake države, a 10x več sodnikov na glavo imamo kot Angleži, plačujemo pa ene najvišjih davkov na svetu. Zdravstvo je na ravni Afrike, neučinkovito, korupcija, čakalne vrste. Šolstvo v mednarodnem merilu ne pomeni nič, najboljša slovenska fakulteta ni med prvih 700 na svetu, naše diplome v svetu niso vredne počenega groša. RTV ima 2.500 zaposlenih, s plačo za pol višjo kot v gospodarstvu, ki se jim niti štempljat ni treba oz. se jim minus ure kar brišejo, če to ni družba z eno posebno kasto unih, k so priklopljeni na javna sredstva, naj me koklja brcne.
Ampak problem je kaj Janša tvita. Pri čemer cel ta “antijanšizem” sploh ni v vaši glavi zrasel, ampak so vas mediji v to indoktriniral, če vas ne bi vsak dan pumpal, da si hoče Janša podrediti AMZS, še opazil ne bi, da je karkoli neobičajnega. Ampak dopovej ti oprani glavi, da je oprana. Izklopite slovenske medije za 3 mesece, stresite mal z glavo, pejte ven, dihite, berte neslovenski tisk, in pridte pol nazaj pogledat.
Debilno zabito vedno dokažeš le svojo zabitost.
TV ne gledam že trideset let, ker služijo le zabiti čredi.
Če bi bilo po moje, bi na RTV in pop fašistično greznico odvrgel par bomb, pa bi bila to ogromna odrešitev za zabito čredo.
Vendar pa je problem, ker se tem ne bi rešil zabitosti črede in bi čreda poiskala nov vir za pranje neobstoječih možganov zabite črede.
Da je to mafijska država, ste pa kriva zabita čreda in ne janša in ne Golob ali kdorkoli drug.
robi9, 18.07.2023 ob 13:56
Debilno zabito vedno dokažeš le svojo zabitost.
TV ne gledam že trideset let, ker služijo le zabiti čredi.
Če bi bilo po moje, bi na RTV in pop fašistično greznico odvrgel par bomb, pa bi bila to ogromna odrešitev za zabito čredo.
Vendar pa je problem, ker se tem ne bi rešil zabitosti črede in bi čreda poiskala nov vir za pranje neobstoječih možganov zabite črede.
Da je to mafijska država, ste pa kriva zabita čreda in ne janša in ne Golob ali kdorkoli drug.
Stavim 3:1, da ste v resnici ženska, da imate samo nick moški, noben moški ni tok histeričen, ne pusti, da bi ga karkoli tok vrglo iz tira, da bi kr o bombah razlagal. Razen mogoče, če je star 12. Pejte mal na zrak preden vas kap zadane od vsega hudga.
Anonimno 8409, 18.07.2023 ob 14:06
Stavim 3:1, da ste v resnici ženska, da imate samo nick moški, noben moški ni tok histeričen, ne pusti, da bi ga karkoli tok vrglo iz tira, da bi kr o bombah razlagal. Razen mogoče, če je star 12. Pejte mal na zrak preden vas kap zadane od vsega hudga.
Debilno zabito seveda nadaljuješ s svojo zabitostjo in bolanimi izpadi.
Zakaj ste zabita čreda kriva, da je to mafijska država ?
Ker zabito čredo vodijo le nagoni. Zabita čreda vedno izbere nekoga, ki je proti nečemu. Ker je zabita čreda polna zlobe in sovraštva in zato tudi izbirate zlo. Ker v sebi nosite zlo.
Del zabite črede izbira nekoga, ki je proti davkom, druga zabita čreda, ki je proti janši, del zabite črede izbere nekoga, ki je proti migrantom, proti kulturnikom….
Zato je dejstvo, da bi še opice bolje izbrale, ker opice niso tako polne sovraštva in predsodkov. Zabita čreda deluje na najbolj primitivni ravni, ker izhaja iz svojega primitivizma in zlobe.
Rezultat je seveda vladavina psihopatov, mafije, kriminalcev in največjih primitivcev tega sveta. Odsev primitivnosti zabite črede.
Tako to je. Zabita hlapčevska čreda pa znova in znova voli svoje psihopate.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=211020041894877&set=a.104904559173093