Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če bi danes opremljali svoj dom

Če bi danes opremljali svoj dom

kaj bi dali v svoje stanovanje po tle. No pa da rečemo, da vam denar ni ovira.

tleh.

oljen parket

Parket, parket in še enkrat parket.

zakaj oljen parket?

Parket, parket in še enkrat parket.

pa sploh veste kako občutljiv je KATERIKOLI parket.
jaz imam res dobrega, tako so rekli, 5 slojev laka, blazno lep orehov parket, moj sanjski takrat, so mi ga že lakiiranega položili pa bi ga danes z največjim veseljem zabrisala ven

Kuhinja, predsoba in kopalnica ploščice, v sobe pa temen parket.

Povsod imam parket, razen v kopalnici, ter v sobah volneni topli pod. Vse je zakon in bi ponovila.

Parket, razen kopalnica in kuhinja.

zakaj oljen parket?[/quote]

Zato ker je občutek, ko hodiš po njem totalno naraven, ker ga je lahko vzdrževati, ker lahko sam popraviš praske in madeže …

Skratka pri nas ga imamo v spalnih prostorih, ki smo jih nazadnje renovirali. Če bi to vedela prej, takrat ko smo renovirali ostale prostore, bi ga imeli povsod, tudi v kopalnici.

Da se dopolnim: pa ne gotovi parket, ampak klasika večkrat lakirana.In to hrastov.

Evo jaz ravno opremljam mojo novo hiško – uh, kašno veselje imam!!!,…Mi bomo dali keramiko v predsobo(temno sivo z opilki brona), kuhinjo(svetlo siva s srebrnimi opilki), kopanice-še izbiramo, drugje bo parket – temni oreh!

Kakšne pa je oljen parket?

ni res, da je katerikoli parket občutljiv.
je pa res, da so parketi iz tropskih lesov v neprimerljivem cenovnem rangu napram kakšnemu hrastu.

Povsod talno gretje, nad njim pa v kuhinji pluto (slabi prevodnosti navkljub) in ploščice v sanitarnih prostorih in utilitiju.

po najbolj obljudenih tleh (razen kopalnice in kuhinje – ploščice) laminat. pri malih divjakih ga ni poda, ki mi ne bi bolje sluzil. ko nam v spalnicah na parketu kaka zadeva pade po tleh (tezja), se takoj pozna. na laminatu nic. pomivam vsak dan (imamo pac male otrocke, ki na veliko pacajo). ko bo laminat odsluzil (cez kakih 10 let) spet laminat. ;-)))

Hm, kaj pa tiste velike ploščice, s takim visokim sijajem, jih ima kdo, menda so trenutno zelo moderne.

Jaz imam take:
http://www.cermag.com.pl/en/s_imola_antares1.php

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Oljen parket je parket, ki ni lakiran ampak premazan z oljem.

Mi imamo hrast in se super obnese.

Jaz imam take:
http://www.cermag.com.pl/en/s_imola_antares1.php%5B/quote%5D

Tudi meni so te všeč in jih bom verjetno izbrala za predsobo in kuhinjo. Ali so zelo temne? Na njih se pa verjetno kaj dosti ne pozna, ne? Hvala.

Tole imam v koplanici, kombinacije 50×50, 40×60, 10×10, obe barvi:
http://catalogo.imolaceramica.it/libweb/WEB31.cgi?WSSESSIONE=090511164353410&NEXTACT=DETMIN&MINIMALE=AM{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20ANTARES{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}201&brand=IMO&pagina=005&pgt=00005

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Krasne so. Povej, so temne, se mažejo?

Nič ne bi spremenila. Kopalnica, hodnik in kuhinjska niša so ploščice, ostalo parket.

Vzami tiste , katere skoraj vse srebrne, tja in sem malo rjave in črne. Če se sonce odbije od njih, pa potegnejo na rahlo terra barvo…mislim da se tudi imenujejo terra…Nič se en mažejo ker so že v osnovi zadost “umazane” . Dobiš jih v Gracii IOC Logatec. Splača se it pa pogledat tudi v sosednji Trgocev(IOC)

Ta model te pride 42 eur za m2, če vzameš količinsko zadost, lahko cena pade tud na 30 za m2…

V kuhinji plastificirana pluta, še po 20 letih kot nova, se super čisti, se ne pozna skoraj nič na njej, zelo priporočam.

New Report

Close