Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Če bi Hitler zmagal

Če bi Hitler zmagal

Kdo pa zagovarja tiste, ki so ubili mrlaka, pa še cel kup npr direktor opere udeležen v trgovini z orozjem umru..preberite v imenu države pa sumljiva smrt sina generala Hočevarja pa itak se in se.ce bi take pospravili, bi ogromno življenj ohranili. Preberite še memorium Andreju Bajuku od steinbucha.

Res je in teli tipi to zagovarjajo ali izvajajo, to je zdaj vprašanje.

Slotech, Blog o dogajanju 1991-1994

Tis pa tak kt janković, k je računalniško nepismen. še linka ne znaš dat. nauč se, reva!

Ok del teksta od steinbucha, ker original se več ne najde

Slo-tech.com/forum/t446423/1399

Z napadom na Anglijo,Francijo in trebljenjem se je Hitler močno in nepotrebno zajebal.
Vse kar je bilo nebodi ga treba, bi moral pač nekam daleč exportirat.
Svet bi bil z osvobajanje vzhoda in jugovzhoda drugačen. Nafta in plodna zemlja bi bila naša, islam pa export na Kitajskem.

Evropa bi plesala valček!

Za Hitlerja in Nemce smo bili Slovani Untermansch(podljudje)torej ne bi delal razlike vse bi na s skuril ali pobil,tudi koloborante ki so mu lezli v rit!

Tisti ki je izvajal to operacijo, je s tem nadaljeval,niti obžaloval, par dni prej se je menil z njim, da se dobita.

To so delali tudi komunisti. Z lastnimi narodi Najhuje v SZ, kjer je samo v gulagih od nečloveških razmer pomrlo okoli 12 milijonov ljudi.
Naši komunisti pa so pobili približno1,5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} slovenskega naroda.

Ti pripisuješ vse žrtve komunistom ,tudi tiste ,ki jih imajo na vesti koloborantri in teh ni malo!

VARUJ SVOJE, TUJE PUSTI PRI MIRU. Pa bi bilo vse ok.

Če bi Hitler zmagal, bi morda še nekaj let imeli tretji rajh, vrstili bi se poskusi atentata (predpostavimo, da noben ne bi uspel), potem pa bi Hitler tako nepovratno zbolel, da ne bi mogel več voditi države (že takrat je bil bolan – Parkinson ali nekaj takega – to hitro vodi v demenco in onemogoči človeka…), najkasneje takrat pa bi tretji rajh razpadel, ker so bili vsi proti Hitlerju. Tretji rajh ni bil stabilna tvorba.

Tebe je strah resnice! Enostavno je nočeš videti. Literature o tem je pa ogromno.
Med vojno so komunisti pobili okoli 7000 civilistov, domobranci pa čez 3000 civilistov.

Tisti ki je izvajal to operacijo, je s tem nadaljeval,niti obžaloval, par dni prej se je menil z njim, da se dobita.
[/qu
Zdaj vidite kdo so jansisti.

[/qu
[/quote]
Janšisti vsaj znajo delati z računalnikom, nejanšisti pa najbolj osnovnih operacij ne obvladajo. Tvoji posti so jasen dokaz.

Vtipkaj v iskalnik nepatriotske igre umazane igre.

Saj so Drnovška tudi tik pred smrtjo maltretirali.

[/quote]
Janšisti vsaj znajo delati z računalnikom, nejanšisti pa najbolj osnovnih operacij ne obvladajo. Tvoji posti so jasen dokaz.
[/quote]
Še enkrat: Janšisti vsaj znajo delati z računalnikom, nejanšisti pa najbolj osnovnih operacij ne obvladajo. Tvoji posti so jasen dokaz.

PS
Ker nisi natančen (v tvojem postu je “quote” napisan samo na pol, bistvo pa je da nima oglatega zaklepaja), se je moj zgornji tekst priključil tvojemu. Daj, polpismeni, nehaj z računalnikom, dokler se temeljito ne navadiš.
Pa še to ni bilo dovolj. Vsi “quote” so bili brez oglatih zaklepajev. Nenatančnost in neznanje. talevi ste neverjetno površni (požar v Kemisu na Vrhniki!!!!)

Si bil zraven pri maltretiranju Drnovška in drugih, zato te moti oblika.

Ma kakšna oblika?! Kaj se izgovarjaš? Moti me NEZNANJE. In ti NE ZNAŠ! Če v računalništvu ne narediš natančno tako, kakor je s programi predpisano, nastane cela štala. Že navadna pika (.) ima točno določen pomen. Če jo napišeš na napačnem mestu ali če jo sploh ne napišeš, nastane zmeda.
Z računalnikom se tudi oblikuje. Od šivank do avtov in lokomotiv pa do zgradb. Če ne znaš delati z računalnikom ali ne delaš natančno tako, kakor je predpisano s programom, ne bo nobene oblike, ne boš naredil nič. Točno se vidi, da ne veš, kaj je računalnik, da imaš šibko znanje. Ti pa o obliki!!!
Pa še nekaj. Zagotovo sem eden najstarejših ljudi na tem forumu. Toliko stari smo mogoče ene trije. Marsikdaj sem na kakšnem forumu tudi napisal, da tega in tega na računalniku ne znam. Pa me ni nihče zafrkaval. Če si pošten, te razumejo. Če pa blefiraš, si vreden posmeha.

In ti brž zraven politiko! Pa si ti normalen? Kakšno zvezo ima Drnovšek? O čem ti o Drnovšku, nimam pojma. Podaj link, ČE ZNAŠ!!!!

Dnevnik.si/1042479568

Ti, zajebant! A boš podal link tako, kakor je v razvitem svetu navada? Balkanskih navad ti ni treba razširjati v Sloveniji, ker imamo že preveč takih primitivcev kot si ti.

Ti, zajebant! A boš podal link tako, kakor je v razvitem svetu navada? Balkanskih navad ti ni treba razširjati v Sloveniji, ker imamo že preveč takih primitivcev kot si ti.
[/quote]

Točno tako, kakor sem zapisal. Primitivni balkanc verjame Kunstlju. Samo opice mu verjamejo.
Jaz pa iz prve roke vem, da laže, ker sem bil kot zaposleni pri nekem mediju, marsikje zraven, kar je on opisal. In napisal je LAŽ. A ti sploh veš, kako se sramotiš?
Da verjameš Kunstlju, te je morala narava strahovito zajebat. Poišči pomoč v taki psihiatrični ustanovi, kjer vodilni psihiatri niso bili visoki udbovci.

Vse se ujema, kar pravijo Brane Praznik, Kunstelj, zgoraj navedeni Steinbuch, g. Miha Butara, novinarja Surc in Zgaga ter Frangež in se sto drugih.

Baj, baj. Z nepoznavalci Slovenije ni debate!
Over and out!

New Report

Close