Če bi Hitler zmagal
Leta 1913 Hitler ni kazal nobenih znakov tega, kar je pozneje postal. V tem obdobju svojega življenja se je družil skoraj izključno z Judi. Hitlerjeva poslovna partnerja v tem času sta bila dva Juda: Samuel Morgenstern in Jakob Altenberg. Vsi njegovi prijatelji so bili Judje: Josef Neumann (čistilec bakra), Simon Robinson (posojilodajalec), Siegfried Löffner (cimer) in Reinhard Hanisch (migrantski delavec in poslovnež). S tako množico judovskih prijateljev in sodelavcev bi bilo verjetno ali dosledno, da bi Hitler užival tudi v družbi drugih judovskih sodelavcev, kot sta “Trocki” in Freud, ki sta bila oba Juda, in kot je “Stalin”, ki je bil delno judovski.
Toda Jakob Altenberg, ki je poznal Hitlerja iz njegove dunajske dobe, je dejal, da še nikoli ni slišal Adolfa Hitlerja izreči niti ene protijudovske pripombe. In to je v popolnem nasprotju s tem, kar Hitlerjeva knjiga z duhovi “Mein Kampf” pravi o Hitlerjevem dunajskem obdobju; razvidno je, da je Hitler “sovražil Jude v svojih časih na Dunaju”. Leta 1937 je Hitler povedal Petru Jahnu, uradnemu zgodovinarju NSDAP, da je bil njegov poslovni partner in prijatelj Samuel Morgenstern njegov “finančni rešitelj”.
Vsa ta dejstva kažejo, da smo zavedeni glede resničnega življenja Adolfa Hitlerja, nenazadnje tudi na Dunaju. Iz zelo očitnih razlogov nas še vedno hranijo z lažnimi pripovedmi, ki podpirajo lažno “uradno resnico”.
Pozneje, ko je postal nemški firer, so bili Hitlerjev šofer Emil Maurice, njegova kuharica Constanze Manziarly in njegov odvetnik Hans Frank delno Judje; ker prvotni Adolf Hitler, tj. prvotna frontna osebnost, ki NI bila pod “iluminatskim” nadzorom uma, si ni mogel pomagati, kot da je le LJUBIL judovsko ljudstvo.
Aprila 2024 je Fritz Springmeier izjavil: “Po prebiranju zgodovinskih zapisov, oceni rokopisa Adolfa Hitlerja in intervjuju z več razočaranimi člani ‘Iluminatov’ sem ugotovil, da je Hitlerjevo babico (Maria Anna Schicklgruber) zanosila judovska članica ‘Iluminatov’. Prav tako je omembe vredno da je bila Adolfova najljubša sorojenica njegova starejša polsestra Angela Hitler (1883-1949), ki je bila kustosinja Judovskega muzeja na Dunaju v letih takoj po prvi svetovni vojni.
“Tako Adolf Hitler kot njegov oče Alois sta bila močno travmatizirana. Že kot otrok je Adolf Hitler trpel za motnjo več osebnosti, ki se danes imenuje disociativna motnja identitete (MPD/DID). Nadzor uma Adolfa Hitlerja pojasnjuje tudi njegov fotografski spomin ali talent za natančne podrobnosti, saj programerji za nadzor uma že dolgo vedo, kako izboljšati človeški spomin z brazgotinjenjem možganskega debla in drugimi tehnikami. Potekala je kampanja za skrivanje vsega tega.
“Iz mojih posrednih dokazov so bili vodilni ali temeljni programerji za nadzor uma Adolfa Hitlerja člani britanske obveščevalne službe. Spraševal pa sem se tudi o drugem scenariju, namreč da so ‘Iluminati’ morda uporabili tudi Dunaj kot glavni center za programiranje Hitlerja , čeprav je moje takratno znanje o nadzoru uma na celini zelo slabo, je glavna poanta tukaj zagotovo, da so ‘iluminati’ upravljali z umom Adolfa Hitlerja, da bi jim služil kot programirani večkratnik.
Hitler je leta 1912 odšel v Britanijo, kjer ga je vrhunski britanski programer, očitno povezan z “iluminati”, uvrstil v svoj program za nadzor uma. To programiranje bi kasneje izkoristili za nadzor Hitlerja po 1. svetovni vojni. To programiranje je temeljilo na dejstvu, da je bil Hitlerjev um že v otroštvu razbit, kar je razvidno iz njegove motnje MPD/DID. Upravljavec ali manjši pomožni programer na nižji ravni lahko aktivira vsako ločeno alternativno osebnost (imenovano “sprememba”) z uporabo posebnih kodnih besed, skupaj z drugimi sprožilci. Za sprožitev določenih dejanj je mogoče uporabiti posebne fraze.
Adolf Hitler je imel kot “iluminatski programirani večkratnik” vodje, kot je Martin Bormann, ki so ga spremljali skoraj povsod, kamor je šel. Zdi se, da je bil tudi bankster Max Warburg, ki je leta 1938 zapustil Nemčijo, upravljavec Hitlerja. Britanska obveščevalna služba (MI6) deluje pod okriljem “iluminatov” in to pojasnjuje, zakaj vodstvo MI6 stalno zaposlujejo predvsem “iluminatska” imena, kot sta Sinclair ali Rothschild. “Iluminati” so imeli popoln nadzor nad Hitlerjevim programiranjem. Iz različnih razlogov je bil izid druge svetovne vojne že pred vojno vnaprej določen. Na žalost je bil načrt “iluminatov” in je še vedno uničenje Nemčije in krščanske civilizacije. “Iluminati” so svetovljanska, mednarodna luciferska tajna družba. Hitlerjev MPD/DID in njegov nadzor uma je ustvarila in izvajala ta mednarodna skupina, ki ima veliko nadzornih centrov v Britaniji. Dokazi kažejo na Britanijo kot geografsko lokacijo vrhunskih programerjev Adolfa Hitlerja, vendar je ključnega pomena, da se zavedamo, da programiranje ni bilo narejeno v korist Britancev, temveč v korist okultne “iluminatske” agende. Hitlerjevo potovanje v Britanijo je morda olajšal njegov starejši polbrat Alois, ki je leta 1912 živel s svojo ženo Bridget Hitler (rojeno Dowling iz Dublina) na 102 Upper Stanhope Street, Liverpool L8 1UL, Anglija. Prav tako je verjetno, da je bil Hitlerjeva desna roka, Rudolf Hess, še en “iluminatski programirani večkratnik”. Hess je igral ključno vlogo pri ustvarjanju “Mein Kampf” in je 10. maja 1941 odletel na Škotsko na čudno mirovno misijo.
V strukturi “Ekipe Antikrist” sta tako MI6 kot CIA prehiteli Mosad, zato je zelo verjetno, da sta MI6 in CIA opozorili Mosad, naj ne ugrabita njihovega sionističnega agenta Adolfa Hitlerja, ki sta mu bila zelo hvaležna, da je v njihovem imenu razbil Nemčijo , ampak se namesto tega osredotočiti na Adolfa Eichmanna nizkega ranga, ki je bil “resnični Schindler” in so ga sionisti leta 1962 obesili, ker je prišel le nekaj centimetrov od tega, da bi rešil 1,5 milijona Judov iz okupirane Evrope, samo da bi njegova junaška prizadevanja izničila združene sile cionistov iz Budimpešte, Carigrada in Kaira.