Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če bi imela možnost spremeniti, bi…

Če bi imela možnost spremeniti, bi…

– definitivno šolala hčerki doma,

– v razmerju kdaj kaj požrla, ne da me je vse spravilo na močne obrate in se še bolj potrudila za svojo družino,

– bi ne začela pred enim letom,  po tem, ko sem dala 20kg dol, žreti, nikakor ne pridem nazaj na nacin prehrane, čeprav mi je bil zelo všeč. Posledica: zredila sem se ko pujsika,

– če se bo tema razvila, bom povedala še kaj..

Pa vi? Kaj bi v življenju spremenili?

Odgovor na objavo uporabnika
Še ena764, 09.01.2025 ob 16:55

– definitivno šolala hčerki doma,

– v razmerju kdaj kaj požrla, ne da me je vse spravilo na močne obrate in se še bolj potrudila za svojo družino,

– bi ne začela pred enim letom,  po tem, ko sem dala 20kg dol, žreti, nikakor ne pridem nazaj na nacin prehrane, čeprav mi je bil zelo všeč. Posledica: zredila sem se ko pujsika,

– če se bo tema razvila, bom povedala še kaj..

Pa vi? Kaj bi v življenju spremenili?

šolala hčerki doma? Zanimiva ideja. Kako pa, znate vse sami, ali bi jima najemali domače učitelje za posamezne predmete? Česa bi ju sploh učili? In do katere ravni, na neki točki vseeno rabita papir, ki ga sistem prizna.

Odgovor na objavo uporabnika
8409, 09.01.2025 ob 16:59

šolala hčerki doma? Zanimiva ideja. Kako pa, znate vse sami, ali bi jima najemali domače učitelje za posamezne predmete? Česa bi ju sploh učili? In do katere ravni, na neki točki vseeno rabita papir, ki ga sistem prizna.

Osnovno šolo. Ja, sama z bivšim možem bi ju učila. Ne, da sem ju dobesedno pahnila med vrstnike, ki so jima nekateri zelo zagrenili življenji, posledično meni, posledično družini. To mi je žal.

Če bi lahko čas zavrtela nazaj🤗

1. Šla študirat medicino

2. Poslušala svoj notranji glas in se ne bi poročila z možem

3. Nikoli več ne bi prevzela v družini vloge moževe gospodinje

4. Pod nobenim pogojem me bi nikoli več dopustila, da me doživlja mož kot nekaj samoumevnega in neminljivega

5. Živela bi življenje po formuli, da bi dala sebe na prvo mesto

Z vašo prvo navedbo se ne strinjam, saj bi s tem škodili otrokoma.

Samo nakladanje, že v sedanjosti ne spreminjaš nič – s prehrano imaš težave. Za preteklost je pa itak najlažje pametovat. Če bi leta 2011 vložila 10€ v BTC bi tudi bila miljonarka danes. In? Nič 🙂

Želim povedat, da se iz življenjske lekcije nisi naučila nič.

Če bi lahko spremenila za nazaj bi spremenila kar nekaj  odločitev. Pod prvo bi si izbrala ravno tistega moškega, ki sem ga nespametno zavrnila in ne sedanjega. Izbrala bi drugo šolanje in bi se izobraževala do samega doktorata, temu primerno službo in urejen dom, šele potem bi se odločila za naraščaj. Zaradi neizkušenosti sem delala napake za katere mi je žal, čeprav sem vedno delovala v dobri veri, da delam prav. Šele kasneje se je izkazovalo, da je bilo narobe.

Če bi imela možnost spremeniti…karkoli iz preteklosti, ne bi spremenila popolnoma nič. Niti slučajno!

Vse napake in vse odločitve so bile potrebne, da sem danes, kar sem. Saj to je življenje. Vse delati prav…Klinac!!
Še veliko napak bo. Pa kaj! Nekaj sem se iz njih že naučila, nekaj se še bom. Ampak napake skoz bodo. In prav je tako. 🙂

Saj sem samo človek.

Spremenila nekaj v letu 2005…😔

Ce bi cas zavrtela nazaj, ne bi bila tako zaupljiva do moskih, ki sem jih spoznala na netu. Nekaterim sem res zaupala, se jim odprla, pokazala resnicno sebe, se navezala…in bila cez cas….odvrzena.

Izbrala bi drug študij.

Izbrala bi drugega moža 🙁

Par stvari bi spremenila. Odnose z nekaterimi ljudmi bi popravila, to je že ena od njih.

Če bi imela možnost spremeniti bi mu pustila, da mu pride vame.

New Report

Close