Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če bi imeli to moč …

Če bi imeli to moč …

nočko***

… gnoj kidal , he , he …. moj gospodar , vendar :))))
On takooo rad čisti štalce tam pri konjičkih , pravi , da se tako sprosti , pa konjičke ima tako rad , da mu je še lepo jim uredit čist domek :)))

Niki jih pa rada jaha , konjičke , brez skrbi …;)

… si povedala , da se ti lahko samo pridružim pri teh željah !
Ja , tudi jaz bi rada svoj čas zaključila tako , da ne bi čutila nobenega obžalovanja za tistim , kar sem naredila ali pa kar nisem !

Nikita pošilja Becky en topel objem , zmeraj raje te imam , veš ?

… bi bil ziher svetlo moder in bi dišal po Angel-u , a ne 😉

Niki bi se vsa zavila v Marijo :))))

Meni je to všeč. Namreč on ima srce, ja !

… in to veliko !

Niki je cela noter z vsemi svojimi napakami , hvala Bogu , da je še vedno tako :))))

Jest tebe tudi. Zaradi tega kar si in zaradi vse podpore in spodbude, ki jo pri tebi dobim. Hvala, Niki, hvala. Pa ne preveč od objemčkov, ker mami sentimentalna začne takoj jokat.

… dej rajši preklinjat :))))

Kako ti kaj uspeva razvozlat une risbice 😉

Niki čaka na odzive …. da vidimo , če ste “pravi” Slovenci 😉

Mislim, da nisem “ta prava” slovenka. Mi kar zmanjka idej vsake toliko. Kakšen namig bi mi prav prišel. Le kje najdeš te stvari :))))))))))))))

ja, Niki, res je !
Tudi je prav tako !

cmoka za tvojega gospodarja, povej mu :))

da s čarobno palicico bi delal svetove,
Potem bi odšel na največji hrib.
Svoje prijatelje bi naredil za bogove
in hitro jim tekal njih noge umit.

Če bi imel to moč, da bi delal svetove,
potem bi vsakega domačega spremenil v cvet.
Škropil in zalival bi njih vrtove,
Da ne bi mogli nikoli umret.

Če bi zmogel spremenit človeka v naravo,
da bi ta ga ponosna bila,
bi uničil vso plastiko in posadil bi travo,
da kapital bi izginil s sveta.

Vroč, vroč, vroč, vroč poljub, dragi Tonny,
za to lepo pesem, sploh za čisto ta zadnjo
vrstico, tisto, da bi posadil travo v naravo ……..
in še moj topel objem …… da, naravo …………..

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Toni ,nekaj najlepšega !

…samo, da ste tu danes .
vas prav raaaaaaabim .

kljuka ti si car …
lep pozdrav , saj veš čigav

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

mari, srce moje
kdaj boš v LJ. ?

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Uhaaaa..kapo dol…prav lepo napisano…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Temu bi človek lahko rekel: Saj ni res, pa je.
Bitje moje drago, najdražje, milo moje stvorenjce,
kdaj bom v Ljubljani. Reci, če rečeš ti, bom jutri!
Eh, se pardonjeram, jutri res ne morem biti,
imam nekaj neodložljivega doma, ampak, ko bom,
ti javim.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Aha..pa vaju mam..čakta se…..!! LUMPA!!!!!:))))))))))))

P.s. virus herpesa..kje si…virus herpesa.kje si..pridi pridi..heheheheheh :)))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ha, ha, ha, ha, ha, ojej, ojej, ojej, muca,
kako smo se takrat nasmejali, se spominjaš,
ko je imel ta ubogi črni vrag ves gobček v herpesu ??
Ali je bil takrat še kdo okužen ??????????????

Jep…..AHA::::::))))))))

Hmmm le kdo ga je okužu?’

heheheheheheh:)))))))

Zdej me pa vest že pošteno peče….
Pa ja te nisem kej užalila..Ma sej me poznaš…Muci je dolgčas pa se mal heca..k se toooooolk rada no…Pa nobenga ni na razpolago..oje včasih smo se tolk prehecal..zdej pa nč:((((
bemti men ta nik ne leži pa konc..sory…se mi kolca po mojem prvem…:)))

Muca , nič nisi naredila narobe, tudi mislim , da ni Mariči nič užaljena, saj hec je bil vedno in mora bit.
Smeh je zdravilo za dušo !

Ma ja..ahhh :(((((((((8 upam da res tako biti!!
Če ne bomo nekoga po riti!!

Sta me pa najdla tuki neki rajcat a ne? Ohh kaj morjo vse moje očke prenest!! Nč ne vidim..nč ne slišim več..OH:((((((((

Lumpa……

New Report

Close