Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek če bi lahko izbrali sex

če bi lahko izbrali sex

i……..poklic,? KATEREGA BI IZBRALI, ki bi vam najbolj ustrezal v tem kontekstu?

jaz bi bil: modni kreator

leta letijo - iščem stevardeso.....

A ti bi moda kreiral?Mislim urejal?
Ah frend!
Jaz bi bil rajše pi*kin designer!
;-)))

Stopnja pomanjkanja? v {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}?
😉

Sexi poklic? Hmmm… Pol bi bila pa kar tršica. Taka stroga z očali. In spetimi lasmi… pa v minici in z globokim dekoltejem 😉 :)))))))))))) Hehehehe….

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

A bi vodila večerno šolo?
😉

A bi obiskoval moje ure? 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Sploh ni treba barat!!!!!

Saj vem, saj vem… Škoda bi ti bilo denarja za večerno šolo 😉 :))).

Pa a ti za denar!!????????
😉

:))))))))))) Učila? Vejš de… 😉 Ne, ne… Jaz bi lepo tako redno, zjutraj… Nič za dnar… No, za plačo bi učila 😉 :))).

Nič zdej v celofan zavijat tega kar si izdavla!
Zdej že mam mnenje o tebi!
😉

😉 :))))))))) Si ga že prej tudi imel 😉 :)).

Pa ne takega!
😉

New Report

Close