Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če bi naredile inventuro, koliko zamujenih fukov obžalujete?

Če bi naredile inventuro, koliko zamujenih fukov obžalujete?

Postavimo časovni okvir od srednje šole do danes, ker inventura samo za eno leto se ne splača, saj priložnosti, da bi prav pred kratkim zamudile kaj, kar bi lahko obžalovale, že davno ni več. Zato je treba poseči globlje v preteklost.

Se pravi, obžalovanja, ko ste v srednji šoli zamudile fuk s svojim crushem, pa na maturantskem izletu z lokalnim frajerjem, pa na hrvaški obali s španskim backpackerjem, pa na timbildingu s sodelavcem, pa na službeni poti z anonimcem iz tinderja (ali tej ustreznih strani), pa še bi mogoče lahko kaj našteli, čeprav dosti več najbrž ne.

Kaj porečete?

Nobenega. Obžalujem pa, da nisem pojedla marsikatero dobroto, ker sem bila na dieti. To pa.

Obžalujem nekatere stvari in bi jih naredila drugače, če bi imela še eno možnost, ampak zamujenih fukov pač ne. To pri meni ne bo ena od stvari, ki bi jih na smrtni postelji želela spremeniti…

Bogu hvaležna danes, da nisem končala z mojo prvo simpatijo… Ali še huje – z drugo. Mladost je res norost…

Ja  par fukov sem zamudil, drugega pa ne veliko

Zadnje desetletje je bilo samo delo. Da, obžalujem…, bi spremenila.

Žalujem, da žalujem. Zato se žalovanju izogibam🙈

Mami me samo bivṣ̌a sodelavka K. Ṣ̌e danes je vredna greha. Pa ṣ̌e inteligentna je.

Drugač̣e je pa bilanca zadnjega desetletja 4 redne več̣letne in 8 obč̣asnih ljubimk. Vedno ena za drugo, nikoli vzporedno. Pa ṣ̌e danes se mi ponujajo. Vest mi trenutno ne dopuṣ̌č̣a več̣ porednosti.

Odgovor na objavo uporabnika
Monkljin prednovoletni izračun, 27.12.2024 ob 21:14

Postavimo časovni okvir od srednje šole do danes, ker inventura samo za eno leto se ne splača, saj priložnosti, da bi prav pred kratkim zamudile kaj, kar bi lahko obžalovale, že davno ni več. Zato je treba poseči globlje v preteklost.

Se pravi, obžalovanja, ko ste v srednji šoli zamudile fuk s svojim crushem, pa na maturantskem izletu z lokalnim frajerjem, pa na hrvaški obali s španskim backpackerjem, pa na timbildingu s sodelavcem, pa na službeni poti z anonimcem iz tinderja (ali tej ustreznih strani), pa še bi mogoče lahko kaj našteli, čeprav dosti več najbrž ne.

Kaj porečete?

Hvala bogu za vsakega, ki sem ga zamudila… obžalujem, da sem sploh kdaj seksala… če bi lahko zavrtela čas nazaj ne bi nikoli več…

Kako naj vem, da sem ga zamudila?  Kolikor se spomnim, sem vse pravočasno ujela… 😉

Sem pa katerega namensko ven izpustila, pa bi ga tudi danes. Tako da ni žalovanja.

monovka, 28.12.2024 ob 14:58

Kako naj vem, da sem ga zamudila?  Kolikor se spomnim, sem vse pravočasno ujela… 😉

Sem pa katerega namensko ven izpustila, pa bi ga tudi danes. Tako da ni žalovanja.

To je praznični čas in bi lepo prosila, če se vsaj tokrat zadržite debatiranja o takšnih perverznostih. Poleg tega je to Starševski čvek in to berejo tudi otroci.

gospa Božičkova

🤶, 28.12.2024 ob 15:40

To je praznični čas in bi lepo prosila, če se vsaj tokrat zadržite debatiranja o takšnih perverznostih. Poleg tega je to Starševski čvek in to berejo tudi otroci.

gospa Božičkova

Spostovana gospa Božičkova,

vi takih tem sploh ne bi smeli brati te dni. Zdaj bi morali svojega hospoda Božička razvajati, mu masirati utrujene noge, mu skuhati topel čajček, namesto njega pokrtačiti prav tako utrujene jelenčke in po dolgem poletu med hladnimi zvezdami poskrbeti za topel domek.
Prava gospa Božičkova zna biti skrbna in ljubeča družica svojega dobrega moža in dati vsem nam grešnim dušam svetel vzgled.

Bomo se pa potrudili, da se poboljšamo, seveda!

New Report

Close