Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Če bi se kdo oženil s penzijo…

Če bi se kdo oženil s penzijo…

…oz. “meso pa polenta” vsak dan…

http://images-cdn01.associatedcontent.com/image/A1103/110393/300_110393.jpg

je tole pravi naslov…

Če je eni slovenki ratal…pol ni vrag, da še slovencu nebi… ))))

Jaz grem rajš loto vplačat… pa intel… iskat… )))))

ma, mislim da bi človeku tvojega potenciala moralo še kaj več uspet …kot pa zanašat se na loto?

Ma mislim, da je šlo za sporočilno metaforo…saj imaš vso pravico, da nisi razumel… 😉

Pa ti flash… še daleč do penzije?

se pravi da tud ti misliš? no, zna bit da res, čeprav se mi zdi da je razmišljanje zate dobrina ki jo redko koristiš, pa vseeno, penzija? kaj je že to, jaz grem iz službe v grob

jaz pa še bolj…

curc gleda zmajeka…

lkaj misliš..o tem..
http://shrani.si/f/X/LZ/3PzOO0kS/skinshot.jpg

a naj gem še jaz vplačat..loto?

leta letijo - iščem stevardeso

Potem ti ostane loto…

Prej si mislil… sedaj se ti zdi… nazaduješ?

A tako tudi na loteriji lahko zadaneš? Leti, stari…naj ti gori pod nogami! ))))

Da sem nor? Ja, kdaj pa bom, če ne zdej?

saj pravim da ne misliš, štos je v tem, dokler bom živ bom delal, ko ne bom več mogel delat lahko grem v grob, lota pa ne igram, to je za tiste ki si želijo nekaj kar si ne zaslužijo
drugače pa beni, vsak dan, v vseh pogledih, napredujem, pa ti?

Khm…pravičnik v svetu nepravičnosti… Dokler nisi postavljen pred dejstvo… takrat pa bi zagotovo to nepravično bogastvo dal lačnim in revnim…

ampak če se dobro spomnim…si trdil, da človekoljubnost močno zavračaš…

Torej…si človek paradoksov za nekoga ki je pozoren, si človek demagogije za nekoga, ki je bežen in si klasa ena za nekoga, ki te jemlje žlico za žlico…

kar se tega tiče, ti priznam, napreduješ, res. Za ostalo ne vem.

Jaz? Jaz sem jaz. Vsak dan isti.

sicer ne vem od kod si tole potegnil, ker o tem sploh ni bilo govora, pa vseeno, sam imam dovolj, da ne potrebujem niti si ne želim več, rad pa delam in še vedno drži star latinski rek kdor ne napreduje, nazaduje, tako da niti en dan ne moreš reči da si isti
pravi si jukebox, to pa

zadnjič…pri tankih… pa se ne bova zdaj lovila za besede…

Torej…imaš kar imaš…več ne rabiš, nič ne daš. Pošteno.

Zame pač ni…jaz rad tudi dam, za lepši občutek, ko nekomu pomagaš…

No ja, kar ni belo je pa črno, tudi pravijo… je pa res da je ogromno sivin vmes…to pa človek skozi življenje poštudira…

In ne, Flash…ni vse v pregovorih in indijancih…

Da sem Jukebox? Morda pa imam le zelo rad glasbo…tisto pravo…

za vsem kar sem napisal ali rekel stojim, tako da ti me lahko loviš za besede, lahko ti to zase rečeš? drugače pa spet polagaš besede v moje uste,ko nadaljuješ stavek v to da nič ne dam, ampak ti ni pomembno
glede jukebox-a? nisem imel v mislih glasbo, pa saj to je celo tebi jasno

Ja…nič ne rečem…lahko sojiš za njimi…v teoriji…ti ne bom oporekal…

Tudi jaz nisem mislil glasbe…eh…

a se v sexu tud tako hitro upehaš kot v diskusiji? ne, vem no, da ne bodo dame razočarane
lep dan, eni pač moramo še kaj nardit, da kopalnice sploh ne omenjam

Glede na to, da rad diskutiraš “na višjem nivoju” si bom vzel kot poklon, da vedno izbereš mene, pa niti ni važno ali ti grem res toliko na jetra ali me spoštuješ ali pa zgolj res tvoj ego trpi v senci…

… to ti povem po resnici, brez sprenevedanja… kakorkoli že zgleda, rad
s teboj takole diskutiram in balinam, ker se mi zdiš dokaj dobro podkovan in te pravzaprav spoštujem, ker imaš za sabo kar nekaj arzenala argumentov s temelji…To mi je všeč. Znaš tudi odnehat, ko je treba in ločiš čisti hec od malo bolj resnih tem. To ti govorim zato, ker nočem, da se spustiva na nižji nivo pogovora, kot ga imava, to bi bilo škoda.

Zato…hm….kako naj rečem…ne silit pod pas, tam je dolgočasno…saj razumeš?

Aja, tisto z lotom sem pa mislil na ženske…sam sva zašla…

TOOOOO, dva gladiatorja v areni:)))
Slecta se do pasu, da vidmo:P

Uživaš v grobosti,a?

Ondi, sam ne mešaj se zdaj…zabavni program pride na koncu, ko kraljica pokaže zmagovalca;)

Sem kot gledalec v parterju:-)

Potem pa samo glej! pa pssst!

Ok,pa glejva…

Si mi obljubil, da prideš kaj v Toskano pogledat…;)

jaz se preprosto rad pogovarjam, nikoli ne delim sogovornike na višji in nižji nivo , zdaj bi bilo verjetno prav, da bi jaz gentlmansko vrnil poklon tebi, ampak nisem tak, ko je treba grem tudi direktno med oči, nikoli pa pod pas ( ti udarci so mi ogabni), in glede na to da te ne poznam osebno ne razumem s čim bi si ti zaslužil privilegij da bi mi šel na jetra, glede ega pa, kaj pa vem, zna bit, da imaš zato velik avto da lahko zraven še svoj ego voziš? ne vem, ker ni poanta v tem, ker pa že ravno omenjaš in jemlješ to osebno, češ da sem se spravil nate, ne vem, lahk pogledaš malo poste nazaj pa boš videl da sem že večkrat s kom trl orehe, no z nekaterimi tud lešnike, pa tudi pistacije in arašide,(saj veš, vsakomur svoje)-kakorkoli že, jaz nisem na svetu zato, da bi ugajal, še najmanj tule na forumu, niti pod razno pa si ne filam ega, če bi si ga že hotel in imel potrebo, bi si ga v resničnem življenju in z nekom iz krvi in mesa, ne pa z wannabe(n)ji
lep dan še naprej

Si mi obljubil, da prideš kaj v Toskano pogledat…;)[/quote]
kdo ve, morda bom pa v Toscani pokopan)

New Report

Close