Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če bi si lahko zbrali med ful dobro babo in novim BMW-jem..

Če bi si lahko zbrali med ful dobro babo in novim BMW-jem..

..kaj bi vzeli, enoprostorca, dizl, bencinca, hibrida..?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Še do danes nisi potešil želje po dobrem avtomobilu? To je lažje dosegljivo.

Bmw. Ga prodal in porabil keš za dobro babo. Potem bi jo pa fental, ko bi me prevarala.

ROTFL dobr si me nasmejal zdele 🙂 🙂 🙂

To je za zjokat. Tip nima keša, da bi šel na ženske, eno ujagal in končno videl, kakšen je občutek, če da on košarico. Kaj vse človek ne prebere. S kakšnimi problemi se srečujete ljudje…

Dizl, avtomatik. Z bejbo, pa če je še tok dobra, nimam kej počet 🙂

Ana a ti ne rata bioritma ujet, a dons pa spet ponočuješ.

Definitivno bmw-ja. Ta drugo že imam. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

630-ko 🙂

moj bivši je imel in moj sedanji ima nov BMW, zraven pa še ful dobro babo. 🙂 Samo to ti povem, kaj pa je BMW drugega kot kup pleha? Jaz na to nič ne dam, meni bi bil dober tudi navaden fičo.

moj bivši je imel in moj sedanji ima nov BMW, zraven pa še ful dobro babo. 🙂 Samo to ti povem, kaj pa je BMW drugega kot kup pleha? Jaz na to nič ne dam, meni bi bil dober tudi navaden fičo.[/quote]
Čudno, le zakaj je tvoj bivši imel BMW in sedanji ima BMW?

To se tudi jaz sprašujem, ampak je pa čisto naključje! Jaz vozim povprečne avte, ker me tale pleh sploh ne zanima.

Naključje je rekla. To bo ja.

Voziš povprečne, ker si boljšega ne moreš privoščit… sicer pa zakaj bi si ga, če ga ima tip? Ki mimogrede ne bi bil tvoj tip če ne bi imel hudega avta. Če že lažeš sebi… bodi vsaj toliko in ne laži še drugim…

Lahko bi tud z gršimi fukal, ampak čist po naključju se znajdem v pojstli s samimi lepoticami.

Naključja ne obstajajo. 🙂

Odkrito povedano, zakaj bi si kdorkoli kupo avto za več kot 12.000€ (če je nov) razen če naredi letno čez 150k kilometrov….. mi nikoli ne bo jasno, avto je največji strošek ever, najbolj srečen sem da imam službo 5-10 min od sebe že cel lajf in ne rabim avta ampak kvečjemu kolo….

No razen če vam je to tipično slovenski show off varianta, kao mam audija pa bemfo, jaz pa se samo nasmejim.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Raje kot dobro babo, bi vzel dober avto.

Tukaj ne bi razmišljal niti minuto.

Kaj zdaj tebe faušija daje? Pa ne nam lagat, da te ne, ker je očitno. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Je kup pleha, ampak je lep in udoben kup pleha 🙂

Moj bivši ga je tudi imel in ga je bilo res užitek vozit, pa še v familiji je en, ki se tudi krasno vozi.

Pri meni so avti in motorji zaželena roba, ampak moja. Moški naj vozi kar mu paše, je pa vsekakor velik plus, če lahko z njim delim to navdušenje ali da me pač vsaj razume, zakaj se obračam za avti in motocikli. In ja, bi me motilo, če bi vozil kako prastaro in razpadajočo kanto v nedogled ali me hotel prepričevat, da motorji niso za ženske, da niso varni, bla, bla.

Pošteno 🙂

Avto višjega cenovnega razreda se splača imeti le z najmanj 15 let mlajšo ženska (ta se najbolje ujema v kombinaciji z “mladim mesom”); samo kot namig, ker vidim, da imajo nekatere težave z razbiranjem kompleksnih moških namenov, saj v živalskem svetu ni nič drugače. 😀 Mogoče bi namesto dobrega avta pri monovkah vredno bilo poskusiti tudi s kakšnim vpadljivim pernatim klobukom kot pri pavih? 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=nLDh-TZ_3Ik

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Avto (ali kakršnokoli prevozno sredstvo) je pač namenjenu prevozu od točke A do B če je zraven še udobno je toliko boljše, ampak ko to udobje stane na prevožen kilometer preveč (ja relativno) je to neumnost in samo razkazovanje….

Največji ”carji” so oni ko majo bemfo doma pa jejo konzerve…. ker nimajo keša….. ampak važno da je bemfa.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič… lep ali drag avto je enako lepi ženski.
Če tako gledaš je ženska namenjena sexu in rojevanju otrok. Ni nujno da je lepa pa sexi. Ker tiste lepe so drage za vzdrževanje. Če maš pa grdobo ne rabiš imet izdatkov za garderobo, šminko, pedikerja, manikerja, bla bla
Torej? Zakaj imaš samo lepe ženske?

Raj grem s fičekom(al pa peš) v gostilno kot z bemfo na šiht al kako že gre to 🙂

Zanimivo, jaz mam pa čist kontra izkušnje kot ti, lepe ženske hočejo bit lepe same po sebi, torej se same potrudijo in tudi sfinancirajo večinsko, da so lepe, ta grdim pa morš plačevat fitnes pol pa še sebi da jo tam spodbujaš da ne pobegne v bližnjo slaščičarno 🙂 pa še hrane več pojejo bajse večinoma 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close