Če bi si lahko zbrali med ful dobro babo in novim BMW-jem..
Če je res tako “ful dobra baba” ti bo tudi željeni avto kupila, a ne? Pa imaš oboje. Kdor pa si “ful dobre babe” ne želi, pa nima kaj dosti ze razmišljat. 🙂
hehe
kaj boš bajsi fitnes plačeval? haloo Metanje denarja
Nima kaj hodit iz stanovanja, saj bi ti drugače sramoto delala. Naj bo doma
Ja, menda ja na bo v novem avtu jedel konzerve, logično da doma. 🙂
Raj grem s fičekom(al pa peš) v gostilno kot z bemfo na šiht al kako že gre to 🙂
Zanimivo, jaz mam pa čist kontra izkušnje kot ti, lepe ženske hočejo bit lepe same po sebi, torej se same potrudijo in tudi sfinancirajo večinsko, da so lepe, ta grdim pa morš plačevat fitnes pol pa še sebi da jo tam spodbujaš da ne pobegne v bližnjo slaščičarno 🙂 pa še hrane več pojejo bajse večinoma :P[/quote]
Kot večletni obiskovalec fitnesa lahko zgornjo teorijo tud potrdim.
Izbereš vedno tisto, kar potrebuješ, ali kar potrebuje lasten aparat v glavi.
Lepše babe ne prekašajo grdih samo vizualno, ampak tudi na vseh ostalih področjih. Valda da so bolj sproščene, pa nasmejane, kot da se ma taka kej za sekirat ? Tipa dobi z lahkoto, tist beden fax že izdela, tko kot vsaka, na razgovoru za delo očara delodajalca,…vse ji gre kot po maslu.
Nič si nebomo zatiskali oči. Lepa dobi šiht, če ne drugega vsaj kot natakarca, ali pa v kakšni drogeriji (Mueller, DM ipd), kjer se gleda predvsem na izgled. Grde bebetine pa vlečete socialko in se pritožujete nad nekvalitetnimi tipi.
Normalno da avto. Ženska ti pobegne. Z dobrim avtom pa pride nova.
Riba vs. ribiška palica, the fuck ?
Ja eni dobro babo že majo.. povej kje dobijo še BMW hihi..
Eni majo celo oboje..
Iz lastnih izkušenj sicer kot ženska pa ti povem, da te bo dobra baba prišla mnogo dražje za vzdrževanje kot BMW tako da moj odgovor, odloči se za avto.
Ja eni dobro babo že majo.. povej kje dobijo še BMW hihi..
Eni majo celo oboje..
Iz lastnih izkušenj sicer kot ženska pa ti povem, da te bo dobra baba prišla mnogo dražje za vzdrževanje kot BMW tako da moj odgovor, odloči se za avto.
… ki ti potem pobegne z avtom. :))
… ki ti potem pobegne z avtom. :))[/quote]
Moraš bit pregnan kot babe. Avto imaš samo na uporabo (operativc ipd..), tko da če pobegne z njem bo mogla kar sama fafat. Maš vse najeto pa naj se nariše 🙂 No še njo najameš pa si zmagal, živiš s tokom in sproti piješ iz reke, čutarica je za ljudi k nimao dostop do reke, ki je baje vse okoli nas.
To sigurno ni dobra baba, ampak razvajena in nesamostojna.[/quote]
Če imaš dovolj denarja, njena razvajenost sploh ne pride do izraza. :))
To sigurno ni dobra baba, ampak razvajena in nesamostojna.[/quote]
Če imaš dovolj denarja, njena razvajenost sploh ne pride do izraza. :))[/quote]
Dokler ne ostaneš brez denarja. 🙂
Razvajenost je samo fovšljivst drugih. Ko je prišel mobitel ven v 90ih so vsi (k ga niso imeli takrat seveda) govorili, da je to težko preseravanje in razvajanje otrok. No, danes ko pa ti isti kurci imajo mobitel, je pa to normalno.
Kaj pa če je eni NORMALNO da ima najnovejšega BMW-ja, ker je tako navajena od družine ? Za druge pa je preseravanje že da maš pitno vodo 30min od doma.
Saj v družini se človeka lahko zelo razvadi in takrat se temu lahko reče razvajenost. Je pa to seveda subjektivna ocena, saj nekdo, ki je podobno razvajen, bo to zagovarjal, nekdo drug pa ne bo. Obstaja pa tudi objektivna razvajenost, ki pa je spet posledica enih subjektivnih strokovnih mnenj. Kakorkoli, ni preveč koristna za človeka, ker se tak človek težje prilagodi družbi, kar pa si nihče ne želi konec koncev, ker ljudje smo po naravi družabna bitja.
vozim espace,mi je potrgala črke dol pace je še pisal gor,…………predvidevam da sem pacek
@pajkec: babnica ni bicikl brez zica
od bmfa ti pa zihr paše tak na 4 izpušne cevi
Forum je zaprt za komentiranje.