Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če bi vedel, da vem…

Če bi vedel, da vem…

Večer za večerom hodim spat k njemu in se pretvarjam, da je vse v redu, v resnici pa mi gre na bruhanje sam pogled nanj. Slišala sem govorice, večkrat, od različnih ljudi. Vedno znova iste zgodbe, isti prizori, isti pogledi, ki mi povedo več, kot bi si želela vedeti. Prijatelji se ne držijo tako, ne skrivajo se po kotih, ne izginjajo ob pravih trenutkih. Ko  se srečuje z znanci jim zabiča, niste me videli.
Ko ugasnem luč, zrem v temo in čakam na spanec, ki noče priti. Razmišljam, koliko časa lahko še igram to igro, koliko časa se lahko smejim, ko me znotraj razjeda dvom. Ne morem si privoščiti naglice, ne smem narediti napačnega koraka. Če bi me vrgel ven, bi ostala brez vsega. Tudi hčerka. Zato čakam in opazujem, zbiram dokaze, pripravljam se na trenutek, ko bom imela dovolj, da ne bo več mogel zanikati.

In kakšna bo razlika, ko boš vedela in ne bo mogel zanikat karkoli že?

Nobene razlike ne bo. Samo preveč ameriških filmov je gledala in misli, da ji bo ob “dokazih” pripadlo kaj več kot sicer. Pa dokler nima “dokazov” ima izgovor sama pred sabo, da ne odide.

Odgovor na objavo uporabnika
Pretvarjam se, 27.03.2025 ob 11:54

Večer za večerom hodim spat k njemu in se pretvarjam, da je vse v redu, v resnici pa mi gre na bruhanje sam pogled nanj. Slišala sem govorice, večkrat, od različnih ljudi. Vedno znova iste zgodbe, isti prizori, isti pogledi, ki mi povedo več, kot bi si želela vedeti. Prijatelji se ne držijo tako, ne skrivajo se po kotih, ne izginjajo ob pravih trenutkih. Ko  se srečuje z znanci jim zabiča, niste me videli.
Ko ugasnem luč, zrem v temo in čakam na spanec, ki noče priti. Razmišljam, koliko časa lahko še igram to igro, koliko časa se lahko smejim, ko me znotraj razjeda dvom. Ne morem si privoščiti naglice, ne smem narediti napačnega koraka. Če bi me vrgel ven, bi ostala brez vsega. Tudi hčerka. Zato čakam in opazujem, zbiram dokaze, pripravljam se na trenutek, ko bom imela dovolj, da ne bo več mogel zanikati.

Fuken se v strop baba zmešana.

Če se igraš, se ti tudi rada. Pri meni bi ptiče gledal, kako frfotajo s perutmi. Ne pa da še hčer učiš, kako je za nespoštovanje treba celo potrpeti. Grozno.

Dobra si da zdrzis. Jaz bi kar izbruhnila, sem bolj temperamentna. Kaj te vara ?

A poročila si se pa iz ljubezni, kjer je nastala od dnarja še hčera? Ma daj. Je premalo dnarja sedaj, ne zmoreš sama? A da bi šla delati, to ne. Najdi novega financerja, kermu boš morda sina rodila. Ali pa Only fans je popularen, sam bo treba tud tam plačati, zato moraš biti precej huda, da boš tud moža in hčer oreživela z gnarjem. 😅☺️☺️☺️☺️ Pa ne mislim umetne sslovenske soake pod istim nožem.

In kakšna bi bila razlika, če bi vedel, da ti veš? Ne glede na to, da se ti kurba, lahko tako tebe kot hčerko fukne ven iz bajte, če je ta bajta njegova.

Ne vem, kaj ti pričakuješ?

To je dokaj tipična zgodba konca zakonskih zvez.  Ne veste???

Ženska je odločena narediti konec.  Samomkaj, ko pogoji še niso zreli, da gre svojo pot.  Najprej si mora pripraviti teren.

Veste koliko jih magari leta igra naklonjenost “partnerju”, da ne bi kaj posumil in jih “prehitel”, načevljal?  Tudi zato ločenke po ločitvi v povprečju precej manj trpijo kot moški.  Odločitev je padla že leta pred samo ločitvijo.  Šlo se je le še vprašanje časa; kdaj bodo okoliščine prave.  Da bo sama izpadla svetnica, mož pa vse najslabše.

Upam, da veš kaj delaš, da ne boš na koncu tako psihično uničena, da boš zbolela in to zaradi moškega, ki tega ni vreden.

Pelji ga v fitnes, hribi, nove obleke. Prebeli spalnico. A otroke sta pa kahko naredila? Kupita, novo posteljnino.

klasika860, 27.03.2025 ob 18:11

Nobene razlike ne bo. Samo preveč ameriških filmov je gledala in misli, da ji bo ob “dokazih” pripadlo kaj več kot sicer. Pa dokler nima “dokazov” ima izgovor sama pred sabo, da ne odide.

zakaj pri PM vsi norite z nekimi dokazi.

ČE JE ZAKON V KURCU IN VI BREZ LJUBEZNI KAKŠEN DOKAZ ŠE RABIŠ?

PA KAJ STE VSE ŽENSKE RES TUPE IN GLUPE IN ODVISNE OD MOŽEV? NISTE SPOSOBNE KAJ SAME NAREST?

Zelo dobra odločitev. Delaj se kod da nič ni, potem ga pa le stisni za jajca. Srečno.

klasika860, 27.03.2025 ob 18:11

zakaj pri PM vsi norite z nekimi dokazi.

ČE JE ZAKON V KURCU IN VI BREZ LJUBEZNI KAKŠEN DOKAZ ŠE RABIŠ?

PA KAJ STE VSE ŽENSKE RES TUPE IN GLUPE IN ODVISNE OD MOŽEV? NISTE SPOSOBNE KAJ SAME NAREST?

Zakaj pa mene citiraš? Ne razumeš napisanega?

Pripravi teren in pojdi. Moj stari prdec je šel je mislil, kako ga bom pogrešala 🤣🤣🤣🤣. Sem srečna, da mi ga ni treba ne gledat ne poslušat, od njega pa itak nisem nič imela. Živim samo sebe ne pa še njega in mu špilat sluškinjo. Mi je naredil veliko uslugo.

New Report

Close