Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če bi živali lh govorile

Če bi živali lh govorile

Odgovor na objavo uporabnika
Darko257, 16.03.2025 ob 18:57

crazyfrog, 16.03.2025 ob 18:50

Darko257, 16.03.2025 ob 18:49

Živali živijo v skladu s svojo naravo. Niso zlobne.

Nobena izmed njih ne bi bila podla, nizkotna, po čemer ti sprašuješ z omembo besede nesramnost.

A smisu za humor misliš, da majo al so bl tk ko ti? Napete..

Kaj te mede, zakaj smatraš , da sem “napet”, če ti odgovorim v temi kar si vprašala?

Nobene skrite misli ni bilo v mojem zapisu.

Humor je poznan nam ljudem. Se pa nekatere živali tudi rade igrajo in so nagajive, kar lahko opaziš, če jih opazuješ.

Ja ne vem kaj mi je. A si ti opazu, da se midva pogosto napak bereva? Kr neka trenja skoz, sfaljeni toni🙈

Julij o tem svetu mikrozajedalcev raje manj vem🙃

vem…ampakmikroorganizmi so nam bolj v pomoc kot skodo…poglej …siri..jogurt..kislo zelje ,vino,pivo…itd….kako pust bi bil nas svet brez mikroorganizmov

Julij Cezar, 16.03.2025 ob 19:05

vem…ampakmikroorganizmi so nam bolj v pomoc kot skodo…poglej …siri..jogurt..kislo zelje ,vino,pivo…itd….kako pust bi bil nas svet brez mikroorganizmov

No, sj zradirala bi sam “tanesramne” 😆

crazyfrog, 16.03.2025 ob 19:07

No, sj zradirala bi sam “tanesramne” 😆

pa ne mors tk…pol pa ni Sila v ravnovesju….vse ma svoj prostor v vesolju…tud ta nesramni hehe

Morski prašički so zelo nesramni. Ko so otroci šli na poćitnice, sem jim dajala hrano. Potem, ko so slišali korake od moža so se začeli na ves glas oglašati, kao da nimajo hrane. Moj mož jim hrano spet dal in so planili kot da niso nič jedli. Mož misli, da jim nisem  dajala hrane. Če sem jih pobožala, so me ugriznili brez razloga. Otrok niso grizli nikoli.

Julij Cezar, 16.03.2025 ob 19:11

pa ne mors tk…pol pa ni Sila v ravnovesju….vse ma svoj prostor v vesolju…tud ta nesramni hehe

Ja sam res ni dobrotr brez zla. Se popolnoma strinjam. Uravnovešen kaos mora bit💪

crazyfrog, 16.03.2025 ob 19:15

Ja sam res ni dobrotr brez zla. Se popolnoma strinjam. Uravnovešen kaos mora bit💪

…nekoc sem nekje prebral tole…uredu kaos…ce malo obrnes…u redu kaos…zato pravim da vsaka resitev ki jo clovestvo najde rodi novo tezavo…narava kot taka seveda ni popolna…je pa optimalna….zato je tudi nemogoce da bi clovek unicil planeet kot nas strasijo politiki…clovek lahko unici sebe,razne zivalske vrste itd…a zemlja kot planet bo vedno cvetela….clovek kot vrsta je seveda obsojen na propad…kot vsaka zivalska vrsta ki doseze svoj vrhunec in ozko specializacijo…

Julij Cezar, 16.03.2025 ob 19:23

…nekoc sem nekje prebral tole…uredu kaos…ce malo obrnes…u redu kaos…zato pravim da vsaka resitev ki jo clovestvo najde rodi novo tezavo…narava kot taka seveda ni popolna…je pa optimalna….zato je tudi nemogoce da bi clovek unicil planeet kot nas strasijo politiki…clovek lahko unici sebe,razne zivalske vrste itd…a zemlja kot planet bo vedno cvetela….clovek kot vrsta je seveda obsojen na propad…kot vsaka zivalska vrsta ki doseze svoj vrhunec in ozko specializacijo…

Se strinjam s tvojim mišljenjem. Narava ni od včeraj. Vedno najde svojo pot in ustrezno rešitev. Mi smo mini delček nje, krhki in ranljivi. Igramo pa gospodarje. Pol nas pa po rit udari.

Nemogoče je ločiti napako od zmede, čas od večnosti, toploto od svetlobe, silo od gibanja in še kaj🙃

ce se nisi…Menart je lepo zapisal v eni svojih pesmi…Pridiga….zato me recimo tudi vedno spravi v smeh teorija velikega poka…ni blo nic in potem v enem trenutku iz nic nastane vse…in kar je se bolj intrigantno in bo ostalo za vedno brez odgovora…tu mam v mislih clovestvo…vesolje se siri….amoak siri v kaj?…zato je tudi matrica v osnovi izredno srhljiv film…zdaj sem pa ze tutti frutti

Če bi živali lahko spregovorile, bi kretenast človeček popušil v prvi minuti. DEJSTVO.

Julij Cezar, 16.03.2025 ob 19:46

ce se nisi…Menart je lepo zapisal v eni svojih pesmi…Pridiga….zato me recimo tudi vedno spravi v smeh teorija velikega poka…ni blo nic in potem v enem trenutku iz nic nastane vse…in kar je se bolj intrigantno in bo ostalo za vedno brez odgovora…tu mam v mislih clovestvo…vesolje se siri….amoak siri v kaj?…zato je tudi matrica v osnovi izredno srhljiv film…zdaj sem pa ze tutti frutti

Širi se v brezprostoren in brezčasen nič. Menart mi je nekje v zakopanem spominu. Sam ja.. bom pofirbcala malo. Ni fora v minuti kot v energiji nabrani v tej minuti, pr tem dobi minuta veličino😆 matrice še nism gledala☺️☺️

Jaojaojao-res je!

Če bi živali lahko govorile, BI CEL SVET JOKAL.

Anonimno 6301, 16.03.2025 ob 21:19

Če bi živali lahko govorile, BI CEL SVET JOKAL.

Globoka misel. Imaš VELIKO SRCE. Bog te čuvaj.

crazyfrog, 16.03.2025 ob 20:03

Širi se v brezprostoren in brezčasen nič. Menart mi je nekje v zakopanem spominu. Sam ja.. bom pofirbcala malo. Ni fora v minuti kot v energiji nabrani v tej minuti, pr tem dobi minuta veličino😆 matrice še nism gledala☺️☺️

Jaojaojao-res je!

v nic se ne more sirit….nic ….nic ne more obstajat v fizikalnem svetu…nic obstaja le kot filozofska predpostavka…nic je na zemlji matematicna izmisljotina …baje

Butec cezar. Nič obstaja kot koncept in število. Predstavja tist, kjer ni vsebine. Nič je v tvoji glavi. In jokicam, živali jokajo.

Mula Morda poznate mulo (ali cel trop njih), ki trmasto stoji pri svojem in nikoli ne odstopi od nobene bitke, ne glede na to, kako nepomembna je. Nima smisla razglabljati z mulo, ki bo renčala in se prepirala, dokler sonce ne zaide (ali pa se vsi naveličajo in gredo domov).

Julij Cezar, 16.03.2025 ob 21:28

v nic se ne more sirit….nic ….nic ne more obstajat v fizikalnem svetu…nic obstaja le kot filozofska predpostavka…nic je na zemlji matematicna izmisljotina …baje

Ja pol pa NIČ, če ti ni všeč moje medlo, nejasno, nelogično in brezrepno filozofiranje o nič😆

, 16.03.2025 ob 16:09

Mačka, te so egoistične.

Res je mačka je lahko nesramna. V naravi sestradan medved tudi.

crazyfrog, 17.03.2025 ob 14:57

Ja pol pa NIČ, če ti ni všeč moje medlo, nejasno, nelogično in brezrepno filozofiranje o nič😆

vsecno je tvoje montypaytonsko razmisljanje ki gre takole….prides iz nic…..gres v nic….kaj izgubis? nic hehe

Julij Cezar, 17.03.2025 ob 17:49

vsecno je tvoje montypaytonsko razmisljanje ki gre takole….prides iz nic…..gres v nic….kaj izgubis? nic hehe

Gnoj je zlato
in zlato je gnoj.

Oboje = 0
0 = ∞
∞ = 0
A B

A B

A B < 1,2,3. Kdor nima duše, ne potrebuje zLAta, kdor ima dušo, ne potrebuje gnoja. I,A.  

crazyfrog, 17.03.2025 ob 18:53

A B < 1,2,3. Kdor nima duše, ne potrebuje zLAta, kdor ima dušo, ne potrebuje gnoja. I,A.  

briljantno obdelano in zastavljeno….dobro si izpeljala kosovela

Bulmastif

Mačke so zelo ljubeče in zelo skrbne, ko ti ne gre dobro.

Niso pa podredljive.

New Report

Close