Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če dedec vsak dan spije dva pira

Če dedec vsak dan spije dva pira

A po dveh, treh po toliko letih nisi več zadostno “omamljen”, rabiš že pet pirchkov? No, vidiš vidiš, kam to pelje…….
[/quote]
Sploh ni fora v omami …5 pirčkov je časovno glih dovolj, da se ozračje malo ohladi…
Če ne pijem cel teden nič sem tud po petih pirčkih kar prilično nabit, se pa zgodi da jih moram spit tud več kot 10 da sem orenk zadet, ampak to se zgodi redko

za TisoR, ki bi raza strokovne študije
https://www.knjiznica-celje.si/raziskovalne/4201403468.pdf

kaj je sedaj s pirom – je merica malo pivo ali veliko pivo?
Laško ali kakšen Brewdog?

Isto pri nas. No jaz ne pijem, mož pa pije vino, poleti pač pivo. Tudi dva ali več če ima prost dan (nima službe popoldan) ali če je res vroče.
Nikoli težek, nasilen…

Če mi ga ne boš ti poiskala?
[/quote]

Kater dec bi zensko pijanduro, z jezikom opletaš, brez obnašanja? Ljubica odrast, drgac boš sama ostala! :-)))

Zakaj? Samo jednom se živi :)))
[/quote]

Manjka alkohol?

Isto pri nas. No jaz ne pijem, mož pa pije vino, poleti pač pivo. Tudi dva ali več če ima prost dan (nima službe popoldan) ali če je res vroče.
Nikoli težek, nasilen…

[/quote]

sej ravno zato, naj proba brez piva/vina, pol boš videla, kako bo težek in nasilen.

Jeeee, jutr pa v center :)))
[/quote]

Dons je vajin dan:-))))

2 x v tednu? Odvisnez!

sej ravno zato, naj proba brez piva/vina, pol boš videla, kako bo težek in nasilen.
[/quote]

Se pravi, da so ne pivci nasilneži in zateženci. In bo kar držalo. Poznam enega abstinenta, sicer ni nasilen, zatežen pa 100 na uro. Boljš, da grem na pir.

[/quote]

Glede na to, da je bil pred časom na močnih zdravilih in skoraj eno leto ni spil niti kapljice alkohola, ti lahko povem, da ni nič drugačen.

In od dveh pirov ali kozarca vina še ni pijan. Res pijanega sem videla v vseh teh letih 3x. Pa tudi takrat ni nasilen, le malo zatežen.

[/quote]

Ah kje pa, cel december bo najin, pa tud ostali dnevi v letu, ko bodo žurke 🙂

[/quote]

Itak, sigurno marsikje drži. Imam ena dva v familiji, pa ena dva v službi in ko jim ni (dokler jim ni) na voljo tista doza, ..pač različni razlogi..pa magari gre samo za eno pivo, dva..so tečni ko drek, in kdo še nasilen postane, če ne fizično, pa zagotovo verbalno. .

[/quote]

Južna, a greva na pir?

Bi me skrbelo kako najti normalnega moškega, če bi bila samska, sami alkoholik I ste tukaj.

Južna, a greva na pir?
[/quote]

Sm v službi, trenutno pavza, dans grem na kuhančka 😉

Če tvoj dec ne spije vsaj 1 pir povprečno na dan, potem pač nimaš normalnega desca, pa da se jebeš…

Kater dec bi zensko pijanduro, z jezikom opletaš, brez obnašanja? Ljubica odrast, drgac boš sama ostala! :-)))
[/quote]

😉

Sm v službi, trenutno pavza, dans grem na kuhančka 😉
[/quote]

Prid raj k meni na kuhanega, tam imajo samo osladkano vodo. Ravno prav za naše moklje, ki kao ne pijejo. Samo na skrito Anonimni alkoholiki.

[/quote]

:))

[/quote]

“Smo doma” ti ne greš na kuhančka?

Boljš da popije vsak dan dva pira , me ljubi , me nasmeje in crklja, kot pa en resen zoprn dedec brez pira in vsak dan tečen.
Na zdravje!

Če vsak dan 2 pira, potem se mi to že ne zdi ok.
Jaz tudi spijem pir, lahko tudi več kot 2, ker sem itak zelo tolerantna na alkohol in mi tudi po 4 pirih nič ni. Ampak jaz spijem poleti sem ter tja ob kakšni priložnosti par pirov, ne pa, da bi kar vsak dan pila. To se je potem res že za vprašat, če takšna oseba sploh lahko preživi dan brez teh 2 pirov.

Prid raj k meni na kuhanega, tam imajo samo osladkano vodo. Ravno prav za naše moklje, ki kao ne pijejo. Samo na skrito Anonimni alkoholiki.
[/quote]

Imaš prav, je treba najt taprav štant z dobrim kuhančkom, nekje je pa res sam osladkana voda.

Glede na to, da se je začel veseli december, ni bad izpolnit tega in imet pri seb :))
Ko pijem se napijem, grem na vse ali nič, ŽIVELI :)))
[attachment=0]FB_IMG_1512150723061.jpg[/attachment]

Kaf me lomiš, gledaj da me slomiš, jer kad se sastavim, ima da te rastavim 😀
[/quote]
Zdaj sem rastavila in sastavila moža.. Sunce ti hebem..buum Nes ti mene zahebavat.. Buum
Kome ti pjandura hik
:))

New Report

Close