Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če dobiš Canesten an recept; a ga je treba vseeno plačati v lekarni?

Če dobiš Canesten an recept; a ga je treba vseeno plačati v lekarni?

kdo ve?hvala

Če ga dobiš na recept, ga po moje ni treba plačati, edino, če ti ga napišejo na bel recept. Sicer pa, saj to ni tak strošek.

Tisti na recept ej malce močnejši, če se ne motim. Ne ni ga treba plačat.

če maš bel recept ja na zelenem pa se ne plača

Nič ni močnejši, je kar isti.

Canesten je samoplačniško zdravilo, ki ga vedno plačaš.

Ni ga potrebno plačati.

Na receptu ti piše,kdo je plačnik.Jaz sem ga 2× dobila na zelen recept-enkrat sem ga plačala,enkrat pa ne.Poglej na recept!

to pa ziher ne drži…V četrtek sem ga dobila na zeleni recept in nič plačala.

Za kaj se sploh uporablja ta canesten?

če je bilokatero zdravilo na listi da je plačljivo, je lahko napisano na vijola recept, pa ga je vseeno potrebno plačati.

ti si ziher dec,ker če bi bil ženska bi vedel za kaj se uporablja canesten.

Plačilo je odvisno od tega, kateri zavoj zdravnik predpiše. Vaginalne tablete+ krema se plača, krema se ne plača, samo za tablete pa ne vem. Tudi krema za otroka se ne plača.

Če je canesten krema napisana posebej brez tistih kapsul za v nožnico ne plačaš nič. Prav tako ne plačaš nič če imaš recept za kapsule kjer ni zraven kreme. Normalno pa plačaš če ti zdravnik napiše recept za komplet kjer skupaj dobiš kremo in kapsule pa čeprav je zelen recept. Sem se par dni nazaj pozanimala v lekarni ker mi je glupo to kupovat če oni lahko napišejo recept. LP

New Report

Close