Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Če Golob pripelje sam enega migranta volim Janšo

Če Golob pripelje sam enega migranta volim Janšo

Dovolj imamo migrantov!
v azilnem domu Lj je postelj za 300 migrantov, notri jih je 1000!

Sami moški od 18-30 let. Vsi študentje 2.letnika medicine. Brez dokumentov.

Če Golob ne zaustavi podiranja meje, naslednjič glasujem za Janšo pa ga videti ne morem!

Bemu mast, mojo nečakinjo so izselili iz študentskega doma, da so notri naselili tote posrsne sirijce pa afganistance pa druge pobiralce banan. Zato pa jih hoče Luka Mesec zgradit še več da notri naseli še večte golazni. BRAVO NAROD, VOLILI STE TAKO VLADO KO NAS BO UNIČILA. Smo pa že tak zapufani da tudi celi parlament ve kak je na stvari, za to pa vlečejo črtice na sejah pred kamerami ker vejo kak so zajebali svinje nemarne

Se zna res tako obrnit, da bomo ponovno izbirali manjše zlo. Itak pa bo moral vsak plesati po taktih iz Bruslja. Ker smo narod hlapcev in se na moč trudimo ugajati gospodarju, ne izkoristimo niti tistega malega manevrskega prostora, ki ga imamo. Malo obešenjaško razmišljam, da če bi hoteli vsaj začasno obdržati civilizacijski nivo stare Evrope, bi morali dopustiti, da se Orbanova Madžarska razširi do Z meja Slovenije.

ste vedeli da lahko dobite popolen nasmeh z samo enim trikom?

kraljica prehranskih dopolnil in zdravil herta skomina skrbno hrani skrivnost dolgega zivljenja, potrebno jo je le poklicati in odstranila bo tancico skrivnosti za vsega skupaj samo 4.99 evrov na mesec, ponudba boljsa od netflix

Domu si peli toto herto

Levica bi legalizirala migracije, desnica pa bi uporabila ves maneverski prostor, da zajezi migracije. Na podlagi tega dejstva, se tudi jaz nagibam na desno stran.

Zna kdo razložit? Zakaj Avstrija lahko zaščiti svoje ozemlje, pa jim eu nič ne more. Mi smo pa hlapci.

Po foromu starseveki.cvek se sirijo lazne informacije da sem jaz herta kosmina, zdaj vam to povem da to NI res, samo mislim da ima pa zenska prav in da se imamo mnogo za nauciti od nje in gospoda tomislava majica , z katerim je moja sosolka iz osnovne skupaj obiskovala biotehnisko v mariboru in lahko res iz osebnih izkusenj povem da je posten in dober clovek, za biostil pa ze tako pticki pojejo da deluje brez stranskih ucinkov, je pa res da je nekaterim tezko placat 5 evrov in se s tem odreci dvema kavama, pac klasicna slovenska FAUSIJA

Jao, k.r.e.t.e.n. levičarski, ki uživa v dolgem migrantskem tiču.

Golob/Janša to je popolnoma vseeno. Za migracije so krive ZDA oz. Rusija z svojimi proxy vojnami… Bližnji vzhod spet vre in  kam mislite, da bodo šli begunci? Če se v vojno vplete še Iran je to bomo jokali z dnevi, ko jih je pri nas bilo nekaj tisoč… Prihaja stotine tisoč beguncev.

Naseljevanje migrantov po študentskih domovih zna biti pozitivno s stališča dviga natalitete. Bo še zanimivo naslednje leto, ko bodo janševikom domov na obisk prihajale hčere z napetimi trebuhi, v spremstvu svojih izbrancev iz Afrike in Azije. Kako to skriti pred sosedi, hehehehe.

Janša je top, napram temule Golobu. On je velik politik in nikoli ne bi dovolil, da se tako dela s slovenskim narodom. Ima ogromno izkušenj v politiki in tudi nekaj pamet v glavi.  Jaz sem takoj za Janšo !

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3565, 08.10.2023 ob 09:16

Naseljevanje migrantov po študentskih domovih zna biti pozitivno s stališča dviga natalitete. Bo še zanimivo naslednje leto, ko bodo janševikom domov na obisk prihajale hčere z napetimi trebuhi, v spremstvu svojih izbrancev iz Afrike in Azije. Kako to skriti pred sosedi, hehehehe.

Z napihnjenimi trebuhi, posiljene in polne spb. Hvala lepa, noben starš si ne želi tega za svojo hčerko.

Sina so za 3mesece fuknl iz st.doma

In kupil nove jogije za te ljudi.

No zdaj so ga spustil nazaj v dom in ima nov jogi. Razlika ogromna. A za studente pa ni blo dnara za jogije. Grdo res grdo

Nehajte pisati v mojem imenu.

Je pa res da Biostile pomagajo, tak da jih hitro naročite

Dovela kuči Senegalca sa kurcem do koljena!

Ne, ne. Napolnili, posiljevali bodo levičarke, ki jih z odprtimi rokami, mednozji sprejemajo, zato pa so te za splave.

Ste smesni s temi izjavami komunajzarji in kako bo svet lepsi in brez migrantov ce bo spet jj na oblasti. Kok vam bo sele smesno ko ne bo s prihodom jj nic drugace. A vam res ni jasno da so vsi isti al kaj.. res ste troli no

Mojo hčerko je zahaklal en tanzanijec ki je kao kelnaro v centru ljubljane. Zdaj pa namesto da bomo meli doma diplomirano pravnico, bomo doma zibali to na pol čokoladno dete. Samo manjka še, da ga začne učiti koran. AMEN

ne jejte banan za zajterk to zelijo od vas mednarodni lobiji na vrhu z georgom sorosom ki je financiral tudi genocid nad slovenskim narodom iz strani velikih farmacevtskih podjetij , sam pravzaprav jem samo kar obrodi moj vrt, saj mati narava najbolje ve, po tem pa mi naj se nekdo pove zakaj v sloveniji ni se pred letom 1960 nihce poznal ali jedel banan, KER SO JIH USTVARILI V LABORATORIJU DA ZASTRUPIJO CIL SLOVENSKI NAROD!! verjetno imata prste tu vmes tudi milosevic in njegov prisklednik kucan, ja malo morgen

Volivci in volivke Janše bodo dobili eksotične vnučke in zete. Bodo lahko doma trenirali strpnost v harmoniji kulturne obogatitve, hahahahahahaha!

Goloba več ne pogledam od kar je reko da bo uvedo v državi vegi petek. MESEK MORA BIT. Vsaki obrok. Nevem kak lahko tti vegani še sploh živijo, če ne jejo mesa? Golob se gre neki komunizem, kod takrat v letu 1948, ko so pro mami mogli na črno klat, ker jim komunajzarji niso dovolili. *PLJUNEK*. Človek je nastal, zato da je meso, Golob, strezni se!!!

Ja kaj pa vsi siptari ki jih je pripeljal jansa da lahko polni mesta za svoje orgije v ivancni gorici, siptari pac grejo na siptare, sploh veste da je njegovo prvo ime berisha, malo zacnite razmisljat, zakaj je v letih janseve vlade v slovenijo prispelo okrog 150.000 kosovskih albancev fuj! Se dobro da je ta golazen od janse neplodna zaradi skrotuma v otrostvu (mumps) tako vsaj pravi moja kolegica ki ga je poznala se ko sta v grosuplju skupaj obiskovala titove pionirje

ps. kaj imate vsi proti vegi petku, zato pa ste vsi jansa volilci 100 kil plus in vsaki mesec v novi bolniski

Zeti vas bodo poučili o halal kolinah.

Odgovor na objavo uporabnika
Res, 08.10.2023 ob 09:24

Ste smesni s temi izjavami komunajzarji in kako bo svet lepsi in brez migrantov ce bo spet jj na oblasti. Kok vam bo sele smesno ko ne bo s prihodom jj nic drugace. A vam res ni jasno da so vsi isti al kaj.. res ste troli no

Migracije želi legalizirati samo levi Golob in s tem še poslabšati stanje v Sloveniji. Niso vsi enaki, Avstrijci bodo zaostrili meje, Meloni, ki je desnica, bo pritisnila na EU , da se znebijo migrantov, ki jih vsakodnevno s čolni vozijo v Italijo. Za moje pojme še prepozno ukrepa. Ni ga norca Goloba v EU, ki bi migracije še dodatno povečal in legaliziral! Samo še čakam, da bo sprejel vse migrante iz Italije. Šotorili bodo ob cestah, ker bo premalo prostora. Ali pa bo stanovanjski sklad vsa stanovanja, ki so bila namenjena za mlade, dal migrantov. A še vedno ne bo dovolj. Prihodnost Slovenije: 1mio Slovencev, 10 mio migrantov, barva kože temna z nekaj izjemami. Lepo, to si želimo, a ne?

New Report

Close