Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Če Hrvati vzamejo morje, Madžari Prekmurje, Avstrijci Štajersko, kaj ostane?

Če Hrvati vzamejo morje, Madžari Prekmurje, Avstrijci Štajersko, kaj ostane?

a bo od butalistana kaj ostalo, če sosednje države razširijo svoje ozemlje? https://www.24ur.com/novice/tujina/orban.html

Italija?

Janezov višegrajski zaveznik in prijatelj.

Italija?
[/quote]
Mislim, da avstroogrci niti nimajo kdo ve kakšnega apetita, zahodni sosedje lahi pa kar zajetnega.
Torej, Pomurje, lep del Štajerske pa še kaj Madžarom, skoraj celo Primorsko z našim delom Istre, Belo krajino, Gorjance, Kozjansko in Haloze Hrvatom, morda tudi Kočevsko zaradi gozdov, najlepši del Primorske, Kras, Goriško in Notranjsko Italijani, dobro nekaj ob meji še Avstrijci, ostalo nam bo nekaj malega podobnega Andori ali Liechtenstein, morda San Marinu.
Nič bati, še tistih nekaj kranjčkov z žabarji vred bo nenehno skreganih med samo in se bodo kot taveliki vse tja dokler ne bo sonce požrlo zemlje zmerjali s komunajzarji in švabskimi hlapčki. Nič drugače ne bo kot je zdaj.
Hudič, ker predela okoli NM imenovanega Žabjek pa nihče ne bo hotel.

Ostane Ljubljana, saj je dost.😁

Janša s kupom denarja.

Slovenija bo menjala Istro z Prekmurjem in delom Nove Krajine, v izmenjavi imenovani Novo Mesto za Novo mesto, Novigrad za Novigrad.

V zameno bomo Hrvaški in Srbiji pomagali pri osvajanju neevropskih kolonij v Evropi.

Anatolija, Egipt, to je zgodovinsko Grško-Makedonska in Helenska glina, tudi tukaj lahko pomagamo

Slovenija se bo prej ko slej širila s kolonijami, ki jih bomo pridružili s koridorji, kot je bil Danzig za Prusijo. Samo da komunistična globalna mreža nadzora pade z uporom Ameriških patriotov.

Lej jaz sem bil vedno eno tako slovensko socialistično vzgojeno mestno dete…Polno rit sem imel lego kock, milke in uvoženih cunj. In jaz ne bi čist nič težje spal, če se Maistru ne bi dalo boriti in bi danes pač tolkli po nemško. Toliko o mojih domovinskih čustvih.

Ljubljanska pokrajina. Ampak potem se bodo Medvodčani hoteli odcepiti, ker ne bodo hoteli podpirat južnjaških morostarjev. Šiškarji in Moščani so si “v žlahti“ še iz časov band, ki so se borile za primat, Grasupeljčani si bodo zaradi zgodovinskih zaslug lastili več pravic, vsi pa bodo sovražili centraše, kot sedaj cela Slo Ljubljano. Prihajalo bo do odcepitev in naenkrat bo ostalo le še področje znotraj ringa. Še tistih nekaj avtohtonih Ljubljančanov bo izumrlo, na oblast bo prišla rdeča dama srepečega pogleda iz Bruslja in na široko odprla mestna vrata. Na Rotovžu, ki bo postal sedež upravitelja najmanjše kolonije Velike Albanije, bo ponosno zaplapolala zastava z burekom v sredini. Zaradi vse večjih potreb, kot posledice hitre rasti prebivalstva, bo stavba parlamenta preurejena v mošejo. Z Ljubljanskega gradu bo odmeval klic mujazina, ki bo vabil k množični molitvi na Trgu republike.

Nič, ker Ljubljana gre k Srbom.

HHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Ljubljana bo Slovenska soon. Vsi pač pričakujejo globalni udar proti komunistom, ki se bo začel v ZDA. V ZDA bodo propadli, ker se naenkrat zmanjšajo pred njihovo ustavo. Tu se izživljajo, tam pa jih ganjajo iz posesti z repom med nogami.

Mamo mi to. Tromostovje bo Štirimostovje soon. No more masons. Minil bo milenij, preden bo kak komunist kot Cerar, Šarec ali Janša povohal oblast tule. Kaj milenij, večnost. To je vaš labodji spev zdajle. Uživaj v neverjetno absurdni komunistični epizodi človeštva, ker se poslavlja.

https://www.youtube.com/watch?v=hKRUPYrAQoE

Srbi Ljubljano, albanci Velenje in Kranj nam res nic vec ne ostane.

Največja vrednota Slovenije je bližina Avstrije.

Avstrijci se s tem ne strinjajo, ker ne morejo videt slovencev , preberi
https://nova24tv.si/lokalno/avstrija-z-diskriminatorno-zakonodajo-nad-slovence/

Avstrijci se s tem ne strinjajo, ker ne morejo videt slovencev , preberi
https://nova24tv.si/lokalno/avstrija-z-diskriminatorno-zakonodajo-nad-slovence/

logika

in če vse vzamejo bo ostala nula

butalci, namesto, da žalite sodržavljane, ki tu delijo enako usodo, ki davke plačujejo, SE raje VPRAŠAJTE kaj bo ostalo od Butal, če sosednje države vse vzamejo.

Ostane Aleja in Venera shop v Lj.

Ostane nam Balkan.

na Balkanu nas nočejo, ker se razvijajo, korupcije nimajo, če bi naši dol prišli bi jim kvarili napredek, tako, da od s malo ostane

podkupljeni izdajalci janezi, raje imamo Madžare , adios , mojce pa so vedno dobrošle, tudi tam pri vas jih osrečujemo https://www.slobodnaevropa.org/a/rekonstrucija-pruga-beograd-budimpesta/30392693.html


[/quote]
Je napisala srbjanska bunka in šla na drevo !
Kje da nimajo korupcije, v srboslaviji ? Ne me smejat je rekel šiptar.

New Report

Close