Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek če imam mastercard

če imam mastercard

ali lahko račun za nafto plačam na obroke? to banka plača Petrolu meni pa trga mesečno obroke’?

Če se ne motim, Mastercard ni kreditna kartica – torej ne.

Če imate klasično Mastercard (Classic piše na njej), potem to ni za obročna plačila. Gre le za kartico z odloženim plačilom, mi jo zmotno imenujemo kreditna kartica. Kreditna je tista, kjer se vsak mesec odplačuje določen odstotek porabljenega zneska (+ obresti) in ima gor napisano Kredit.

Če imate Diners in če ponudnik to omogoča, potem bi mogoče šlo preko tiste kartice.

http://www.nlb.si/obroki

to je pa splošna razgledanost dandanašnjih monovskih kokoši
leti na tiste ki ste odgovarjale

odgovor na vprašanje, če je petrol na spisku prodajalec, boš lahko kupila na obroke .

lp

to pa ne bo držalo

odvisno je od zneska in verjetno od trgovine
jaz imam čisto navadno MC z odlogom plačila (npr 28. v mesecu) pa lahko z njo opravim tudi nakup na obroke…. ob seveda določenih pogojih… ne morem si zmislit in plačat 40 EUR na obroke

ko sem pa nekje plačala storitev ki je bila čez 200 EUR me je pa prodajalka sama vprašala če želim na obroke…

poleg tega pa na vsakem posameznem izpisku piše koliko je tvoj limit na kartici in koliko je limit za obročne nakupe…..

isto varianto ima Diners in tudi Amex

Tako je, z Mastercard je mogoče plačevati tudi na obroke.
Na Petrolovi spletni strani imaš možnost postaviti vprašanje, če ti je nerodno poklicat. Verjetno je pa že kdo pred tabo postavil isto vprašanje …

Za svoje kartice tocno vem, ali so debitne ali kreditne. Za kreditne tudi vem, kaksne so obresti, ce zneska v celoti ne poravnam vsak mesec. Oderuske.

Se mi zdi, da bi vsak imetnik kartic take stvari moral poznat, a ne?

New Report

Close