Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če izgubiš pin in puk kodo

Če izgubiš pin in puk kodo

Če izgubiš PiN in PuK kodo in si zakleeš telefon, koliko časa traja, da ti operater pove novo kodo? Ali je zakomplicirano, katere podatke rabijo?

Greš osebno do operaterja in poveš nekaj skrivnega, kar ne ve vsak. Dobiš takoj.

Lahko samo poklices klicni center operaterja. Poves davcno stevilko. To velja ce si narocnik, ce pa si predplacnik (filas na kartice) pa puka nikakor ne mores pridobiti

Kako da ne. Dobiš, ker sem ga sama takoj dobila, le osebno sem šla s fonom do operaterja, pri meni je bil to mobitel.
Vse dobiš.

Aha edino ce je telekom izjema, pri bobu in simobilu pa vem da ne

Vsi imajo neke podatke o tvoji porabi, številki itn.
Tako, da mobitel, telekom, ne more biti izjema. Ker te vprašajo kaj takega, kar tat ne bi mogel vedeti, lastnik pa ve. Res pa je, da se po fonu ni dalo, niti s tistimi papirji ne. Le osebno. To je bilo pa takoj, brez problemov.

Sem delala na simobilu tako da sem za simobil in bob 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ostalo pa ne bom trdila. Seveda za predplacnike, narocniki pa dobijo brez problema

A tudi v primeru, da naknadno najdeš pin, puka pa ne?

Ne ker mi delavci sploh nismo imeli niti vpogleda v puke predplacnikov

Kako da ne. Dobiš, ker sem ga sama takoj dobila, le osebno sem šla s fonom do operaterja, pri meni je bil to mobitel.
Vse dobiš.
[/quote]

A, res? Založila puk in sedaj mi je nekdo rekel, da ne morem obdržati svoje dosedanje tel. številke, če ne poznam puk-a. Imam namen presedlati na šparmobil.

Vse dobiš.
[/quote]

A, res? Založila puk in sedaj mi je nekdo rekel, da ne morem obdržati svoje dosedanje tel. številke, če ne poznam puk-a. Imam namen presedlati na šparmobil.
[/quote]

Kot je že bilo rečeno, naročnik dobi preko naročnine. Pri mobitelu za prednaročniško sem pa šla osebno in brez problemov so mi fon zopet odklenili, ter mi tudi puk povedali.
Za ostale ne vem.

Misliš operaterji, kateri točno delavci?
Pri mobitelu so mi to uredili na sedežu firme, pa ne operater. Sem šla tja osebno in s fonom.

sim kartico slikajte in to po smsu pošljite na 041700700 s pripisom vaše telefonske številke…pa vam bodo poslali pun in puk za Telekom…pei Bobu in A1 pokličite…vsak operater vam je dolžan povedati ta podatek…

Najlepša hvala. Se bom naslednji teden oglasila pri njih.

[/quote]

Kot je že bilo rečeno, naročnik dobi preko naročnine. Pri mobitelu za prednaročniško sem pa šla osebno in brez problemov so mi fon zopet odklenili, ter mi tudi puk povedali.
Za ostale ne vem.
[/quote]

New Report

Close