Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek če je danes plača, kdaj bo na računu

če je danes plača, kdaj bo na računu

Imam trenutno krizo z denarjem. Sem čisto brez :(. Danes je plača. Kdaj jo lahko pričakujem na računu (sem šla že dvakrat do bankomata pa nič :()?

Lahko da je že na računu, bankomat čisto zmeraj ne pokaže ažurnega stanja.

Na računu je kmalu ko jo podjetje nakaže na bankomatu se vidi pa drugi dan

Pri meni je to po 13. uri. Je tudi danes plača, pa ni dopoldne nikoli.

Po 12h (vsaj tako so meni vedno rekli na banki)

Okrog 14h je ponavadi tudi na BA že vidno.

Pri nas je plača sicer vsakega 18-tega, preko mobilca ali preko neta je le to vidno že tudi zjutraj ob 5-ih. Ampak imam enako banko kot fa., tako da je to tolko prej. Sodelavci, ki imajo trans. rač. odprte pri drugih bankah, pa imajo na računu okrog 8-ih. vprašaj delodajalca, če je plača že nakazana.

Če je plača vidna ob petih zjutraj, potem je bila nakazana že prejšnji dan.

odvisno od delodajalca, naša je vidna že zeloooo zgodaj, na kliku že ob 4 zjutraj

lp

Sem komitent NLB in je na računu šele okoli 16 ure. Ne vem zakaj tako pozno. Od česa je to odvisno. Delam pa v šolstvu.

Ko grem v službo sproti še na bankomat ( to je približno ob 6.30 ), je plača že nakazana….

Ja čist odvisno, kdaj firma nakaže. Lahko ti dobiš zjutraj plačilno listo, pa to še ne pomeni, da so dali naloge naprej. Ko banka dobi nakazilo od firme, knjiži na račune, prej pa jasno da ne.

Vse je odvisno, kdaj firma nakaže.

Ene firme pravijo, da je plača npr. 5-ega in takrat dajo plačo “naprej”. In jih ne zanima, kdaj jo dobite na račun. Če pride računovodkinja v službo ob 7.00 in pritisne tipko “pošlji” na Prokliku ob 7.30, potem plača v nobenem primeru ne more biti na računu že ob 4-ih, 5-ih,…

Nekatere firme, pa pravijo, da bo plača npr. 5-ega na računu. Oni dajo plače naprej že 4-ega. Tako je pa plača lahko že 5-ega ob 4-ih zjutraj.

Na Kliku je takoj.

Sem v šolstvu in nakazujem plače. Naloge na UJP (račun ni pri banki) vedno
pošljem že 1 dan prej. Nalogi nato čakajo na obdelavo do nasl. dne
(5. v mesecu).

Okrog 8.30 dobim sporočilo, da so bili nalogi obdelani na UJP-u.

Osebni račun imam pri NLB in stanje na KLIKU vidim po 13.00 uri.

Ne bo čisto tako – mi imamo na računih plačo tudi že zjutraj pred službo, čeprav virmane spuščamo šele med 8. in 9. uro. Kdor pa ima plačo pri drugi banki, kot ima firma TRR, tisti mora pa počakat nekako do 12. ure.

Vi imate plačo na računu še predno jo firma dejansko nakaže? UAU!!!
Ne ga biksat.

po 12-h bi že morala bit.

New Report

Close