Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če katera pozna umag?

Če katera pozna umag?

Je v bližini pelegrina kakšna divja plaža z možnostjo nagega sončanja?

Ja je – uživaj

Nudo hvala, kje približno pa,umag ne poznam dobro.

pa sej maš povsod možnost naga se kazat,na vsaki plaži.

bi pa sam neki vprašala,pa ne sam tebe tud druge.
kaj recimo imate od tega,da se gole sončite?Se zaradi sebe,lepe barve al zato,da pritegnete pozornost?
to vprašam zato,ker je kar nekaj takih,ki glih samo zarad pozornosti,to delajo!
Pa brez zamere!

Moja soseda si je dala joške naredit. Jasno, da jih mora zdaj pokazat, zakaj drugače bi si jih pa dala delat. Ona gre zdaj samo še na nudla.

Ob plaži v Pelegrinu smer Umag (200-300 m divja plaža)

Zaradi sebe in barve sigurno, zaradi tretjega pa ziher ne.Si že kdaj naga plavala in se sprehajala, sončila, da si čist frej ,temu se reče frej biti.Imaš pa čudno mišlenje, da si lahko na vsaki plaži nag, to spolh ni res in nudisti smo v večini kulturni ljudje ki upoštevamo ena pravila in če je plaža za textil, ne bom tam naga,a ti bi šla pa na nudl palžo in bi bila tam v kopalkah, e punca to meni ni kulturno.

Pa sej nism rekla,da si nekulturna!??!

Tudi nisi spraševala za nudl plažo,ampak za divjo plažo,tam pa je varijanta obojega a-ne??

sicer pa,če si naga samo na nudl plaži… bravo,pohvalno!
ne zastopim pa babnic,ki se na obični plaži razkazujejo,sam zato,da komu padejo v oči!

Draga Oh, to je pa res…Enkrat pojdi na nudo plažo, pa boš ugotovila, da so tam ponavadi taki ljudje, ki ponavadi nimajo kaj za razkazovat:). Če pa ti hodiš na plažo (kakršnokoli že) zaradi razkazovanja, ti pa želim še naprej veliko užitkov.

Jaz pa bi bila ful “nudo”, pa ne upam, ker sem tako vzgojena, nič drugega, lahko bi flancala da se uni razkazujejo, pa kako morejo, pa gor pa dol, dejstvo pa je, da mora biti filing božanski ko ti morje boža celo telo, ko si s celim telesom čisto prost kakršne koli špagce in železa.

Ker mi joške itak padajo do popka, je vsekakor pri meni tudi očem bolj primerno če se pokrijem, se tolažim… he he he

V Umagu ni divje plaže, razen FKK v Polineziji. Če hočeš divjo, je treba it od Savudrije naprej(Crveni vrh,…) al pa proti Pelegrinu. (čist pred Pelegrinom se sončijo brez vsega)

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Blizu Umaga je kraj Zambratija, kjer obstaja taka plaža, meni najdražja na svetu! Žalostna sem, ker ne vem, če bom še šla kdaj tja. 🙁 Drugače jo pa priporočam vsem, ki imajo radi mir in samoto, pa kljub temu vse na dosegu roke.Lahko boš nudistka ali ne, kakor ti drago. Uživaj!

New Report

Close