Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če mi….

Če mi….

moj zajček v tem momentu ne pošlje en cmok…. bom primoran oditi tja v bello.. in ga ročno namahati po riti. Tko!!!

Ker zekca še ni, izvoli mojega!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Sem študirala, al bi al ne bi…
namreč zelo bi mi ugajalo moj Jani, da prideš v belo L. k meni :)))))

Sladek nočni cmok samo zate! :)))))))))))))))))
tvoj zajček

Tebi Mariči pa topel objem …..ti kar skočim v naročje..

Lampe še ne bom ugasnila, da ne bo spet kaj na štengah narobe. Samo upam, da potem kasneje ne bom prepozna :)))

Poslušajta, vidva, capinčka, da mi ne pozabita
odgovoriti, bela cesta in črna luknja !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Aha , a tuki nocoj temo iscete ?

Marija , teb bi pa tlelelele gor enga lepga elektricarja prilepila , pa ga ne znam !
Zajcek , kako se to naredi … ma je glih za marijo , k ji skoz elektrike zmanjkuje menda .

Niobči, dušica zlata, dober večer. Ja ja, ja ja,
prav in edino električarja rabim – da mi po hiši
vse poštima, da bom luč imela, da bodo doze
nazaj v luknjah, da bom jaz na gvišnem in –
da me strese vsake toliko časa – elektrika po
križu!

A ! Za po krizu ti moram pa se najt elektricarja ! Un je un za … baterije .

Sicer pa , zganjaj romantiko , pa si svecnik – tist ta nobel , s term svecam nastimi … pa pocas , kukar nevesta po stopnicah … ja , dej no .

Ledje , mene je danes ze zeblo . Sneg bo ! A kdo smuca tud u narav , al ste vso zimo tlelelele ?

Ojej, ojej, ojej, veš kaj bi se zgodilo, da me naš
gospod tako vidijo: vprašali bi me, če rabim rezrvacijo
v kakšni posebni ustanovi???? Ali pa morda: “Ja, kaj
se ti je pa zgodilo, kaj te pa nosi, luna morda?” Ali pa:
“Ježeš no, ali imaš nove sveče?”

Jej , jej , dokler ne probas , ne ves

Sicer te pa “tam ” elektricar caka …….

Thanks, sem ga nasla in ga mi je pred ocmi
tako zrukalo, da sem skori glasilke spustila
od smeha!

Ma , se znas previdno umaknit !

Ah , ja !

Ja jaz smučam, če je Krvavec narava, pol je to, to. Ampak na forum gremo pozim vseeno :)))))))))

Mojmu Janiju, en lep in velik zgodnje jutranji cmok ! :))))))))))

ane.. najprej kličem pol pa zginem :)))) višja sila, kaj hočmo, tud take stvari se dogajajo :)))

Jani tko al tko mora včasih v bello Lj.

ja, smučamo pa tud no 🙂 Včasih na Sorški, včasih na Črnem vrhu, včasih ti, včasih tam :)))) A da bo sneg? Dijo.. to mi deli :)))

Dobro jutro niobi!

O zajček, danes pa zgodnje vstajanje :)))) Vračam cmoka in na to dam še enega.. pozno jutranjega :))))

Dobro jutro !

Jani , jaz pa najraje na Vogel hodim smučat ….. potem , na pomlad , ko je ze sonce močnejše , ker me strasno rado zebe , pa tako lepo se mi zdi
gor med skalnimi vrhovi …..
Na Krvavec pa ne grem zaradi drenja , na Stari vrh bi tudi sla , so ga menda posodobili , da je v redu ….
Če zopet ne bo zima brez snega ….

Zajček tudi smuča ?

Sinoči sem pa takooooooooo lepo hmajnco nasla na internetu , pa jo sem ne znam prenest … skoda , smo vsi poslikani , najlepsi je pa zajcek , pa muca maca .
Samo štrumpantla se ne vidi …… se ga more misliti ….hihihi

Veš Jani, res sem pokonci uro prej :))))
hja, konec dopustov, pa bo treba spet v star tir .
Tuki je začel dežek, pa zato tebi deževni cmok. Jesen je…..:))))))))))))))

Ps: menda bo kmalu božič :)))))))))

Ja Nioba ! Zajček izredno rad smuča. To mi je v veliko veselje. Mi pa res najbolj ustreza ravno Krvavec….izredno lepa smučišča…pa saj niti ni tako veliko drena, ker se folk porazdeli po vseh smučiščih .
Raje smučam ko plavam :))))))))))))))))

No pol ti ne bo dolgčas, če se postavljaš v stare tire.

Lep jesenski cmok in veliko lepega s tvojimi varovanci.

Jani ve.. da za božičem pride novo leto!!!!

p.s. Tukaj pa še ne dežuje je pa tema.. k’ v r****

No ja.. če kdaj prideš na Stari vrh… morš fest zavpit… pa te bom slišal 🙂

Ja gor so stvari v roke vzeli domačini in iz nekoč… ponosa naše doline obrisali prah in počasi smučišču vračajo tisto kar je imel včasih.

Jani tud ne hodi na Krvavec, bo pa začel, če bo gor zajček smučal :))))

New Report

Close