Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek če ne čutiš več jezika…

če ne čutiš več jezika…

Ok, mravljince po obrazu sem že večkrat imela, ampak danes je bilo prav noro. Sem bila s prijatelji na kosilu in meni spet mravljinci po obrazu začnejo. Prej sem jedla čist normalno, kar je bilo pikantno,sem tudi občutila kot pikantno, potem pa kar naenkrat nič več! Eno precej pikantno solato sem jedla, občutila pa zelo zelo malo pekoče. Mravljinčenje sem imela še v obeh nogah in zadaj v glavi čuden pritisk….

Ali je kdo kaj podobnega že imel? In kaj je to potem bilo?

k zdravniku se spravi!

Lahko bi bilo stanje pred kapjo. Ali pa je vzrok v hrbtenici.

Na netu sem prebrala, da gre lahko za prehodno možgansko kap. Pojdi k zdravniku, da ne bomo tukaj ugibali!

Saj pri nevrologu sem že. Me je poslal že na magnetno, pa je ok. Na kontroli pri njemu pa še nisem bila.

Sam kaj pa lahko narediš, če je pred kapjo?

Ja, k zdravniku,k pa jutri gremo na počitnice….

Pozabi počitnice in pojdi takoj k zdravniku. Z možgansko kapjo se ni za hecat, res ne.

Zdele pejd k zdravniku, ker mogoče ti ne bo treba na počitnice, če ga boš dolg takole srala. Boljše, da ti rečejo, da je okej, kot pa da te kaj na teh tvojih počitnicah obleti.

Aja, pa ct bo zagotovo pokazal, če se je kaj takšnega zgodilo.

mož te naj takoj odpelje na urgenco! povej, da imaš pritisk in mravljince, in če bo vse okej, še vedno lahko jutri greš na počitnice

Sam zdaj sem ok. Potem je prtisk ponehal, mravljinci počasi izginili in občutek na jeziku se vrnil.

Pa hvala vsem!

Si pa trmasta. Je res tako težko k zdravniku? Tudi če je minilo, se lahko ponovi. V mnogo hujši obliki.

To bo mož vesel, ko bo tole bral, tudi on pravi, da sem trmasta. 🙂

Hvalaše enkrat. Ja, verjetno bo res treba it,…. 🙁

Tole skoraj gotovo ne nakazuje na kap, prej na kakšne uklešene živce ali kaj podobnega.

Držim pesti! Dobro opravi 🙂

Pa NUJNO pridi povedat, če si še živa!!!

Bemti babnca….bi te čez rt! 😉

Ukleščeni živci nimajo veze z obrazom in jezikom, sploh pa ne še z okusom. Takoj k zdravniku, da ne bo imel mož težave s prevozom trupla domov. Ni hecno sploh!

^ Ne bo držalo. In pa, ne vem kdo je rekel, da je smešno.

In zdaj se bom sekirala vsaj en teden, če si živa!!!

Nečuteč jezik je lahko tudi znak multipleks skleroze… ampak to je črnogleda napoved, zato jo odmislimo. Magnetna jo lahko pokaže ali pa ne. Najbolj zanesljiva metoda je odvzem likvorja.
Se strinjam s predhodnicami, ki ti svetujejo ponoven obisk zdravnika… TAKOJ. Je pa res, da boš na naslednjo preiskavo čakala in verjetno 1 teden dopusta ne bo nič spremenil.

Ko prideš nazaj, pa pojdi… držim pesti, da ni nič – da gre res za kakšen preščipnjen ali poškodovan živec (to se največkrat zgodi pri odstranitvi kakšnega večjega zoba ali ORL operaciji)…

LP

http://vancka.moj-album.com/

New Report

Close