Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Ne bo ti krona padla dol z betičke, če se boš malo potrudila. Dec ni samoumeven, je treba zanj tudi kake gate oprat in jih zlikat. Desca si je treba zaslužit in marsikaj potrpet, da si ga ohraniš v življenju. V ustavi ne piše, da ti ga je država dolžna priskrbet.

Sprijaznit se z dedci, ki obstajajo, ali pa s samskostjo. Nema druge.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kaj si zasluži, ne zasluži, ne igra tu bistvene vloge. Huda bejba ne rabi nič od naštetega zgoraj, pa si vseeno dobi deca, in to kvalitetnega (bogatega).

Ostalim pa preostane to kar je Spider napisal.

Treba je tu poudarit še, da tiste najbolj zahtevne, izbirčne, same nimajo moškim nič zanimivega za ponudit. Niti vizualno niso nek presežek. Mislite, da hude mačkice pišejo po forumih in naštevajo po alinejcah kakšen bi moral izgledat sanjski moški ? Ne. Ker sodeč po tem, koliko oboževalcev imajo, nimajo niti časa za to.

Pa kje živite desci ? Sej ženska lahko te stvari tudi najame oz da podizvajat ? Zakaj bi delala ta primitivna dela, če je njen čas več vreden ? Ali želite da POSKRBI, da ste nafutrani, oprani in zlikani ? To razumem. Samo to lahko tudi tako, da najame neko(ga), sama pa svoj čas bolje proda/porabi. Ali imate prav fiksacijo, da mora biti ženska doma ponižna perica, kuharica in nastavljalka se pravi cankarjanska mati ?

V Sloveniji živimo, s povprečno mesečno plačo 1000 eur neto. Ni to Hollywood.

A do zdaj si to moral sam delat, zdaj greš pa na višji položaj? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa kje živite desci ? Sej ženska lahko te stvari tudi najame oz da podizvajat ? Zakaj bi delala ta primitivna dela, če je njen čas več vreden ? Ali želite da POSKRBI, da ste nafutrani, oprani in zlikani ? To razumem. Samo to lahko tudi tako, da najame neko(ga), sama pa svoj čas bolje proda/porabi. Ali imate prav fiksacijo, da mora biti ženska doma ponižna perica, kuharica in nastavljalka se pravi cankarjanska mati ?[/quote

Nimaš ti take plače, da boš lahko preserancijo špilala. Za desca se boš morala žrtvovat, če ga boš hotela obdržat. Dec je luksuz, ki se ga ne more vsaka privoščit.

Glede na to da sem sam dokaj dober kuhar, pričakujem od ženske podobne sposobnosti, če je njen višek kuharskega znanja vržt špagete v vodo skuhat hrenovko in spečt jajce (karikiram) potem je taka ženska nesposobna… Sploh me moti kupovanje predpripravljenih zadev kot so omake, mešanice začimb itd, ker pomeni da nima niti malo lastnega okusa in mere za kuhanje 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

A do zdaj si to moral sam delat, zdaj greš pa na višji položaj? :))[/quote]

Marko, obstajata dve sorti ljudi na tem svetu. Tisti, ki si morajo zslužit babo in tiste, ki si morajo zaslužit desca. Ti že veš, kam spadaš.

Marko, obstajata dve sorti ljudi na tem svetu. Tisti, ki si morajo zslužit babo in tiste, ki si morajo zaslužit desca. Ti že veš, kam spadaš.[/quote]

Mi vsi vemo kam on spada 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ti si en čudak. Da se bosta potem kregala, kdo bo kuhal. Sam si jamo koplješ. Najdit morš tako, ki rada dela tisto, kar ti ne in enako velja zanjo. Jao, jao Matkič. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ej Fidelito, mal se skuliraj, pejt na ALZHEIMER CAFE
http://www.dso-siska.si/galerija-slik/alzheimer-cafe-se-pred-pocitnicami

HAHA!!!!! Ne em jebat ker ime so dal, pa to ni res

Marko, obstajata dve sorti ljudi na tem svetu. Tisti, ki si morajo zslužit babo in tiste, ki si morajo zaslužit desca. Ti že veš, kam spadaš.[/quote]
Normalno, da vem. Jaz si jo moram zaslužit, zato sem izbral takšno, ki ima enako načelo in verjame, da si me mora tudi ona zaslužit. In tako oba služiva drug drugemu za lepo plačilo. 🙂 Kam pa ti spadaš (vprašanje retorično, lahk pa odgovoriš)?

Ma nič čudn da so babe raje samske. Vi res mamico iščete. Kuhanje, pranje, dej ne me jebat. A vam mora še nogavice sešit ? Dajte ljudem delo raje, pejte jest v gostilno al pa naj kakšna starejša gospa kuha, boste vsi srečni. Ne pa žensko mučit s kuhanjem, pranjem pa likanjem. Ona trpi, na drug stran pa stara baba brez dela oz tok brezposelnih. Če je pa vaša postavka ista al nižja kot kuharska pol je drugo.

Eni se že zdaj pripravljajo na dom za ostarele. Kar ni slaba naložba, človek glavno da ima nek smisel, pa če je nam še tako čuden. 🙂

Eni se že zdaj pripravljajo na dom za ostarele. Kar ni slaba naložba, človek glavno da ima nek smisel, pa če je nam še tako čuden. :)[/quote]

haha! Ja, dejansko zahtevajo storitve iz doma za ostarele :))))))))

Ej [img]http://i199.photobucket.com/albums/aa23/fotolalage/Fidelio.jpg[/img]fidelio.

V domu ti bo res boljše, pozabi pranje, kuhanje, likanje. Poglej kaj vse se da še… SI premalo zahtevn do žensk. Glej npr. http://www.dso-siska.si/dodatne-storitve

Tole se mi zdi, da bi ti pasalo, odvisn kok maš denarja, tokrat na teden/mesec, si lahko privoščiš naslednje storitve, k jih smatram kot jagodni izbor zate:

Prinašanje hrane v sobo 1,65EUR
Kopanje ob pomoči negovalke 6,64EUR
Postiljanje postelje 1,75EUR
Britje 2,00EUR!
Pomoč pri oblačenju 1,50EUR

V bistvu ženske loh preko tega cenika vidite kok ste vredne, veliko, samo vse delate pro-bono, za bebce.. na konc pa vam očita da niste vredne nič, da niste nič prispevale in da vam ne pripada nič, delovna doba vam ne laufa, v bistvu bol da bi šle za negovalke v dom za ostarele, pa decu vsak dan prinesle tisti obrok domov, zanj pa še oprale, zlikale, spotoma in ker bi prišlo od nekod, bi morda še cenil, kar pa je doma narejeno pa je vse postavka 0,00EUR/h. Think about it.

Tole je pocen
Aplikacija krem in mazil, ki niso predpisane s strani zdravnika 1,00

Ma nič čudn da so babe raje samske. Vi res mamico iščete. Kuhanje, pranje, dej ne me jebat. A vam mora še nogavice sešit ? Dajte ljudem delo raje, pejte jest v gostilno al pa naj kakšna starejša gospa kuha, boste vsi srečni. Ne pa žensko mučit s kuhanjem, pranjem pa likanjem. Ona trpi, na drug stran pa stara baba brez dela oz tok brezposelnih. Če je pa vaša postavka ista al nižja kot kuharska pol je drugo.[/quote

Saj to je edino pravilno, da ste lene babe samske. Zakaj bi pa dec gledal tako smotano primadono v svojem stanovanju? Če si nisi sposobna desca prislužit s poštenim delom, bodi sama. Samo ni treba potem jamrat in iz svojega samskega stanu neke solzave tragedije delat. Vsaka je svoje sreče frizerka.

“Aplikacija krem in mazil, ki niso predpisane s strani zdravnika 1,00EUR”+bepanthen krema+spolni ud= skonto handjob (2,00EUR)
[img]http://cdn.overclock.net/4/45/576x432px-LL-45e051d3_borat_great_success.jpeg[/img]

Ti si en čudak. Da se bosta potem kregala, kdo bo kuhal. Sam si jamo koplješ. Najdit morš tako, ki rada dela tisto, kar ti ne in enako velja zanjo. Jao, jao Matkič. :))[/quote]

Kje sem napisal da rad kuham? A to da znam in dokaj dobro kuham pomeni da rad kuham? Ne pomeni samo da rad jem kvalitetno če že karkoli…..

Ti si en čudak. Da se bosta potem kregala, kdo bo kuhal. Sam si jamo koplješ. Najdit morš tako, ki rada dela tisto, kar ti ne in enako velja zanjo. Jao, jao Matkič. :))[/quote]

Kje sem napisal da rad kuham? A to da znam in dokaj dobro kuham pomeni da rad kuham? Ne pomeni samo da rad jem kvalitetno če že karkoli…..[/quote]
Komu ti to razlagaš. Tip je na piškotih praktično vsak dan.

Kje sem napisal da rad kuham? A to da znam in dokaj dobro kuham pomeni da rad kuham? Ne pomeni samo da rad jem kvalitetno če že karkoli…..[/quote]
Imaš prav. To bi lahko razbral iz tega, kolikokrat omeniš to kuhanje in se pohvališ z njim, da ti je takšna muka. No potem pa super. Si tak kot jaz. Če rabiš kak nasvet, kar vprašaj. 🙂

Fidelito, a rabiš ti kaka navodila za “citiranje na forumu”? Prav ne gre ti.

Bi moral posodobit cenik, dodat
“Pravilno citiranje na MON – 0,64 EUR”
http://www.dso-siska.si/dodatne-storitve

Btw a se splača kuhat za ta dnar ? http://www.dso-siska.si/prehrana-dostava-na-dom
Žreš k boss, pa še rediš se ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close