Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Veš, take stvari, ki si jih našteval, res zmorem sama. Sem mislila, da ste nekateri v vezi zaradi česa drugega, ne le zaradi materialnih stvari. No, ampak glede naštetih zadev, ki vas vežejo v partnerstvo, mi je jasno zakaj toliko ukvarjanja s samskimi :).

Pravijo, da ti je lažje, če najdeš ljudi, ki so še bolj v k.urcu, kot si sam. Toliko, kot vas je tu takih na kupu, redko najdeš v reali. Vse čestitke za opravljanje pravega altruističnega poslanstva!

Edino malo dolgočasno postane, stalno iste teme, stalno isti očitki, stalno iste debate, zelo malo osebnih in zanimivih izkušenj In veliko preveč medsebojnega obtoževanja, žaljenja in slabih besed.

Popolnoma zadostuje, da pridem vsak mesec malo naokoli. Se nič ne spremeni.[/quote]

Osebne in zanimive izkušnje v resnici nobenega ne zanimajo, razen če jih je možno uporabiti kot municijo za novo dozo podjebavanja. Zakaj bi jih potem kdo pisal?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kako se pa izkazuje ljubezen, če ne tudi tako, da drug za drugega postorita določene stvari?

Ampak ti lahko vse sama, sama kuhaš, sama likaš, sama si kupiš sladoled, sama ga potem poližeš… ni več načina, da ti kdo izkaže naklonjenost, ljubezen. Lahko ti sicer zaupa, da boš to res sama storila in spoštuje to, da hočeš vse sama, to je pa tut vse. Od partnerja nič ne pričakuješ, torej je tebi nepotreben in tako se ob tebi tudi počuti…

Đabe se potem pogovarjat o partnerstvu s tabo…. :P[/quote]

A samo to je tebi partnerstvo?
Glej, jaz pa drugače razmišljam. Sedaj mi ni treba likat. Likanje mi je muka. V partnerstvu pa bi morala likat moškemu. Če bi me imel ta moški res rad, ne bi zahteval, da mu likam, ker mi je to delo odveč in neprijetno.
Glej, če ti je parnerstvo samo to, kar pišeš, potem pa je res bolje biti samski.
Ne, moškega res ne rabim, da bi mi kupoval sladoled, mi likal.
Saj mi bo počasi jasno zakaj toliko poročenih ljudi jamra kako so zasedni, kako nimajo časa, kako morajo to in kako morajo ono.
Če ste samo zato skupaj, da obremenjujete drug drugega. Vsaj tako se vaju bere.[/quote]

Ne beli si preveč glave z moškimi, ker NISI za moške v vseh njihovih pojavnih oblikah: ne za perfektne moške, ne za copate, ne za gospodinjce, ne za milijonarje in ne za reveže, ne za kurbirje, ne za eno noč in ne za 100 let, ne za mlade in ne za stare, ne za realne niti ne za virtualne, ne za okrogle in ne za štirioglate moške. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Narobe si mislila! V vezo se gre, če želiš imet speglane gate, oprave srajce…itd, tisto kar ti je sedaj jasno je še ena tvoja zmota-sedanja, ker sedaj, ko vemo, da nič od naštetega ne bi za živo glavo, počela za druge, ni bojazni, da bi se kdo obregnil vate…. 😛
Neprimerna za vezo oz z eno besedo čist brezvezna….. 😉 :))))

Veš, take stvari, ki si jih našteval, res zmorem sama. Sem mislila, da ste nekateri v vezi zaradi česa drugega, ne le zaradi materialnih stvari. No, ampak glede naštetih zadev, ki vas vežejo v partnerstvo, mi je jasno zakaj toliko ukvarjanja s samskimi :).[/quote]

Stara.
Pa kaj ti pričakuješ v vezi?

Duševno zdravje je samo eno. Če nekdo goni skozi vse poste “likanje”, zna to biti resno ogroženo.
Včasih pred tem obvaruje posameznike tudi naravna prismukjenost. Želim ti najboljše , se pravi slednje. ;))

Matjažko, a si bil len, šlampast ali samo prijazen, da si zgolj en del komentarjev citiral?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Nobenega problema ni v teoriji, problem je samo v posameznikovem pričakovanju. In prav je, da iščeš tako, ki ti bo dovolila, da si še z drugimi, če si tako želiš. Veliko sreče pri iskanju. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Verjetno res ne bi nobeno razpadlo. Ampak pričakovanja pri ljudeh SO in to še zelo velika, nerealna, zato zveze v praksi pač razpadajo. Zgoraj je le teorija, kateri pa se v praksi lahko približaš zelo ali pa malo manj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Poanta je v tem, da ni samcatega posta, v katerem ne bi omenila likanje. In to je pač malo prismuknjeno oz trapasto.

Verjetno res ne bi nobeno razpadlo. Ampak pričakovanja pri ljudeh SO in to še zelo velika, nerealna, zato zveze v praksi pač razpadajo. Zgoraj je le teorija, kateri pa se v praksi lahko približaš zelo ali pa malo manj.[/quote]

Taki teoriji se najbolj približaš kot samski, v partnerstvu pa je to nemogoče, ker ko enkrat to teorijo dosežeš praktično več nista partnerja, sploh pa ne po standardih te družbe v kateri živimo.

Tako teorijo bi v prakso lahko spravil samo če bi se našla dva praktično 99% kompatibilna v vseh vrednotah in en drugemu pisana na kožo za tisti 1% odstopanj pa imela noro toleranco, ali pa bi bila odstopanja nepomembna za zvezo, in ker je to statistično gledano skorajda nemogoče oz. je verjetnost tako nizka, bi dejansko človeštvo izumrlo, če bi se parali le taki ki bi to teorijo lahko spravili v life (saj ne da je s tem kaj narobe, povem samo :))

Pač je to praktično nemogoče, ker to pomeni tudi da se nikoli ne bi skregala, niti se nikoli ne bi rabla pogovarjat, ker bi itak vedla kaj in kako drug misli v tem trenutku o tej zadevi in bi bil govor poraba časa ker lahko kar urediš vse brez komunikacije. Niti se taki teoriji ni moč približat na daleč, čeprav dobro tu že lahko relativiziramo kaj je na daleč in kaj ne…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Vbistvu me tvoja teorija spomni na tole 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=1vPkG6B9mek

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Poanta je v tem, da ni samcatega posta, v katerem ne bi omenila likanje.[/quote]

A bejž? :O

Kupte cunje, ki jih ni treba kaj dosti likat, ker konstantne debate okrog ene in iste stvari postanejo obremenjujoče, da nekateri v dvoje potem niti do sladoleda ne pridejo, do lizanja še manj. Sladoleda namreč. Da ne bi kdo kej drgač pomislu.

Verjetno res ne bi nobeno razpadlo. Ampak pričakovanja pri ljudeh SO in to še zelo velika, nerealna, zato zveze v praksi pač razpadajo. Zgoraj je le teorija, kateri pa se v praksi lahko približaš zelo ali pa malo manj.[/quote]

Taki teoriji se najbolj približaš kot samski, v partnerstvu pa je to nemogoče, ker ko enkrat to teorijo dosežeš praktično več nista partnerja, sploh pa ne po standardih te družbe v kateri živimo.

Tako teorijo bi v prakso lahko spravil samo če bi se našla dva praktično 99% kompatibilna v vseh vrednotah in en drugemu pisana na kožo za tisti 1% odstopanj pa imela noro toleranco, ali pa bi bila odstopanja nepomembna za zvezo, in ker je to statistično gledano skorajda nemogoče oz. je verjetnost tako nizka, bi dejansko človeštvo izumrlo, če bi se parali le taki ki bi to teorijo lahko spravili v life (saj ne da je s tem kaj narobe, povem samo :))

Pač je to praktično nemogoče, ker to pomeni tudi da se nikoli ne bi skregala, niti se nikoli ne bi rabla pogovarjat, ker bi itak vedla kaj in kako drug misli v tem trenutku o tej zadevi in bi bil govor poraba časa ker lahko kar urediš vse brez komunikacije. Niti se taki teoriji ni moč približat na daleč, čeprav dobro tu že lahko relativiziramo kaj je na daleč in kaj ne…[/quote]
Eh, ti samo preveč picajzlast, kot vedno, to je. Oziroma tvoja pričakovanja so tako zelo iluzorna, da se ti to zdi nemogoče izpolniti. Evo, rešeno. Ko boš malo spustil svoja pričakovanja, če že kdaj, pa boš malo drugače gledal na vse skupaj. 🙂

Preveč picajzlasti smo vsi po vrsti samski, res je. Tisti, ki najmanj komplicirajo, analizirajo, pa menjajo babe vsak mesec. Zato pa tudi jaz vam ne verjamem, da ste v zvezi, dokler se ne prepričam na lastne oči.

Glih se mi sekiramo zate al nam ti verjameš al nam ne verjameš in kake dokaze bi rabil, da bi verjel….
Preveč se obremenjuješ z nami vsemi, raje se zase brigaj.
Pa še kaj nam napiši….

Najprej poveš čisti primer teoretične iluzije, kot to kako bi naj bilo oz. bi se naj približali, potem ti razložim in demantiram zakaj to ne gre, in me okličeš za iluzionista glede želj, ko pa si jih sam napisal, da bi bilo tak edino teoretično prav, torej da nič ne pričakujemo ampak samo želimo.

??????????????????? A spet trollaš?

Meni tale One deluje že nekoliko zaostal. Je sploh vredno mu odgovarjat nazaj ?

Najprej poveš čisti primer teoretične iluzije, kot to kako bi naj bilo oz. bi se naj približali, potem ti razložim in demantiram zakaj to ne gre, in me okličeš za iluzionista glede želj, ko pa si jih sam napisal, da bi bilo tak edino teoretično prav, torej da nič ne pričakujemo ampak samo želimo.

??????????????????? A spet trollaš?[/quote]
Zate je pač popolna iluzija. Ti itak ves čas trdiš, da je poti več. Kaj zdaj po tej rineš? 🙂

Kako se vam da no 🙂

Nam se samo še ljubi….
Tebi se več ne ljubi? 😉 :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Men se vedno ljubi. Sam ne prepucavat tuki 🙂

Sami so, imajo preveč časa, dolgčas, teoretiki, ki pa jih motivacija zapusti, ko je treba v praksi kaj narest…
Forum je pa simpl in komot… 😉

Broad changed, things went wrong, shit happend, life goes on and I'm happy again.

??????????????????? A spet trollaš?[/quote]
Zate je pač popolna iluzija. Ti itak ves čas trdiš, da je poti več. Kaj zdaj po tej rineš? :)[/quote]

Ne rinem po nobeni poti, ampak ti se poskušaš sprenevedat že n-tič (kjer je N nenormalno visoko naravno število) ko ti je pokazano da govoriš bedarije. Tipično za tebe…

Potem poskušaš obrnit na vse možne načine na osebno raven, da bi se izognil kakršnemkoli poskusu analize tvoje teze ali copy pasta 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close