Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš
iz notranje potrebe … polna jajca ☺
to je razmišljanje beta faga (kot pravi NS :)))) ), ki ne bo v življenju nikoli ničesar omembe vrednega dosegel, pa ponavadi pogosteje tako razmišljajo ženske.
še posebej tiste, ki se redno zaletavajo v vrata in padajo po stopnicah – ziher so nekaj narobe naredile, niso bile dovolj dobre, prijazne, itd. da so jih spet fasale. skratka, ne verjamejo, da si ZASLUŽIJO dobrega partnerja, da si zaslužijo spoštovanje in to da bi bile ljubljene, kar je tudi edini razlog, da vztrajajo z bebcem. in je tud čedalje več takih moških, ki si dovolijo, da jih babe doma klofutajo.
ne da bi moral človek pričakovat zgoraj omenjene stvari, ampak bi jih moral ZAHTEVAT.
od partnerja bi moral zahtevat spoštovanje in ljubezen in podporo. ni nujno, da jih od (trenutnega) partnerja tudi dobiš – ampak v čem je potem smisel vztrajat v taki zvezi? point zveze je v tem, da ti je v njej boljše, kot da si sam, drugač je boljš, da greš narazen in najdeš nekoga, ki ti je pripravljen te stvari nudit brez da mu moraš kar naprej težit in najedat “natedi to, naredi ono”. manjka se pripadnikov nasprotnega spola. v gnilih vezah vztrajajo samo tisti, ki mislijo, da si morajo ljubezen zaslužit in niso za to naredili dovolj.
Hehe, ne vem, zakaj ne razumeš. Meni je čist jasno, da je zate osebno teorija bedarija in se ti zdi nedosegljiva. In povedal sem ti že tudi zakaj. Ne vem, kje ti vidiš sprenevedanje pri meni. To, da hodim po poti drugačni od tvoje, je sprenevedanje? 🙂
to je razmišljanje beta faga (kot pravi NS :)))) ), ki ne bo v življenju nikoli ničesar omembe vrednega dosegel, pa ponavadi pogosteje tako razmišljajo ženske.
še posebej tiste, ki se redno zaletavajo v vrata in padajo po stopnicah – ziher so nekaj narobe naredile, niso bile dovolj dobre, prijazne, itd. da so jih spet fasale. skratka, ne verjamejo, da si ZASLUŽIJO dobrega partnerja, da si zaslužijo spoštovanje in to da bi bile ljubljene, kar je tudi edini razlog, da vztrajajo z bebcem. in je tud čedalje več takih moških, ki si dovolijo, da jih babe doma klofutajo.
ne da bi moral človek pričakovat zgoraj omenjene stvari, ampak bi jih moral ZAHTEVAT.
od partnerja bi moral zahtevat spoštovanje in ljubezen in podporo. ni nujno, da jih od (trenutnega) partnerja tudi dobiš – ampak v čem je potem smisel vztrajat v taki zvezi? point zveze je v tem, da ti je v njej boljše, kot da si sam, drugač je boljš, da greš narazen in najdeš nekoga, ki ti je pripravljen te stvari nudit brez da mu moraš kar naprej težit in najedat “natedi to, naredi ono”. manjka se pripadnikov nasprotnega spola. v gnilih vezah vztrajajo samo tisti, ki mislijo, da si morajo ljubezen zaslužit in niso za to naredili dovolj.[/quote]
Mislim, da vem, kaj hočeš pokazat in da nisi čist razumela, ker se da pač vsako stvar razumeti na več načinov ali pa na vsaj dva, na pravilnega in nepravilnega. 🙂
V glavnem, jaz nisem popolnoma nič zahteval od svoje, sem pa velikokrat povedal, kaj želim in kaj ne želim. Ne drznem si od nje karkoli zahtevat, ker je odrasla oseba, vredna spoštovanja. Še najmanj pa, da bi od nje zahteval ljubezen. Haha, to pa je ljubezen, če jo moraš zahtevat. Drugi ti jo izkaže, ne ker tako želi, ampak ker se boji nekih posledic. Daleč od ljubezni, če mene vprašaš.
kontradiktorno… se pravi, če te nekdo ne ljubi in ne izkazuje ljubezni, ti pa jo zahtevaš, ker boš v nasprotnem primeru odšel npr.? zakaj bi se nakdo, ki te ne ljubi, sploh bal teh posledic – če te ne ljubi?
edino, če pričakuje od tebe samo, da si mu služkinja, in v tem primeru to ni oseba, ki bi si od mene zaslužila spoštovanje, niti me ne bi skrbelo za njeno duševno dobrobit, ko bi šla narazen.
Jah saj zakaj pa so tipi zvesti, ker se bojijo posledic (razhod, konec zveze itd.) Ne zato ker si to ženska želi, boli moške k. kaj si ženske želijo, ko vdari nagon, prej pa lepo govorijo kako pa kaj. Ženske zahtevajo zvestobo, ti pa želiš, kot smo o tebi že dobro povedali, beta in copatar hkrati, in ti ”prodajaš” to teorijo oz. način lajfa ljduem po MONu…..
Samo ti svojo podrejenost kamufliraš z nekim prilagajanjem tipa (po Onetu se itek mora tip prilagajat 90%) do svoje partnerce, in smo naredili en velik krog beta copatarstva. Definicija vsega o betah in copatarjih je v tebi in Onetu….. hkrati pa živite dejansko v iluziji da sta ”prava moška” ali vsaj orenk deca, ker en kala drva, drugemu pa baba peče piškotke. Na koncu pristavi pisker še Robi, ki mu žena lika cote enako kot meni moja mati, s tem da jaz moji materi težim naj mi ne lika, ker majc ni potrebno zlikat itd. pa mi vseeno ker je tečna, on pa od svoje žene to dejansko pričakuje.
Trio adijo!
Kaj pa bi potem ženske delale? Kaj pa ve doprinesete k odnosu/gospodinjstvu?
Zame je to isto, kot da moški reče jaz pa že ne bom šraufal vodovoda in avta in…
žal … takega boga, ki bi tem odpuščal, še ni ☺
še jaz sem odnehal
kontradiktorno… se pravi, če te nekdo ne ljubi in ne izkazuje ljubezni, ti pa jo zahtevaš, ker boš v nasprotnem primeru odšel npr.? zakaj bi se nakdo, ki te ne ljubi, sploh bal teh posledic – če te ne ljubi?
edino, če pričakuje od tebe samo, da si mu služkinja, in v tem primeru to ni oseba, ki bi si od mene zaslužila spoštovanje, niti me ne bi skrbelo za njeno duševno dobrobit, ko bi šla narazen.[/quote]
Se strinjam. Vsak, ki ljubi svojega partnerja se bo tudi bal posledic, če ne se mu pač jebe zanj. In kaj so tisti, ki se na vse pretege trudijo obdržat shit zvezo ? Beta fegi. Če se z žensko ne ujameš, se pač ne, poišči si drugo. Če te ne ljubi dovolj ni prava zate. Lahko se pretvarjaš nekaj kar nisi, samo to ne bo dolgo trajalo. Ker če jo v prvem mesecu nisi dovolj impresioniral, jo tudi kasneje ne boš.
Resnica je pač takšna, da če sta osebi res ustvarjeni drug za drugega, se ne bosta kaj preveč trudila v zvezi, ker bo vse potekalo kot po maslu, it’s natural. Markoti/Robiji, se trudijo v zvezi, ker se bojijo še kakšnih hujših posledic, kot je samo ta, da izgubijo partnerko. Bojijo se, da lahko celo stanejo brez seksa do konca življenja. Niso to tipi, ki si z lahkoto najdejo drugo. Oni temu pravijo, da je to zato, ker so zbirčni, ker ne bi bili kar z vsako, samo to je bolj kot ne slaba tolažba. Izbire nimajo dovolj pestre, to je tisto. Tistih 3 % ženske populacije mogoče, če jih povohajo, ostalim se jebe za njih.
Če bi bil res trud tisti, ki bi bil najbolj cenjen, da se zveza obnese na dolgi rok (npr 2 leti in več), potem ne bi poslušali zgodb razočaranih samohranilk, kako grdo so z njimi ravnali bivši partnerji. Ne bi jih privlačili alkoholiki, nasilneži, samovšečneži, arogantni.. Ne bi s takim takim tako dolgo vstrajala, ne bi si z njim ustvarila družino. Pa ne mi spet s to samozavestjo. Ker če je razlog temu, da se gre tu zua ženske, ki se ne spoštujejo, cenijo dovolj, potem to velja za vsaj 90 % ženske populacije.
edino, če pričakuje od tebe samo, da si mu služkinja, in v tem primeru to ni oseba, ki bi si od mene zaslužila spoštovanje, niti me ne bi skrbelo za njeno duševno dobrobit, ko bi šla narazen.[/quote]
Ja lej, če te pa ljubi, potem ti pa res ni treba karkoli zahtevat. Se da tud lepo povedat. 🙂
Jah saj zakaj pa so tipi zvesti, ker se bojijo posledic (razhod, konec zveze itd.) Ne zato ker si to ženska želi, boli moške k. kaj si ženske želijo, ko vdari nagon, prej pa lepo govorijo kako pa kaj. Ženske zahtevajo zvestobo, ti pa želiš, kot smo o tebi že dobro povedali, beta in copatar hkrati, in ti ”prodajaš” to teorijo oz. način lajfa ljduem po MONu…..[/quote]
Moški, ki ljubi žensko, mu je še kako mar, kaj ženska želi. V temu je ravno point ljubezni. Če ti je vseeno zanjo, zakaj si potem sploh z njo? Čeprav ja, takih imaš veliko. Ampak še vedno, zakaj si z žensko, če ti je vseeno zanj. Česa se bojiš, obsojanja družbe?
Jah saj zakaj pa so tipi zvesti, ker se bojijo posledic (razhod, konec zveze itd.) Ne zato ker si to ženska želi, boli moške k. kaj si ženske želijo, ko vdari nagon, prej pa lepo govorijo kako pa kaj. Ženske zahtevajo zvestobo, ti pa želiš, kot smo o tebi že dobro povedali, beta in copatar hkrati, in ti ”prodajaš” to teorijo oz. način lajfa ljduem po MONu…..[/quote]
Moški, ki ljubi žensko, mu je še kako mar, kaj ženska želi. V temu je ravno point ljubezni. Če ti je vseeno zanjo, zakaj si potem sploh z njo? Čeprav ja, takih imaš veliko. Ampak še vedno, zakaj si z žensko, če ti je vseeno zanj. Česa se bojiš, obsojanja družbe?[/quote]
Obratno pač ne, ker mu očitno ne dovoli seksat z drugimi kar je naravno za moški spol po naravi! Aja ne, samo v eno smer to laufa 🙂 Logično ja, pri copatarjih in ženskah 🙂
Moški, ki je nor na žensko, si težko dobi žensko. Od tu pa tud tako veselje.
Moški, ki ljubi žensko, mu je še kako mar, kaj ženska želi. V temu je ravno point ljubezni. Če ti je vseeno zanjo, zakaj si potem sploh z njo? Čeprav ja, takih imaš veliko. Ampak še vedno, zakaj si z žensko, če ti je vseeno zanj. Česa se bojiš, obsojanja družbe?[/quote]
Obratno pač ne, ker mu očitno ne dovoli seksat z drugimi kar je naravno za moški spol po naravi! Aja ne, samo v eno smer to laufa 🙂 Logično ja, pri copatarjih in ženskah :)[/quote]
Ja, pač nimaš “sreče”. Saj sem ti že zaželel več le te pri iskanju. :))
A samo to je tebi partnerstvo?
Glej, jaz pa drugače razmišljam. Sedaj mi ni treba likat. Likanje mi je muka. V partnerstvu pa bi morala likat moškemu. Če bi me imel ta moški res rad, ne bi zahteval, da mu likam, ker mi je to delo odveč in neprijetno.
Glej, če ti je parnerstvo samo to, kar pišeš, potem pa je res bolje biti samski.
Ne, moškega res ne rabim, da bi mi kupoval sladoled, mi likal.
Saj mi bo počasi jasno zakaj toliko poročenih ljudi jamra kako so zasedni, kako nimajo časa, kako morajo to in kako morajo ono.
Če ste samo zato skupaj, da obremenjujete drug drugega. Vsaj tako se vaju bere.[/quote]
Ne beli si preveč glave z moškimi, ker NISI za moške v vseh njihovih pojavnih oblikah: ne za perfektne moške, ne za copate, ne za gospodinjce, ne za milijonarje in ne za reveže, ne za kurbirje, ne za eno noč in ne za 100 let, ne za mlade in ne za stare, ne za realne niti ne za virtualne, ne za okrogle in ne za štirioglate moške. ;)[/quote]
Predvsem pa bi že lahko dojel, da nisem zate. Ampak ti še vedno vztrajaš in še vedno laziš za mano :).
Matjažko vedno in povsod lazi za mano. Ne zmore brez mene. Točno vem kaj napisati, da bo prilezel iz svoje luknje.
Poanta je v tem, da ni samcatega posta, v katerem ne bi omenila likanje. In to je pač malo prismuknjeno oz trapasto.[/quote]
Pa obstaja kaka tema, kjer se ti ne prilepiš name? Dvomim.
Potem ga pa že enkrat pokrij s svojimi joški.
Kdaj si pa nazadnje šraufal vodovod in kdaj si nazadnja šraufal avto?
Ne bo šlo. Ne bi rada, da me kdo obtoži pedofilije.
iz notranje potrebe … polna jajca ☺[/quote]
Pogosta težava poročenih moških. Mislim tistih tu gor, ne vseh poročenih :).
Vidiš kako je enostavno. Jaz sploh ne likam. Tako, da ne rabim žene, da bi mi likala :).
od kuhanja imam najraje, ko se predkloni, da pogleda v pečico in mi v vsej mogočnosti pokaže in nastavi svojo sladko prdico in, ko opleta z joški, ko meša čorbico
od pranja imam najraje, ko daje v stroj in mi v vsej mogočnosti pokaže in nastavi svojo sladko prdico
od likanja pa, ko opleta z joški, ko goni likalnik
-.-.-.-
skuhano, oprano in zlikano imamo samo, kadar sem par dni odsoten
Forum je zaprt za komentiranje.