Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

To so njegove finte, zato da bi postal tvoj eden in edini. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne bo šlo. Ne bi rada, da me kdo obtoži pedofilije.[/quote]

Izgovor. Se bojiš, da ga zadušiš?

kapo dol, seveda se bojim, zadušiti neko dete je huda stvar.

Marko, vem, vem, ampak ne padam na take finte.

Eni pa hlastamo za velikimi joški?

Kdaj si pa nazadnje šraufal vodovod in kdaj si nazadnja šraufal avto?[/quote]

Nisem neki maher ampak takšne stvari že pošlihtam, vodovod sem pa ravno včeraj zato sem se spomnil. Hočem samo povedati, da po drugi strani pa naj gre te ženska tiste smrdeče umazane cevi šraufat in zajlo not tišat in kupovat nove dele in cevi in potem kitat vse nazaj. Naj se gre tudi jebat z o pizda kaj je narobe z avtom.

Kdaj si ti nazadnje likala in kuhala za moškega?

Kdaj je postalo likanje in kuhanje nekaj slabega, ponižujočega? Jaz cenim gospodinje, moja mama je bila gospodinja in hvala bogu. Prava ženska, ki ljubi svojega moškega mu z veseljem lika in kuha. Ko moja doma kuha jo obožujem, čutim ljubezen, res je kaj pravijo, ljubezen gre skozi želodec.

Pa recimo da še rečemo ok, ženska ima tudi službo, tako da 100% gospodinja ne more biti. Si delita gospodinjska opravila z moškim, vredu. Ampak vsa ostala moška opravila pa si ne delimo. Torej ne obstajajo “ženska opravila”, ampak samo “moška opravila”? Češ moški mora tudi ženska opravljati, obratno pa ne? Zakaj je sprejemljivo, da se moškemu reče likaj in pomivaj posodo, če pa ženski rečeš idi šraufat cevi pa kaki ded te si to je moško opravilo.

Ne razumem takšnih žensk in se strinjam, takšne si nekega dobrega deda ne zaslužijo. Isto ded ko ne zna kaj postoriti in ne zna prevzeti kontrole si ne zasluži dobre babe. Tu na forumu se lahko pizdimo, v reali pa tako stvari funkcionirajo. Klasične vloge so še kako resnične.

Afk, kdaj si pa nazadnje pošraufal avto?
Vodovod si včeraj, kdaj pa predzadnjič?

Nikoli nisem likala za moškega, ker tudi zase ne likam. TUdi kuham ne za moškega.

Tvoja mama je tvoja mama, jaz pa k sreči nisem tvoja mama. Pa se raje usedem v senčko kot, da bi likala. Veš kako je to fajn. Sedet mislim. ALi sem pa tu na monu, a ne.

Katera so pa ta moška opravila? To sem izredno radovedna. Ker nisem opazila doma, da bi bila kaka moška dela. So sama ženska opravila. Ženska gleda na to, da jih vedno ženska opravi.

Če te prav razumem. Ti pričakuješ, če boš enkrat na 10 let nekaj pošraufal, da ti bo v zameno ženska vsak dan kuhala.

Pa dobro… a lahko nehate nabijat s tem jebenim likanjem. Mater kako se vam da?

Kaj res nimaš kaj drugega na dopustu delat kot brati tem o likanju in jih kometirat? Bošček.
Jaz vse dolgočasne teme preskočim, jih ne berem, jih ne komentiram.

Eh, kaj predzadnjič. Mene bolj zanima kdaj ga je pred-pred zadnjič in pred-pred-pred zadnjič. To se mi zdi pomembno, da vidim, če je res vreden ljubezni. To bi bil prav dokaz. Če pa še to ne, pa ga še vedno lahko vprašamo, kdaj ga je pred-pred-pred zadnjič itn. :)) :S

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če bi ne bila toliko zabita kot si, bi razumela da ta teden še nisem na dopustu. Ampak kaj češ pričakovat od nekoga z -10 IQ

Aha vidim kaj praviš, v bistvu dober argument. In nič ne rečem, če je ženska tudi v službi, se gospodinjska opravila seveda delijo. Ampak tista moška pa se ne. In jih je kar nekaj, niso tako pogosta, so pa težja. Gospodinjstvo je v bistvu rutina, ki jo olajša dobra organizacija. To je neka osnova, ki jo mora vsak znati.

Ženske imate od moških neka pričakovanja, moški od žensk. Ženske pa to zanikate in zato “men run the world”. Pa lahko zanikaš koliko hočeš in se dereš krivica, šovinizem.

Se sliši kot da si lena. Še zase ne likaš? Za moškega tudi ne, kuhala tudi nebi. Kaj pa potem ti prineseš v odnos? Kaj je tvoja vrednost? Raje se usedeš pod senčko? To ni realno. Zveniš kot neka razvajena princeska ki ji je vse težko?

Če koga zanima ekstrem kaj se zgodi ko se ločijo ženske in moški, si naj pogleda oddajo Survivor, kjer na en otok dajo samo moške, na drugega samo ženske. V bistvu ponižujoče za ženske kakšno sramoto so si naredile. Moški so ustvarjali, držali skupaj, ženske so se prerekale in se sončile na plaži.

Eh, kaj predzadnjič. Mene bolj zanima kdaj ga je pred-pred zadnjič in pred-pred-pred zadnjič. To se mi zdi pomembno, da vidim, če je res vreden ljubezni. To bi bil prav dokaz. Če pa še to ne, pa ga še vedno lahko vprašamo, kdaj ga je pred-pred-pred zadnjič itn. :)) :S[/quote]

Poanta je v tem, da on šraufa vsake par let enkrat. Od ženske pa pričakuje dnevno strežbo.

EnTip, ups, ja sorči no, ker si nisem na koledarček zapisala kdaj imaš ti dopust. Obljubim, da si bom sedajle šla zapisat. Da ja ne bom pozabila. UPam, da mi boš oprostil, ker sem tako neumna, da ne vem kdaj ima gospod EnTIp, ki si me želi pretepsti, dopust.
Pa hvala, da me tako redno bereš in spremljaš vse moje zapise. Občudovanja vredno, da si vzameš toliko časa za tako neumene zapise.

Aha vidim kaj praviš, v bistvu dober argument. In nič ne rečem, če je ženska tudi v službi, se gospodinjska opravila seveda delijo. Ampak tista moška pa se ne. In jih je kar nekaj, niso tako pogosta, so pa težja. Gospodinjstvo je v bistvu rutina, ki jo olajša dobra organizacija. To je neka osnova, ki jo mora vsak znati.

Ženske imate od moških neka pričakovanja, moški od žensk. Ženske pa to zanikate in zato “men run the world”. Pa lahko zanikaš koliko hočeš in se dereš krivica, šovinizem.

Se sliši kot da si lena. Še zase ne likaš? Za moškega tudi ne, kuhala tudi nebi. Kaj pa potem ti prineseš v odnos? Kaj je tvoja vrednost? Raje se usedeš pod senčko? To ni realno. Zveniš kot neka razvajena princeska ki ji je vse težko?

Če koga zanima ekstrem kaj se zgodi ko se ločijo ženske in moški, si naj pogleda oddajo Survivor, kjer na en otok dajo samo moške, na drugega samo ženske. V bistvu ponižujoče za ženske kakšno sramoto so si naredile. Moški so ustvarjali, držali skupaj, ženske so se prerekale in se sončile na plaži.[/quote]

Daj, prosim, pojasni mi katera so tisa moška dela, ker resnično ne vem. Nisem opazila, da bi kak moški mi doma kaj postoril, zato ne vem katera so moška dela.
Kolikokrat še naj zapišem, da ne likam ne zase, ne za nikogar drugega. Tako mimogrede: sem samska, zato nič ne prinesem v odnos. Če sem zate lena sem pač lena. Bolje lena kot delati nepotrebne stvari.

A to ti resničnostne šove gledaš?

Veš kako Šiptarji pravijo:
Debeli radnik, slab radnik.

Ti moraš biti prvo vrstni lenuhinja. Zapackana.

Hm, sem mislila, da so Šiptarji Albanci in da govorijo albansko. A zdaj ni več tako?
Saj je fajn lenuharit, a ni? Meni je.

Eh, kaj predzadnjič. Mene bolj zanima kdaj ga je pred-pred zadnjič in pred-pred-pred zadnjič. To se mi zdi pomembno, da vidim, če je res vreden ljubezni. To bi bil prav dokaz. Če pa še to ne, pa ga še vedno lahko vprašamo, kdaj ga je pred-pred-pred zadnjič itn. :)) :S[/quote]

Poanta je v tem, da on šraufa vsake par let enkrat. Od ženske pa pričakuje dnevno strežbo.

EnTip, ups, ja sorči no, ker si nisem na koledarček zapisala kdaj imaš ti dopust. Obljubim, da si bom sedajle šla zapisat. Da ja ne bom pozabila. UPam, da mi boš oprostil, ker sem tako neumna, da ne vem kdaj ima gospod EnTIp, ki si me želi pretepsti, dopust.
Pa hvala, da me tako redno bereš in spremljaš vse moje zapise. Občudovanja vredno, da si vzameš toliko časa za tako neumene zapise.[/quote]
Saj ne berem in ne spremljam. Med scrollanjem, ko iščem pametne in inteligentne komentarje pač opazim da je vsak drugi tvoj (in ne razumi to spet narobe. Tvoji zapisi so daleč od pametnih in inteligentnih) in če jih samo diagonalno preletim vidim da je vsebina tvojih zapisov vedno enaka z enakimi ključnimi besedami. obup 🙂

In kaj zdaj. Jo boš povabil na zmenek ?

Hudo natančen odgovor za nekoga, ki sploh ne bere mojih komentarjev. Zanimivo.

Prinese debelo zamaščeno rit, 120 kil špeha, večno nerganje in nezadovoljstvo…
edina dobra lastnost bi bila to, da bi s svojo prisotnostjo odgnala vse obiskovalce tvojega doma, če ti je seveda to želja 🙂
Morda bi bila dobra za kakšnega vinogradnika… postavil bi jo v vinograd.. garant ne rabi klopotca.. ptiči bi še predlansko grozdje nazaj prinesli od same groze 🙂

Uf, dva oboževalca. Matjažkota in EnegaTipa. Take pozornosti pa res še nisem bila nikoli deležna. Zdaj pa kar dva hkrati. Me veseli, da se oba tako poglabljata.

Kaj je s tabo narobe? Nekam fejst si ljubosumen, ko ji namenim 1 min pozornosti, ki jo tako išče…
Brez strahu….

Kdaj si pa nazadnje šraufal vodovod in kdaj si nazadnja šraufal avto?[/quote]

Nisem neki maher ampak takšne stvari že pošlihtam, vodovod sem pa ravno včeraj zato sem se spomnil. Hočem samo povedati, da po drugi strani pa naj gre te ženska tiste smrdeče umazane cevi šraufat in zajlo not tišat in kupovat nove dele in cevi in potem kitat vse nazaj. Naj se gre tudi jebat z o pizda kaj je narobe z avtom.

Kdaj si ti nazadnje likala in kuhala za moškega?

Kdaj je postalo likanje in kuhanje nekaj slabega, ponižujočega? Jaz cenim gospodinje, moja mama je bila gospodinja in hvala bogu. Prava ženska, ki ljubi svojega moškega mu z veseljem lika in kuha. Ko moja doma kuha jo obožujem, čutim ljubezen, res je kaj pravijo, ljubezen gre skozi želodec.

Pa recimo da še rečemo ok, ženska ima tudi službo, tako da 100% gospodinja ne more biti. Si delita gospodinjska opravila z moškim, vredu. Ampak vsa ostala moška opravila pa si ne delimo. Torej ne obstajajo “ženska opravila”, ampak samo “moška opravila”? Češ moški mora tudi ženska opravljati, obratno pa ne? Zakaj je sprejemljivo, da se moškemu reče likaj in pomivaj posodo, če pa ženski rečeš idi šraufat cevi pa kaki ded te si to je moško opravilo.

Ne razumem takšnih žensk in se strinjam, takšne si nekega dobrega deda ne zaslužijo. Isto ded ko ne zna kaj postoriti in ne zna prevzeti kontrole si ne zasluži dobre babe. Tu na forumu se lahko pizdimo, v reali pa tako stvari funkcionirajo. Klasične vloge so še kako resnične.[/quote]
Res je. In takšne si ne zaslužijo nobenega dedca, kaj šele slabega.
Dostikrat berem, ko se ženska pritožuje nad moškim, od katerega ni nobene koristi in da ima občutek, da je kot nek prasec, ki se samo redi in leži na kavču.
In kot si v tistih primerih moški ne zasluži ženske, si v obratni situaciji ženska ne zasluži (dobrega) moškega.

Amen
In zapri tole temo da ne bo spet kaj o likanju. pliiiiis 🙂

No, tudi ženska ni samoumnevna. Mora dec kdaj svojo partnerko tudi pockrljat, objet, jo poljubit, ji dati občutek, da je zaželena, cenjena, vredna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close