Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Eto, moški, da boste vedeli… https://www.facebook.com/radiocenter/photos/a.84815486311.83373.24824536311/10153133737206312/?type=1&theater

Matjažko vedno in povsod lazi za mano. Ne zmore brez mene. Točno vem kaj napisati, da bo prilezel iz svoje luknje.[/quote]

Ja, pa Margotka, AnaBanana in Goldfish tudi. Ni kaj, rad vas ima. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Zakaj se potem nekatere ženske prav nikoli ne šminkajo? 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ni problem zapreti teme. Problem je zapreti usta (prste). 🙂

On, zakaj bi se pa šminkala? Nimam razloga, da bi se.

Senza, hja, saj moraš razumeti, fant je mlad in ga ženske zanimajo. Pa pride na MON. Če nima v reali pa se tu gor obeša po ženskah. Tako kot entip.

Kadar se slabo počutim zaradi samskosti, si rečem: bodi srečna, da ti ni treba biti v taki zvezi kot robijeva žena.

Jaz se se začela (pogosteje) šminkat šele takrat, ko sem dobila naravno šminko, ki jih dela moja prijateljica. Kot najstnica sem poskusila s šminko in pudrom, in najmilejši izraz, ki ga lahko uporabim, je, da sem sovražila občutek na obrazu in ustnicah. Ta naravna šminka ima pa drugačno teksturo, ki je v večini sploh ne čutim, pa to, da vem, da v njej ni nobene svinjarije, tudi svoje naredi.

Sam si vprašal… 😀

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Da bi se obešal na ženske, ki se ne šminkajo in ne likajo, mi še na kraj pameti ne pade. 😀
Gospodična, gonimo prismuknjeno lajno, a? Dneve, leta in desetletja: poročeni, samski, likalniki…
Nabavi si mačke, kanarčeka, zlato ribico, za moške pač nisi, saj se obnašaš in razmišljaš kot 12-letnica, ker ti še moškega mesa nisi okušala.

Če te toliko zanimajo poročeni moški in njihove žene, ki jim zavidaš njihov položaj, je najbolje, da se dogovoriš z njimi za srečanje in ti naj pojasnijo ABC osnove, kako se obnašati kot ženska, torej predvsem bolj ženstveno in manj trapasto.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ti čisto preresno tale forum jemlješ. Ni vsaka pozornost pozornost, če me razumeš. Kar iščeš, to dobiš. Vsak/a jih “po prstih faše”, če predolgo špika in provocira.

Jaz nimam pojma, kako je biti Robijeva žena, in upam si trditi, da tudi ti ne. Ampak če ti taka tolažba dejansko pomaga, je v končni fazi fajn, da jo imaš na razpolago.

Da bi se obešal na ženske, ki se ne šminkajo in ne likajo, mi še na kraj pameti ne pade. 😀
Gospodična, gonimo prismuknjeno lajno, a? Dneve, leta in desetletja: poročeni, samski, likalniki…
Nabavi si mačke, kanarčeka, zlato ribico, za moške pač nisi, saj se obnašaš in razmišljaš kot 12-letnica, ker ti še moškega mesa nisi okušala.

Če te toliko zanimajo poročeni moški in njihove žene, ki jim zavidaš njihov položaj, je najbolje, da se dogovoriš z njimi za srečanje in ti naj pojasnijo ABC osnove, kako se obnašati kot ženska, torej predvsem bolj ženstveno in manj trapasto.[/quote]

Samo opomba: tudi za mačke, kanarčke in zlate ribice je treba skrbeti in čistiti za njimi.

Hočeš povedat, da nimaš nikogar, ki bi ti šminko razmazal?
Hja pol pa res nima smisla…. :)))

Jaz se se začela (pogosteje) šminkat šele takrat, ko sem dobila naravno šminko, ki jih dela moja prijateljica. Kot najstnica sem poskusila s šminko in pudrom, in najmilejši izraz, ki ga lahko uporabim, je, da sem sovražila občutek na obrazu in ustnicah. Ta naravna šminka ima pa drugačno teksturo, ki je v večini sploh ne čutim, pa to, da vem, da v njej ni nobene svinjarije, tudi svoje naredi.

Sam si vprašal… 😀
[/quote]

Skratka, sedaj kar vabiš za obliznit…. :))

Povej mu, da sem mu kar mal fauš, ker imaš ti tako dobro šminko…. 😉 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

[/quote]
Jaz nimam pojma, kako je biti Robijeva žena, in upam si trditi, da tudi ti ne. Ampak če ti taka tolažba dejansko pomaga, je v končni fazi fajn, da jo imaš na razpolago.[/quote]

Zavist in negativizem ji toliko pomaga, kolikor si lahko v glavi pričara škodoželjne scenarije in se izpiše na forum v privoščljivosti in želji, da bi naj bili drugi še bolj nesrečni in nezadovoljni od nje. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Hočeš povedat, da nimaš nikogar, ki bi ti šminko razmazal?
Hja pol pa res nima smisla…. :)))

Sam si vprašal… 😀
[/quote]

Skratka, sedaj kar vabiš za obliznit…. :))

Povej mu, da sem mu kar mal fauš, ker imaš ti tako dobro šminko…. 😉 :D[/quote]

A vidiš, kako si štorast! Mar bi me vprašal, če ti lahko zrihtam še eno za tvojo ženo, pa bi se na ZS zmenila… No, če še enkrat pomislim, bi se najbrž še vedno našel kdo, ki bi ugibal o tem, kaj si piševa… 🙂

Jaz nimam pojma, kako je biti Robijeva žena, in upam si trditi, da tudi ti ne. Ampak če ti taka tolažba dejansko pomaga, je v končni fazi fajn, da jo imaš na razpolago.[/quote]

Zavist in negativizem ji toliko pomaga, kolikor si lahko v glavi pričara škodoželjne scenarije in se izpiše na forum v privoščljivosti in želji, da bi naj bili drugi še bolj nesrečni in nezadovoljni od nje. ;)[/quote]

Jah, glej, tudi placebo dela.

Če te toliko zanimajo poročeni moški in njihove žene, ki jim zavidaš njihov položaj, je najbolje, da se dogovoriš z njimi za srečanje in ti naj pojasnijo ABC osnove, kako se obnašati kot ženska, torej predvsem bolj ženstveno in manj trapasto.[/quote]

Samo opomba: tudi za mačke, kanarčke in zlate ribice je treba skrbeti in čistiti za njimi.[/quote]

Glavno je da za njimi ni treba likat 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Glede šminke moram reči samo da ne hvala, kakšna labela ko je zima je več kot dovolj. Mi ni všeč ko se preveč lišpate, najlepše ste zjutraj.

Si imela slabe moške. Saj veš kaj mislim, vsa dela, ki zahtevajo fizično moč in “šraufanje”. Bodimo iskreni, še vrečke iz trgovine moramo nositi. 😛

Pa ne mi sedaj rečt da si ti tudi močna, govorimo o splošnem prebivalstvu.

To ženske cenite. Deda, ki zna kaj narediti. Moški cenimo ženske, ki so gospodinje in matere. Tako pač je in tudi še tisoč let neke čudne bastardizacije feminizma tega nebo spremenilo. Vloge spolov res ustvarja primarno naša družba, ženske ste lahko vse kar si želite, samo da niste. Ste ženske. In hvala bogu, da je tako. Ker vas imamo radi tudi ko smo jezni na vas. Pusti ti meni da bom moški, ti pa boš ženska, vse ostalo improvizirava.

Ena je še omenila da si lahko najame pomočnico, ta je šele za lase privlečena in nerealna. Mislim super če ima toliko denarja, upam da vzgojo otrok tudi nebo out sourcala neki varuški.

Ženske včasih slišim reči, kam so šli vsi dobri moški. Tja ko so šle dobre ženske!

DS si bo enega vodovodarja ubodla, pa bo z veseljem tudi zlikala zanj. Ta vsak dan šraufa cevi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Najbrž zato, ker se jim maskare prevečkrat razmažejo, šminke pa jih potem nekako ves čas opominjajo, kako zavoženo življenje imajo.

Zakaj pa to? Bi razložila, kaj si imela v mislih?

Jaz se se začela (pogosteje) šminkat šele takrat, ko sem dobila naravno šminko, [/quote]

Kaj točno pa imaš v mislih. Kakšen link mogoče…

Zakaj misliš, da poročenim ženskam zavida njihov položaj?

Ah, zdaj sem se pa nasmejala. Mogoče tudi to pri ženskah cenite, vednar prvotno cenite, če skozi leta življenja z vami, t.j. moškimi, znamo ohranit (fizično) lepoto, če vas povzdigujemo v zvezde, vas hvalimo in vas imamo za edinstveno. Potem pa mogoče pride na vrsto še gospodinjstvo in materinstvo.

Tudi za živali je treba (po)skrbeti.
Moški lahko pobegne, ko spozna žensko, kanarček ne more, če je v kletki. Kakšna mačka je zato na boljšem. 🙂

Seveda, to je v bistvu osnova. Je to narobe? Mar ženske ne želite istega?

Si pa to opisala kot da nas morate slepo oboževati, jaz bi temu rekel ljubezen. Na drug način pa brutalno iskreno povedati takrat ko smo kreteni. Vsak te bo ljubil za točno tisto, kar si, te sprejel takšno kot si in te zaradi tega tudi oboževal.

Seveda, to je v bistvu osnova. Je to narobe? Mar ženske ne želite istega?

Si pa to opisala kot da nas morate slepo oboževati, jaz bi temu rekel ljubezen. Na drug način pa brutalno iskreno povedati takrat ko smo kreteni. Vsak te bo ljubil za točno tisto, kar si, te sprejel takšno kot si in te zaradi tega tudi oboževal.[/quote]

Ne gre za to, kaj si želimo,ampak česa smo zmožne. Čas mineva in pušča sledi. Sledi na našem obrazu oz. fizičnem izgledu, pa tudi na naši osebnosti. Ampak to je pa že druga tema.

Jaz se se začela (pogosteje) šminkat šele takrat, ko sem dobila naravno šminko, [/quote]

Kaj točno pa imaš v mislih. Kakšen link mogoče…[/quote]

Imaš ZS. 🙂

Jaz se bolj bojim spremembe na osebnosti, če te nekdo ljubi te bo ljubil tudi ko boš bolj nagubana in bolj debela. Važno je, da se trudiš. Če se moški zredi in zanemari tudi ni več isto. Skrbeti bi morali za svoje telo ne samo zaradi sebe, ampak tudi zaradi partnerja, kar na koncu pomeni zaradi sebe. Kar je dobro zanj, je dobro zame.

Ampak po moje je bolj osebnost kriva za izgubo privlačnosti. Saj veš kaj pravijo, ženske upate da se moški spremenimo, pa se nikoli ne. Moški upa, da bo ženska ostala ista, pa nikoli ne. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close