Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Da te spomnim…Razkrivanje osebnih podatkov in javne razžalitve, niso le odsev nesramnosti, ampak je takšno dejanje kaznivo.

Poznam par ljudi iz tega foruma in tudi njihove osebne podatke in nekaj o tem, kako živijo…A nikoli nisem pomislil, da bi to zlorabljal z namenom izsiljevanja, kot o tem razmišljajo ali pa celo prakticirajo nekatere osebe.
Oseba, ki se k temu zateka mora biti izredno obupana in nezadovoljna s svojim življenjem. A še vedno to ni nobeno opravičilo in ne bi bilo opravičljivo, če bi se uvedel kazenski postopek.
Takšna oseba naj zato svoje težave razčiščuje pri psihiatru in na primeren ter dovoljen način.

Sej ne da podpiram tako obnašanje, me pa vseeno zanima, kje to piše, da je tako dejanje kaznivo ? Kaj npr. lahko takega človeka doleti ?

Also, kako boš kaznoval nekoga, če ga niti izsledit ne moreš ?

Jaz ne bom nikogar kaznoval. Za ta namen obstajajo represivni organi.

IP zamenjaš pa ti noben nič ne more.

Da te spomnim…Razkrivanje osebnih podatkov in javne razžalitve, niso le odsev nesramnosti, ampak je takšno dejanje kaznivo.

Poznam par ljudi iz tega foruma in tudi njihove osebne podatke in nekaj o tem, kako živijo…A nikoli nisem pomislil, da bi to zlorabljal z namenom izsiljevanja, kot o tem razmišljajo ali pa celo prakticirajo nekatere osebe.
Oseba, ki se k temu zateka mora biti izredno obupana in nezadovoljna s svojim življenjem. A še vedno to ni nobeno opravičilo in ne bi bilo opravičljivo, če bi se uvedel kazenski postopek.
Takšna oseba naj zato svoje težave razčiščuje pri psihiatru in na primeren ter dovoljen način.[/quote]

Tako obupana kot Snowden in Assange kajne? Barabe da grejo osebne zadeve neke firme in organizacije razkrivat javnosti! Samo drek mešat in slabo voljo med ljudi raznašat! Kako si drznejo, treba pozapret in diskreditirat do amena.

Senza in ti pa verjetno še kdo zgoraj omenjena osebka itak vidi negativno, ker sta zaupne podatke razkrila javnosti…. mislim kaj se pa grejo, če je bilo to privatno, pa zasebno pa kaj še jaz vem kaj vse.

Ni opravičila!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kaj pa svoboda govora ? In pa, a si ni oseba, ki so jo razkrinkali, za to sama kriva ? Sej, če nekomu vse poveš o sebi, še posebej na forumu, si tako ali tako neumen.

Poznam par ljudi iz tega foruma in tudi njihove osebne podatke in nekaj o tem, kako živijo…A nikoli nisem pomislil, da bi to zlorabljal z namenom izsiljevanja, kot o tem razmišljajo ali pa celo prakticirajo nekatere osebe.u
Takšna oseba naj zato svoje težave razčiščuje pri psihiatru in na primeren ter dovoljen način.[/quote]
Kot sem ze enkrat napisal. Koritniki ste podforum sprivatizirali za lastne potrebe. Zdruzuje vas ideologija in osebna poznanstva. Moderatorstvo pa zlorabljate za vzdrzevanje statusa quo.

V svojem bistvu koritniki s tabo na celu udejanjate prav to kar baje tako zelo sovrazite, virtualno verzijo imperialne politike ZDA. Prepricani v svoj exceptionalism si jemljete pravico vsiljevati vase “superiorne” ideologije, moderatorstvo pa zlorabljate tako kot ZDA svojo vojsko. Podobnost pa sedaj lepo vidimo celo v obravnavi potencijalnega forumskega Snovden-a.

Mirne duse lahko to zgoraj odjebes. Malo tezje pa bos odjebal posledice tega kar se greste. Namrec, vse vec nas je, ki smo na lastni kozi spoznali podlost igre, ki se jo greste. Vsaka podobnost s politiko ZDA spet ni le naklucje.

To vaše piknikarstvo tudi spada zraven. Pa kaj potem, če se srečate še v živo, še vedno ste bolhni forumaši brez lajfa. Za takšno vrsto maščevanja pa se lahko odloči samo no lifer.

Skratka, debile spoznavaš in od debilov ga najebeš. In namesto da bi sebe prijavil psihiatru, bo za to drug najebal ? Makes no sense.

Clovek, ki vsakodnevno dopusca blatenja drugace mislecih anonimnezev, gre z zakonom groziti tistim, ki bi podali karkoli o njemu, tudi sicer anonimnem forumasu. Saj pravim, vsaka podobnost z ZDA ni le nakljucna. 😀

Ti ne ločiš med zasebnim življenjem in med političnim delovanjem na nivoju države in državnih institucij ?
Razkrivati podatke, ki se tičejo vseh državljanov in razkrivati, kolikokrat seksa nek Francelj, kakšna je njegova žena in če ima mogoče raje sosedo, kot ženo….Pa je povsem neumno primerjati. Čeprav se v obeh primerih še vedno gre za kršenje zakona.

Vsak je sam odgovoren za svoja dejanja Nisem jaz odgovoren za vaša dejanja in obnašanje.
Menda ste vsi polnoletni. 🙂
Če te nekdo nenehno žali, pa podaj tožbo.

Koritniki se nekako ne zavedate, da redno vsiljevanje vasih pogledov na partnerstvo, sploh v kombinaciji s subtilno ali odkrito zaljivimi, neredko celo brutalno ponizevalnimi, replikami drugace misljecim, ni brez posledic. To kar se greste je oblika bullying-a. In najbolj mili odziv na vase pocetje je radikalizacija drugace mislecih sogovornikov. Nic cudnega pa ni, ce ta dinamika v kaksnem primeru s casom pripelje do sovrastva med sodelujocimi, vracanja zaljivk, itd.

Vsak je sam odgovoren za svoja dejanja Nisem jaz odgovoren za vaša dejanja in obnašanje.
Če te nekdo nenehno žali, pa podaj tožbo.[/quote]
Sem ti zgoraj utemeljiv, da si od vseh nas dalec najbolj odgovorem za dinamiko foruma, ki ga moderiras. Samo tebe skrbi le lastna rit. Tako tudi moderiras.

Nihče ni privezan ali tu gor po sili, ampak po lastni izbiri.
Zato tudi vsak sam izbere ali se ne bo ukvarjal z nekimi koritniki ali karkoli že, ali pa bo po svoji izbiri žalil druge, ker mu to nudi določeno mero zadovoljstva.
In opravičilo za njegove željivke, je v bistvu neodgovornost.
Kot praviš, so drugi krivi in žaljivi, on je pa samo reagiral…
Ker je nek robot brez lastne volje in razuma ?
Ali pa je brez odgovornosti ?

Če te nekdo nenehno žali, pa podaj tožbo.[/quote]
Sem ti zgoraj utemeljiv, da si od vseh nas dalec najbolj odgovorem za dinamiko foruma, ki ga moderiras. Samo tebe skrbi le lastna rit. Tako tudi moderiras.[/quote]

Forumov imaš mnoštvo na internetu. Kjer nam pač ne odgovarjajo sodelujoči ali miselnost le teh, ki jo izražajo, enostavno ne sodelujemo, a ne? 🙂 Ali zakaj bi se nekam silil, kjer bi ti pol ljudi šlo na jetra, kar pišejo, kako pišejo, kako se obnašajo… Če si spoznal dinamiko in tematsko obarvanost pogovorov, kot praviš, pa ti (idejno/miselno) ne odgovarja(jo), ti je to tuje, jah, potem pa se nisi znašel na pravem forumu, a ne? 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ves, Robi, sredi vojne je malo nesmiselno govoriti o tem, katera stran je trenutno bolj “zaljiva”. Razloge, in odgovornost, ce smo posteni!, bomo nasli na celi poti do tocke na kateri smo.

Svoje videnje, kje je razlog za splosno radikalizacijo tega foruma, sem napisal. Glavna razloga sta dva. Sveto prepricanje koritnikov v upravicenost bullying-a drugace mislecih in tvoje self-serving moderiranje. Ti pa se naprej s prstom kazi na radikalne muslimane. Pardon, forumase.

Seveda je nesmiselno o tem govoriti, ampak ti ne vidiš, da si ravno ti tisti, ki najbolj govori o tem, kdo je bolj žaljiv in odgovoren.
Jaz pa pravim, da je vsak sam odgovoren za svoje izjave.

Ti ne ločiš med zasebnim življenjem in med političnim delovanjem na nivoju države in državnih institucij ?
Razkrivati podatke, ki se tičejo vseh državljanov in razkrivati, kolikokrat seksa nek Francelj, kakšna je njegova žena in če ima mogoče raje sosedo, kot ženo….Pa je povsem neumno primerjati. Čeprav se v obeh primerih še vedno gre za kršenje zakona.[/quote]
Ne Robi, ti pozabljaš, da so te informacije za nekatere ZELO pomembne, na ravni državne varnosti. Država je ogrožena. Družba v bistvu. 🙂
Sicer pa, kot sem že rekel, če nekdo igra dvojno igro, ne vidim nič slabega v tem, da se ga razkrinka. Problem je, ker si lahko vsak izmisli nekaj o nekom, češ kaj vse si je pisal na privat, na podlagi neke zamere. Ki pa jih na forumu ni malo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda je nesmiselno o tem govoriti, ampak ti ne vidiš, da si ravno ti tisti, ki najbolj govori o tem, kdo je bolj žaljiv in odgovoren.
Jaz pa pravim, da je vsak sam odgovoren za svoje izjave.[/quote]
Pa ne le to, tudi žaljiv je vsakič, ko kaj novega napiše, bolj. Potem se ga bo brisalo in bo postal še bolj agresiven, češ kako je svet nepošten. Tako to gre. Enim je pač treba dovoliti prav vse, da so zadovoljni, pa četudi vse poserjejo. Šele takrat je za njih vsaj delno pošteno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če je človek zagerenjen, pa nezadovoljen s sabo, bo vedno zagrenjen, pa ne glede na to, kar drugi napišemo ali ne napišemo.
Ker mi niti nismo razlog za njegovo zagrenjenost.

Kdo pa je tu gor vedno in povsem iskren ter napiše vse kar se od njega pričakuje, da slučajno kdo ne bo dobil občutka, da igra dvojno igro ?

Sploh ne razumem, čemu se toliko ukvarjati z osebnimi življenji nekih anonimnežev.

Enako lahko rečeš, da si si sam kriv, če si bil do določenega osebka preveč zaupljiv. Kaj boš zdaj jamral in mu grozil kako ga boš prijavil represivnim organom ? Sprejmi posledice, otrok.

Razkrivati podatke, ki se tičejo vseh državljanov in razkrivati, kolikokrat seksa nek Francelj, kakšna je njegova žena in če ima mogoče raje sosedo, kot ženo….Pa je povsem neumno primerjati. Čeprav se v obeh primerih še vedno gre za kršenje zakona.[/quote]

Z zadnjim si povedal vse, torej ker gre v obeh primerih za praktično kršenje zakona, si ti proti obojemu, ker je to kaznivo ti pošten človek pa tega več kot očitno ne odobravaš, kot tudi ne Senza… Nenazadnje so za mene najhujši dvoličneži ravno tisti ki bi zakon sprejemali le selektivno, torej razkrivanje Snowdna in Assanga obravnavali kot herojsko dejanje, medtem ko razkrivanje varalice in dvoličneža na MONu ki promovira nekaj, dela pa kontra, pa kot nemoralno ali nefer dejanje, oz. kar kaznivo. Žal tu vmesne poti ni, ali je slabo oboje (oziroma kakršnokoli izdajanje skrivnosti in zasebnosti drugih, pa najsi bodo firme, inštitucije, država, ali posamezniki) ali pa nobeno. Oboje je povezano, tako kot je povezano to, ko ljudje pravijo kaki sleparji so oni ko utajajo milijone v davkih, sami pa usput plačajo polagalcu ploščic na roko, pa meni na črno prinesejo popravljat PC, ker je 10€ ceneje, in mi jamrajo kakšen slepar je oni ko je oguljofal državo za kakšen milijonček…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Saj to so že dosegli, in rezultat tega je totalno beden forum, na njihovo nesrečo imamo ”mi” oz eni preveč ali dovolj časa in volje da se ne pustimo tako zlahka odjebat. No ali pa so to celo upali, da bralnost in klikanje ostane na nivoju in se lahko služi z vsiljivimi oglasi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close