Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

On je še najbolj sumljiv, ker se je sedaj potuhnil, ker ga je strah, če bi karkoli pisnil bi bilo po njem…… 😛
Vemo mi vse kaj je on pisal na zs….in komu, in zakaj, in zakaj se je stisnil, in koga je stisnil….

Debelčica a tebe pa nihče noče stiskat?
Al te kdo preveč stiska, da sedaj take ven mečeš?

Dejstvo je, da smo vsi odgovorni za stanje na forumu in za odnose, ki jih imamo. Vendar pa, če kdorkoli pričakuje, da se bo dinamika spremenila tako, da sam pri sebi ne bo rabil nič spremeniti, se prekleto moti. In kdo bo moral kaj spremeniti, če ne tisti, ki ga stvari najbolj motijo? Zagotovo jih ne bo šel nekdo, ki ga ne motijo.
Vsak jih tu in tam dobi po prstih in tako je tudi prav.

DS, bolje bi bilo, če bi omenila ime, zdaj smo vsi vezani osumljeni. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, to so pa izkušnje iz reale. Če mački stopiš na rep, zacvili. Kdor se pa ne čuti prizadetega, ker nima slabe vesti, ne cvili.
Tisti, ki predavajo o svetosti družine, o morali – Se ponavadi izkažejo, da so varalice. Tisti, ki so res moralni, ki jim je družina res sveta, ti tega ne razlagajo okrog. Ti to preprosto udejanjajo svojo moralo. Eni v praksi moralni, zato ne rabijo teoretizirat. Če pa praksa peša je pa treba na glas govoriti kako si pošten.
Tisti, ki so zadovoljni v razmerju, ne čutijo potrebe, da to kar naprej okrog razlagajo. Še manj čutijo potrebo, da bi žalili, v nič dajali samske. Da bi razlagali, da so polni nekih travm itd. Taki preprosto uživajo v vezi. Ni jim treba tega razlagat, ker se na ven vidi, da so zadovoljni.
Kdor je srečen, ker ima otroke, ker mu je fajn z njimi. Ne čuti potrebe, da bi drugim težil, da naj imajo otroke oz. da niso normali, ker jih nimajo. Tak je preprosto srečen in uživa s svojo družinico. Tisti, ki so se mu pa otroci zgodili in ima občutek, da je zvezan, ker ima otroke pa teži tistim brez otrok.

V svojem bistvu obadva (oz vsi ali vsak ki to počne) izdaja SKRIVNOSTI neke organizacije, človeka ali česarkoli želiš vnest. Torej sta oba ali vsi trije v tem primeru vredni kritike in zgražanja. Saj ti nisi poudarila ničesar razen to da trdiš da je OSEBNO in privat, nekaj kar je treba negovat in ne izdajat, ampak Assange in Snowden sta delala proti tvoji teoriji/tezi in logiki, torej njima ne bi zaupala nič, ker sta ”bad guya” kriminalca (po zakonih večine držav če ne vseh) dejansko, in to ene izmed najhujših oblik, ob bok dezerterstva, umora ipd.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sploh ne dvomim.

Kaj ko bi uzakonili dve klasi, forumske prebejce in patricije? Prvi se lahko na forumu oglasijo le s problemi. Patrici pa jim boste “svetovali” v skladu. Nestrinjanje in kritika vasih analiz ali nasvetov ni dovoljeno. Plebejec lahko sicer napreduje v patricija, vendar le ce ponotranji patricijsko zivljensko filozofijo.[/quote]

Glej, če si ti nesposoben argumentirat to kar trdiš, ker je osnova iz katere izhajaš na trhlih nogah, se ne rabiš počutit manjvredno, ker kritika ni šla tebi osebno ampak temu kar si napisal. Razumem pa, da vam je samovšečnežem to težko sprejet, da vaša ne obvelja in ste potem žaljivi, ker je prizadet vaš neskončni ego…
Tako vam uspe še vsako temo spravit na osebni nivo obračunavanja in prepucavanja v nedogled. Posledično je sedaj postal ta forum vaše orodje za dokazovanje vaše puhle večvrednosti.
Lep primer je tema samske mamice, združimo se (ali pa bilo kaka druga), kjer se je NS brez veze obesil na moj komentar kako on ve komu bom jaz pisal. Zraven ni pozabil še parkrat pljunit na Senzo…
Ali pa tema o Matjazku…. itd.itd

Sploh ne vem kaj je treba pisat osebno, kaj koga briga komu kdo piše s kakim namenom in razsojat o tem kdo komu ja in zakaj ja in zakaj ne….bla,bla,bla

Tebi je to pomembno? Te žre, ne moreš spat? Al čemu je namenjeno to pisanje?
Ti je tako težko sprejet, da ti ne odrejaš pravil, ki so že tako ali tako preohlapna in dovoljujejo izlivanje gnojnice po vsakomur?[/quote]
Kaj pa ko ti drugim(vključno z mano) pišeš da razmišljamo samo s taspodnjo glavo ? To pa je sprejemljivo ? Jaz tebe vidim, kot potrebnega moža srednjih let, ki mu žena doma ne da, potem mora pa na forumu nadoknadit zamujeno. Letaš za številnimi uporabnicami, siliš v njih povsem po nepotrebnem, ti temu praviš “zafrkancija” a jaz mislim, da gre tu za nekaj več.

Tako mimogrede, forum LJubezenska skupina, ki ga omenjam v tej zadevi, je Primož postavil z namenom, da so tam sami samski. Torej so omenjeni vezani kršili že osnovno pravilo ter so lagali Primožu, da so samski, da jim je dovolil dostop.

Samo čakaš kdaj bo katera napisala, da je samska in že prec zagrabiš priložnost. Sam si tak, sam razmišljaš s taspodnjo glavo, nato pa greš za to krivit druge ?

Joj, o vezanih pa ne smeš grdo pisat. Nobene resnice. Samo lepe stvari smeš pisat. Ker, če kaj grdega napišeš te lahko tožijo, ker si njim in njihovi družini povzročil psihične bolečine.
Seveda pa očitno smejo vezani žaliti, tako pritlehno podjebavati samske. To se pa sme.

O tem je že m111 pisal. Na forum hodijo ljudje z različnimi vzdevki, z enim se delajo brihtne, drugega imajo za zasebna sporočila, tretjega za provociranje, s četrtim lezejo babam v rit…

Najbolj ga pa najebemo mi, ki imamo cel čas samo enega. Smo no liferji, depresivni, ker nas nobena ne šmirgla, antišportniki, plešasti vampasti alkoholiki, mamini sinčki, narcisi,…

Vezani ste pa vsi super ljudje. Kao.

Vsi ne, veš kolk se jih sploh ne oglasi tukaj, eni se oglasijo, pa celo glumijo, da so samski, eni so samski, pa pomisliš, da so morda vezani, eni so vezani, pa bi kdo pomisli, da niso itn. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tisti, ki se oglašajo, nas samske tlačijo v drek, ženskam stopijo v bran in jih zagovarjajo za vsako ceno, na široko razlagajo o svoji perfektni zvezi, ker vedo, da potem ženskam izpadejo še toliko bolj zanimivi.

Samo vzdevek mu pogledaš, pa že takoj veš, da nekaj ne štima. Mislim, kdo pri zdravi pameti bi si nadel vzdevek On in tok enga časa namenil entertainanju samskih forumašic ? Tako se fakfehtarji obnašajo. Na nek sluzast, nedolžen način se jih lotijo, da ne bo slučajno katera že v štartu posumila kam cilja.

In tebe moti, če še kdo drug ženski izpade zanimiv, med tem ko ji ti ne? Al kaj si hotel povedat? Saj imaš ti tud možnost, da ji tako izpadeš, če želiš.

Ne hvala, me ne zanima.

V svojem bistvu obadva (oz vsi ali vsak ki to počne) izdaja SKRIVNOSTI neke organizacije, človeka ali česarkoli želiš vnest. Torej sta oba ali vsi trije v tem primeru vredni kritike in zgražanja. Saj ti nisi poudarila ničesar razen to da trdiš da je OSEBNO in privat, nekaj kar je treba negovat in ne izdajat, ampak Assange in Snowden sta delala proti tvoji teoriji/tezi in logiki, torej njima ne bi zaupala nič, ker sta ”bad guya” kriminalca (po zakonih večine držav če ne vseh) dejansko, in to ene izmed najhujših oblik, ob bok dezerterstva, umora ipd.[/quote]

Jaz ostajam na isti strani, Matkic. Tam, kjer nočem pritlehnih vohunčkov, tam, kjer je zasebno še vedno varno. In ko nekdo razkrije, da Amerika nadzira praktično cel svet, se bori za isto stvar. Dokler tega ne vidiš, je debata o tem brezpredmetna.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Tako je. Ne sme se izdajat monovskih varalic. Če se jih izda, potem sploh ne bodo upecali kake samske pupe. Samo kimat jim je treba.

Inkvizicija, če bi še obstajala, bi te lahko najela, da bi vzdrževala moralni red na forumu, ker je toliko poltene razuzdanosti ,da ne moreš verjeti, sploh mi ni jasno, kako se ubraniš vseh teh dvorjenj poročenih moških, menda celo tako, da posežeš po drastičnih metodah, da izklopiš računalnik. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Res zanimivo. Fenomen. Ne zmore, da ne bi komentiral mojih postov.

Glej, če si ti nesposoben argumentirat to kar trdiš, ker je osnova iz katere izhajaš na trhlih nogah, se ne rabiš počutit manjvredno, ker kritika ni šla tebi osebno ampak temu kar si napisal. Razumem pa, da vam je samovšečnežem to težko sprejet, da vaša ne obvelja in ste potem žaljivi, ker je prizadet vaš neskončni ego…
Tako vam uspe še vsako temo spravit na osebni nivo obračunavanja in prepucavanja v nedogled. Posledično je sedaj postal ta forum vaše orodje za dokazovanje vaše puhle večvrednosti.
Lep primer je tema samske mamice, združimo se (ali pa bilo kaka druga), kjer se je NS brez veze obesil na moj komentar kako on ve komu bom jaz pisal. Zraven ni pozabil še parkrat pljunit na Senzo…

Sploh ne vem kaj je treba pisat osebno, kaj koga briga komu kdo piše s kakim namenom in razsojat o tem kdo komu ja in zakaj ja in zakaj ne….bla,bla,bla

Ti je tako težko sprejet, da ti ne odrejaš pravil, ki so že tako ali tako preohlapna in dovoljujejo izlivanje gnojnice po vsakomur?[/quote]
Kaj pa ko ti drugim(vključno z mano) pišeš da razmišljamo samo s taspodnjo glavo ? To pa je sprejemljivo ? Jaz tebe vidim, kot potrebnega moža srednjih let, ki mu žena doma ne da, potem mora pa na forumu nadoknadit zamujeno. Letaš za številnimi uporabnicami, siliš v njih povsem po nepotrebnem, ti temu praviš “zafrkancija” a jaz mislim, da gre tu za nekaj več.[/quote]

Zakaj se greš debato ad peronam, če te to tako moti?
Ampak ti drugih prispevkov sploh nimaš, vedno pišeš na ta način in potem si užaljen in žališ še bolj, če ti kdo kaj v istem stilu, nazaj napiše.
Sej ne vem a, si res tako zaostal al se namenoma takega delaš? 😛

Glej ti ne moreš mislit, ker preprosto nimaš s kom, ti samo pišeš nekaj, glih tolk, da se spet mal oglasiš, pa ker se ti dopade, ker vidiš svoj “inteligentno izbran” vzdevek napisan na vrhu foruma. Očitno te to vzburja, to je tvoja droga, da si tako vztrajen.

Podobno kot debelčico vznemirja misel, da jo vezani ogovarjajo in potem sama sebe zaloti med “pregrešnimi” mislimi in ji je narodno, sram jo je pred sabo, zato poišče krivca in ga kaznuje, da je lahko spet pomirjena….

Groteskno…..

Kdo se goni s kom zdej ? Sej za katerega zvestoporočenega tukaj pa še ni prišlo naokoli, da so potrebni fukfehtarji, k dvorijo vsemu kar leze po spletu ?

Če še nisi poštekala, se v svojem nasprotovanju najprej nisem dotikala poročenih varalic, ampak izdajanja Robijevih zasebnih zadev. Meni je tak način sporen, pa pika.

Kar se pa poročenih varalic tiče, pa… Nekateri vezani varajo. Presenečeni? Grow up. Če bi radi pa reševali svet, bodite pa vseeno pazljivi, da kje kakšen “spider” ne najebe preveč.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Tok serjete, grozite in namigujete, da bo sedaj obtoženi rabil dokaz, da se res ni zgonil. Ker sedaj glede na pričanja drugih in njegov burni odziv, grožnjo, kaže da ga je res drugi dvoril. Ga bo ženka premikastila, vrgla na cesto, bo ostal sam, ničveč varne oaze iz katere lahko spletno donjuani.

Sploh ne dvomim.

Kaj ko bi uzakonili dve klasi, forumske prebejce in patricije? Prvi se lahko na forumu oglasijo le s problemi. Patrici pa jim boste “svetovali” v skladu. Nestrinjanje in kritika vasih analiz ali nasvetov ni dovoljeno. Plebejec lahko sicer napreduje v patricija, vendar le ce ponotranji patricijsko zivljensko filozofijo.[/quote]

Ves da se mi ne da. 😀

Pescica sodelujocih vas je tako absolutno prepricanih v svoje “poglede”, da je debata z vami mozna le, ce clovek deli vasa prepricanja. Sicer pa ne. Tako kot ni mozen pogovor med ljudmi razlicnih politicnih prepricanj ali veroizpovedjo, kjer ena stran vsiljuje svoja prepricanja, drugo pa smatra za tako ali drugace manjvredno.

A res se samega sebe zavajas, da se gre za argumente? Ti bi lahko imel samega anti-Ruglja z dvema doktoratoma na drugi strani, ki bi te ze zaradi retoricnih sposobnosti povozil kot tank ficka, pa ne bi za milimeter spremenil svojih pogledov. Tako kot ne bi se tako nevedna goreca muslimanka postala kristjanka pa, ce jo gre sam papez debatirati.

Naj te spomnil, da ne govorimo o matematiki, kjer lahko to ali ono dokazes. 😉

V svojem bistvu obadva (oz vsi ali vsak ki to počne) izdaja SKRIVNOSTI neke organizacije, človeka ali česarkoli želiš vnest. Torej sta oba ali vsi trije v tem primeru vredni kritike in zgražanja. Saj ti nisi poudarila ničesar razen to da trdiš da je OSEBNO in privat, nekaj kar je treba negovat in ne izdajat, ampak Assange in Snowden sta delala proti tvoji teoriji/tezi in logiki, torej njima ne bi zaupala nič, ker sta ”bad guya” kriminalca (po zakonih večine držav če ne vseh) dejansko, in to ene izmed najhujših oblik, ob bok dezerterstva, umora ipd.[/quote]

Jaz ostajam na isti strani, Matkic. Tam, kjer nočem pritlehnih vohunčkov, tam, kjer je zasebno še vedno varno. In ko nekdo razkrije, da Amerika nadzira praktično cel svet, se bori za isto stvar. Dokler tega ne vidiš, je debata o tem brezpredmetna.[/quote]

Zakonsko je oboje kaznivo, selektivno sprejemanje zakona torej Snowden/Assange ok, izdajanje manjših skrivnosti pa ne, te nardi samo hipokritsko, medtem ko jaz trdim da je oboje prav in sprejemljivo in dobro, kajti samo debil zaupa v anonimnost spleta.

Seveda je izdajanje neke zasebnosti pa najsi bo Robi ali kdorkoli, neumno in narobe, razen v primeru ko tako izdajanje razgali v smislu da piše po forumu eno (imidž) dela pa drugo.

Saj pravim, največji hipokriti, jamrajo kako so jih Hilde in Zidarji osleparli in pokradli denar od davkov, sami pa plačajo karkoli na roko…. to je vedno najbolj smešno prebrat, ko dejansko ljudje mislijo da oni so dobri ljudje ki ”sosedu” plačajo za popravilo PCja na črno(vstavi druge storitve in usluge), medtem ko pa so Hildice in Zidarji (in podobni njim) ki pa so v davčne skrili večje zneske pa sleparji. V resnici smo vsi utajevalci davkov, tako ali drugače, samo mi, nismo imeli možnosti utajit milijonov, ampak samo neke stotake 🙂

In ko nekdo razkrije da nekdo govori eno (zvestoba, monogamija) dela pa drugo (proba dobit srečanje v dvoje, vara itd) je to borba za enako stvar, samo na manjšem nivoju… Zakaj ne bi, če imaš podatke. Da jaz vidim varalico in da poznam osebo s katero je v zvezi pa najsi bo ženska ali moški, nardim diskretno fotko in anonimno vržem v nabiralnik (sem že naredil) in napišem da je za ta drugo osebo ki to (še) ne ve (ali vsaj tako predvidevam)

Punca je danes srečno ločena, pobrala mu je pol bajte, k sreči ji ni nardil otroka, in še danes ne ve kdo je to storil 🙂 In nikoli ne bo…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nima veze, Matkic. Jaz sem svoje povedala, v podrobnejše razlage se mi pa ne da spuščati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close