Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš
khem … emmm … ha ha ha ha ha ha
Še ena pametna, ki ve, kdaj sem tu gor.
Glede na to, da sem kriv za stanje na forumu in za nezadovoljne uporabnike, prostovoljno odstopam od svoje funkcije.
Še ena pametna, ki ve, kdaj sem tu gor.
Glede na to, da sem kriv za stanje na forumu in za nezadovoljne uporabnike, prostovoljno odstopam od svoje funkcije.[/quote]
pametna ali — ima PRAV!!!
Kul. Prnes še kšno vodko s sabo, k trezen se ne bom mogu pogovarjat s tabo.
Mene pa zanima KDO prebere komentrje, ki jih prijaviš moderatorju? Pred časom sem kr nekej nagnusnih komentarjev prijavila moderatorju in niso bli zbrisani. Pa čeprav sm vidla, da je bil moderator v tem času prisoten na čveku.
špeckahla
Kul. Prnes še kšno vodko s sabo, k trezen se ne bom mogu pogovarjat s tabo.[/quote]
če moraš biti pijan, da se lahko pogovarjaš z mano, potem te tudi to že v napej določi. Kaj naj rečen, da je to problem s samozavestjo? Ali je kakšen drug razlog.
pirmož
špeckahla[/quote]
Če bi izdajala osebne podatke od uporabnikov tle gor bi bila pa heroj kot un od Wikileaksa. Vsaj to sm tlr gor izvedela.
špeckahla[/quote]
Če bi izdajala osebne podatke od uporabnikov tle gor bi bila pa heroj kot un od Wikileaksa. Vsaj to sm tlr gor izvedela.[/quote]
Hehehe. Nikakor ne moreš naredit prav. Vedno je nekdo užaljen. ;))
špeckahla[/quote]
Če bi izdajala osebne podatke od uporabnikov tle gor bi bila pa heroj kot un od Wikileaksa. Vsaj to sm tlr gor izvedela.[/quote]
oni je menda še vedno brezdomec ☺ … izvoli špecati
Kul. Prnes še kšno vodko s sabo, k trezen se ne bom mogu pogovarjat s tabo.[/quote]
če moraš biti pijan, da se lahko pogovarjaš z mano, potem te tudi to že v napej določi. Kaj naj rečen, da je to problem s samozavestjo? Ali je kakšen drug razlog.
pirmož[/quote]
Nočeš vedt.
Also, a se da to part-time delat ? In, kok je urna postavka ?
Boljše, ko me plačate, boljši moderator bom.
Jaz se lahko takoj zdaj odpovem moderatorstvu, ker menim, da je bolje, če je samo eden, da ne bi še potem med moderatorjema prihajalo do konfliktov.
Prav tako je bil moj predlog, da se blokira dostop nekulturnemu samozavestnežu, ker je izbris računa popolnoma brezpredmeten, če lahko neka oseba potem piše neovirano naprej.
Da bom pa jaz non-stop tu gor in pazil, da ne bo slučajno kdo zasmetil teme in koga užalil, pa je seveda le iluzija.
Zato se zmenite kdo bo, če hoče sploh kdo….[/quote]
In s tem si se končno izdal. Upam da je zdaj vsem jasno, da si bil ti pobudnik pri izbrisu računa, in ne Margot.
če bi se rad primerjal, moraš imeti enake pogoje.
primož
Nekulturni dej bod res moderator, to bi bil pa epski preobrat. Človk to je hotel blokirat, sedaj je odstopil in ti lahko zasedeš njegovo mesto. Noro.
primož[/quote]
Well, glede na to, da Robi ne izpolnjuje niti enega od naštetih pogojev…How difficult can it be ?
Glasujem za nekulturnega.
Smo spet o novem, še enem (ali več)… moderatorju? Kolikokrat smo/ste to že dali čez?
Jaz za še enega moderatorja predlagam Markota. Je res OK oseba.
Če pa bi želel bolj oster in nepopustljiv karakter, pa mogoče On_. To je moj predlog.
Nimam pa nič proti Matkicu, tako, za protiutež. Kljub nekaterim postom, s kateremi se nisem ravno strinjala in so me celo začudili (ne pa tudi prepričali), mislim, da ni tako slaba izbira, da bi jo že v startu morali odkljukati.
Ne vem, mogoče še koga, meni je vse OK.
primož[/quote]
Well, glede na to, da Robi ne izpolnjuje niti enega od naštetih pogojev…How difficult can it be ?[/quote]
🙂
Kruto.
Glede na to da sem sam dokaj dober kuhar, pričakujem od ženske podobne sposobnosti, če je njen višek kuharskega znanja vržt špagete v vodo skuhat hrenovko in spečt jajce (karikiram) potem je taka ženska nesposobna… Sploh me moti kupovanje predpripravljenih zadev kot so omake, mešanice začimb itd, ker pomeni da nima niti malo lastnega okusa in mere za kuhanje :)[/quote]
Ma saj hrana ni vse v žviljenjuJe treba preprosto kuhat in jest:iz hrane delajo galamo.
Ponavadi ljudje glasujejo za kulturne ljudi, ker brez kulture smo običajni divjaki. 😉
Moderatorske lastnosti ali kvalitete, ki jih Robi ima oz. potrebuje za vlogo moderatorja, pa so: strpnost, spoštljivost, nekonfliktnost, umirjenost, smisel za humor in seveda kulturno obnašanje, ki jih večina tukaj pisočih, ki se, ironično, pritožujejo ob njegovo moderiranje, nima! 🙂
Najboljši moderator ever bi bil Matkič. Ker je eden redkih tukaj, k se zna psotaviti tudi v kožo drugega (intelektualno-emocionalno) in tudi dostikrat prizna, da se morda moti oz. da ima vsak delno prav. Medtem k ostali pa s pnevmatsko pištolo vbijate samo vašo “resnico”.
V glavnem Matkič je preudaren, sposoben in natančen. Bil bi odličen moderator, pa tudi dostopen je. Če mu pa daste za kakšno malico zraven, pa bo lahko spet sp odprl, bo mel servis, delal pogodbeno CNC stroje, moderatorske storitve in še forum vas bo tržil. Matkič je dober kader, lahko bi ga pošteno unovčili 😀
SRS
Pomojem bi bil pa jst najboljša izbira. Od ostalih kandidatov se razlikujem po tem, da sem boljši od vseh.
Ja dej bodi poskusno, kaj čakaš ? Javi se, bodi poskusno, drži se navodil pa bodo videli. Morda bo pa res dobro, pa odprl si boš še svoje forume, kjer boš moderator (presna prehrana, bodybuilding, fit4life, izguba teže, pozdravi se sam… etc).
Ni Joke(r)
Je bilo opaziti blazno zanimanje, ja, ŽMČ kar poka od pozitive.
Po eni strani vprašanje o tem, kaj se nam zdi žaljivo in kaj ne, po drugi strani pa izpade, da je možnost posredovanja sporočila moderatorjem bolj kot ne za okras.
Das Experiment[/url] na forumu.
Zdaj se sprašujem, kam sem gledala, da vseh boldanih lastnosti pri Robiju nisem opazila…
Forum je zaprt za komentiranje.