Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Javim se poskusno, bom poskušal poskusno,. Primož, poskusno bi skušal.

Pa sej to je foruma, da je provokativen, če bi bilo vse politično korektno bi še prej propadel. Če ne gre res za osebno zmerjanje, osebne podatke ipd, pol ne vem zakaj bi morali vsak post zbrisat. Ja dajte nekulturnega no, saj ma lahko alter ego Kulturnež.

Če ne znaš kuhat, prat in likat, moraš imeti pa druge kvalitete, da si desca ne zaslužiš 🙂

Če ne znaš kuhat, prat in likat, moraš imeti pa druge kvalitete, da si desca zaslužiš 🙂

Če ti je antipatičen, tako kot NS-ju, Daterju in DS, jasno, da ne opaziš pozitivnih lastnosti na človeku, saj ti gre na jetra. Kjer je simpatija ali antipatija, so vedno čustva vmes v nasprotju z realnim ocenjevanjem in preidemo na čisti subjektivizem (pristranskost) pri podajanju opazk, ki so bodisi pretirano pozitivna (precenjevanje) ali pretirano negativna (podcenjevanje). 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

za butla je Einstein Frankenštajn

Če ti je antipatičen, tako kot NS-ju, Daterju in DS, jasno, da ne opaziš pozitivnih lastnosti na človeku, saj ti gre na jetra. Kjer je simpatija ali antipatija, so vedno čustva vmes v nasprotju z realnim ocenjevanjem in preidemo na čisti subjektivizem (pristranskost) pri podajanju opazk, ki so bodisi pretirano pozitivna (precenjevanje) ali pretirano negativna (podcenjevanje). ;)[/quote]
Pa Spiderju, Matkiću, Volku, Lepolaski, Pacotu,… Se je že kr neki folka nabral.

Seveda lahko, moj mail imaš piši mi. Pa registriraj si nick Kulturneš :), kot pravijo alter ego

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ja dej bodi poskusno, kaj čakaš ? Javi se, bodi poskusno, drži se navodil pa bodo videli. Morda bo pa res dobro, pa odprl si boš še svoje forume, kjer boš moderator (presna prehrana, bodybuilding, fit4life, izguba teže, pozdravi se sam… etc).

Ni Joke(r)[/quote]

To s prehrano in izgube teže, tudi to me zanima.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Kaj pa je butel za Einsteina v tem primeru? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če ti je antipatičen, tako kot NS-ju, Daterju in DS, jasno, da ne opaziš pozitivnih lastnosti na človeku, saj ti gre na jetra. Kjer je simpatija ali antipatija, so vedno čustva vmes v nasprotju z realnim ocenjevanjem in preidemo na čisti subjektivizem (pristranskost) pri podajanju opazk, ki so bodisi pretirano pozitivna (precenjevanje) ali pretirano negativna (podcenjevanje). ;)[/quote]
Matjažko, razumem tvoj pomislek, vseeno pa se včasih zgodi, da določenih pozitivnih lastnosti pri človeku ne opazimo, ker jih preprosto ni. Meni se Robi skozi svoje pisanje enostavno ne zdi strpen, nekonflikten in spoštljiv. Smisel za humor je edina od boldanih lastnosti, kjer se strinjam, da gre za subjektivizem (pa ne samo to, še logično se mi zdi).

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

PROTINASLOV:
Vlagaj v geštelček, ti ne bo treba ne kuhat, ne prat in ne likat, dec si vas bo mogel vsak dan posebej zaslužit 🙂

In tko tud je v praksi. Baba z dobro postavo si bo dobila deca, ne glede na to kok je nesposobna.

Matjažko, razumem tvoj pomislek, vseeno pa se včasih zgodi, da določenih pozitivnih lastnosti pri človeku ne opazimo, ker jih preprosto ni. Meni se Robi skozi svoje pisanje enostavno ne zdi strpen, nekonflikten in spoštljiv. Smisel za humor je edina od boldanih lastnosti, kjer se strinjam, da gre za subjektivizem (pa ne samo to, še logično se mi zdi).[/quote]

Toliko kot se tu napiše nestrpnih, nespoštljivih, konfliktnih, nekulturnih…in brez smisla za humor, komentarjev, ne vem kdo bi lahko to spravil v red, da bi bil volk sit in koza cela.
Vsekakor zelo nehvaležno delo, ki bi zahtevalo skoraj 24urno prisotnost in četudi bi komu uspelo, ne verjamem, da bi ga ljudje, ki bi jim brisal komentarje, imeli za takšnega kot si izpostavila.

Če mu je tok nehvaležno, zakaj ga potem sploh opravlja ?

Pa nema veza, če jo garba vsaki dan. To pomeni, da tud vsako “tele” lahko dobi žensko. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Katenjka je delala XLS tabele ali ni? Edino ona nas lahko reši. 🙂

Katenjka je delala XLS tabele ali ni? Edino ona nas lahko reši. :)[/quote]

Mislim, da se je do sedaj nabralo že toliko podatkov, da ji je comp zablokiral, ker ni mogel sprocesirat vsega.
Nemara se zato tudi ona tu oglasi le še za nartavečje preznike…. 😛

Matjažko, razumem tvoj pomislek, vseeno pa se včasih zgodi, da določenih pozitivnih lastnosti pri človeku ne opazimo, ker jih preprosto ni. Meni se Robi skozi svoje pisanje enostavno ne zdi strpen, nekonflikten in spoštljiv. Smisel za humor je edina od boldanih lastnosti, kjer se strinjam, da gre za subjektivizem (pa ne samo to, še logično se mi zdi).[/quote]

Dobro, ni mogoče ravno zabavljač, razume pa šale, npr. od kakšnega Onega, ki jih večina ne, še posebej, če gre za bolj resnobne, analitične, stvarno-praktične, “zemeljsko-logične” tipe, ki jim je črn humor ali Monty Pythona neznanka. Nekonfliktnost in strpnost, to pa je po moje ena izmed lastnosti, ki je pri Robiju na višjem nivoju, vsaj v primerjavi z ostalimi pisci na forumu, med katerimi imajo želji nekateri postati celo moderatorji. 😀

Dobro, ni mogoče ravno zabavljač, razume pa šale, npr. od kakšnega Onega, ki jih večina ne, še posebej, če gre za bolj resnobne, analitične, stvarno-praktične, “zemeljsko-logične” tipe, ki jim je črn humor ali Monty Pythona neznanka. Nekonfliktnost in strpnost, to pa je po moje ena izmed lastnosti, ki je pri Robiju na višjem nivoju, vsaj v primerjavi z ostalimi pisci na forumu, med katerimi imajo želji nekateri postati celo moderatorji. :D[/quote]

Aha, izbiramo torej manjše zlo. No, saj…

P.S. Določene šale pač niso smešne, ni, da jih človek ne bi razumel. To je samo druga plat istega subjektivizma. Za malo črnega humorja si pa raje pogledam Stevena Wrighta, recimo.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Od danes naprej sem jaz tu šef.

Lp

Kaj pa je butel za Einsteina v tem primeru? :)[/quote]

Marko

Dobro, ni mogoče ravno zabavljač, razume pa šale, npr. od kakšnega Onega, ki jih večina ne, še posebej, če gre za bolj resnobne, analitične, stvarno-praktične, “zemeljsko-logične” tipe, ki jim je črn humor ali Monty Pythona neznanka. Nekonfliktnost in strpnost, to pa je po moje ena izmed lastnosti, ki je pri Robiju na višjem nivoju, vsaj v primerjavi z ostalimi pisci na forumu, med katerimi imajo želji nekateri postati celo moderatorji. :D[/quote]

Aha, izbiramo torej manjše zlo. No, saj…

P.S. Določene šale pač niso smešne, ni, da jih človek ne bi razumel. To je samo druga plat istega subjektivizma. Za malo črnega humorja si pa raje pogledam Stevena Wrighta, recimo.[/quote]

Za ‘zajebancijo odprte’ ženske tu na forumu, ki znajo tudi kaj nazaj malce nagajivo hudomušno pošpikat, pri čemer niso užaljene, se mi zdijo zgolj malce starejše generacije, kot je Margot recimo. Ve mlajše ste bolj trdi orehi. 😀

Ja kok si pa sam str, da ti je treba te starinske fore uporabljat, ki jih ne razume nobena 30 nevermind 20 letnica ?

tako kot tvoja glava 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close