Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

kolk si pa ti star, da vzdihuješ nad ethanom huntom? a ko boš velik boš vohun? :)))))
(moji sošolci, ki do bli malo bolj otročji, so nehali s tem pri približno 15-ih :)))) )

Aha, izbiramo torej manjše zlo. No, saj…

P.S. Določene šale pač niso smešne, ni, da jih človek ne bi razumel. To je samo druga plat istega subjektivizma. Za malo črnega humorja si pa raje pogledam Stevena Wrighta, recimo.[/quote]

Za ‘zajebancijo odprte’ ženske tu na forumu, ki znajo tudi kaj nazaj malce nagajivo hudomušno pošpikat, pri čemer niso užaljene, se mi zdijo zgolj malce starejše generacije, kot je Margot recimo. Ve mlajše ste bolj trdi orehi. :D[/quote]

Uff, še pravi, da imamo tudi me “mlajše” še šanse, da se odpremo za zajebancijo… 😉

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

tako kot tvoja glava :)[/quote]

Oh, hvala, ampak saj to je samoumevno, mehke glave večini žensk ne sedejo. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Za ‘zajebancijo odprte’ ženske tu na forumu, ki znajo tudi kaj nazaj malce nagajivo hudomušno pošpikat, pri čemer niso užaljene, se mi zdijo zgolj malce starejše generacije, kot je Margot recimo. Ve mlajše ste bolj trdi orehi. :D[/quote]

Uff, še pravi, da imamo tudi me “mlajše” še šanse, da se odpremo za zajebancijo… ;)[/quote]

Glavno, da ste za ljubezen odprte. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close