Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

A si ti prilezel čez srednjo ?

Res je. Vse to so zelo simpl opravila, ki jih opraviš mimogrede. Zato res ne vem, zakaj babe iz tega tako tragedijo delajo, če počnejo kaj koristnega v gospodinjstvu. Zakaj se zaradi tega čutijo nekaj izkoriščane?[/quote]

OWNED 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Aja, če pa misliš, da imajo ženske fiksacijo, da NE BODO kuhale, prale, likale, tko iz principa. To je pa drugo. Ja to pa pomen pol, da so sprane, pod vplivom kakšne feminitske, če to niso same, pa iz principa nočejo to, kot stare babe nočejo v dom za nobeno ceno, čeprav je to danes kot super hotler, zato ker imajo stara prepričanja, fiksacije, da se v dom da samo stare pa zoprne babe, k jih noben noče. Po istem principu enim ženskam vsiljujejo prepričanja, da bodo sužnje, podrejene, ničvredne, če bodo opravljale gospodinjska opravila 🙂

Aja se nisem zavedal, da je boj ? A nismo vsi na istri (moški) strani ? Več pogledov smo zmetali, pa se morda približali resnici 🙂 Jah seveda, če je tako simpl in se ženska trmasto upira, tko brez kakršnekoli racionalne razlage, je pa to čisto nekaj drugega kajne. Podobno kot tisto, k iz fiksacije hoče tebe v ritko, če ti hočeš njo, tisto je drugo, trma. Sem mislil, da smo o racionalnem delu govorili, pa zgleda govorimo o neracionalnem, čustvenem, prepriračnjih, religiji. To pa vso srečo. Če imajo vbito v glavo nekaj (neracionalnega), potem pa vam ne znam svetovati 🙂

Ja, kompliciran sem.

Ma daj mulo, ti boš nekomu govoril, kdo ima probleme, a tukaj jočeš, da se babe nočejo do 25-ega s tabo poročit..Poleg tega si s eže 100-krat poslovil, pa vedno prideš nazaj težit pod 1000 nicki..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ker to niso prave feministke, ampak obupane izkoriščevalke, ki feminizem samo zlorabljajo, da izpadejo pravične.

Ok, zaustavimo tukaj. Pa če prav mislim na isto o čemer govoriš, je pisalo, da hočejo, ti si zatrjeval, da nočejo.
MON je težko ozdravljiva droga ja :I Vsi k tukaj pristanemo smo vsaj momentalno v krizi al pa v kurcu, men je to jasno, sam enim ni 🙂 No lep pozdrav.

Ker to niso prave feministke, ampak obupane izkoriščevalke, ki feminizem samo zlorabljajo, da izpadejo pravične.[/quote]

Jap. Feminizem si je v osnovi le želel, da ženske ne bi bile izkoriščane in zatirane, da bi imele enake možnosti. Je pa ogromno defektnih žensk to pograbilo za opravičilo, da moške začnejo zaničevat in maltretirat, tudi izkoriščat. 🙂 Tko da ja, feminizem je velikrat samo izgovor za sadistične ženske.

Aja, če pa misliš, da imajo ženske fiksacijo, da NE BODO kuhale, prale, likale, tko iz principa. To je pa drugo. Ja to pa pomen pol, da so sprane, pod vplivom kakšne feminitske, če to niso same, pa iz principa nočejo to, kot stare babe nočejo v dom za nobeno ceno, čeprav je to danes kot super hotler, zato ker imajo stara prepričanja, fiksacije, da se v dom da samo stare pa zoprne babe, k jih noben noče. Po istem principu enim ženskam vsiljujejo prepričanja, da bodo sužnje, podrejene, ničvredne, če bodo opravljale gospodinjska opravila :)[/quote]

Meni osebno dol visi, kaj one hočejo ali nočejo. Z mojega stališča je to njihov problem. Ti se boš pa moral kar naučit kuhat, prat, pomivat in peglat, če boš hotel dobit za lizat. Fukfehtar mora pač svoj križ nosit.

res je, zakaj bi nas moralo zanimat, kaj babe hočejo? To je čist njihov problem.

Vsi tukaj prisotni obeh spolov imamo približno enake poglede na medčloveške odnose..Eni osirajo Fidelita, matkiča, mene, ker pač gojijo še vedno neke iluzije, da so sposobni nečesa več, če bi to držalo, bi zadovoljno želi rezultate izpopolnjene veze, ne pa tu viseli, mi jim pa s svojimi pisarijami rušimo iluzije, ki jih nekako gojijo…Z nekom, ki trdi, da je v vezi, ali pa je zagovornik družinskega življenja in čuti potrebo se prepirat z nami, čudaki in ciniki, je nekaj narobe..Vse vas vleče na isto dekadentno stran, pa če hočete, ali ne..

Lahko pa pogledaš malo bolj pozitivno na stvar. Na primer, da visim tolk tukaj, ker imam veliko svobode, tako v službi, kot doma. Saj veš, tiste svobode, ki jo ti tako zagovarjaš in zaradi česar kar ne moreš v zvezo (kao),ker je potem več nimaš.
Ko imaš doma pošlihtano, lahk tud malo okol lutaš in če si dober delavec, ti tud določene stvari skozi prste pogledajo. Konec koncev je pomembno, da je delo opravljeno oziroma je delodajalec zadovoljen in enako velja za ženo/partnerko. Tako to gre.
Nikoli pa ne boš vedel, kako je res pri meni. Lahko pa prideš kaj na obisk, na kake piškote. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Res je. Vse to so zelo simpl opravila, ki jih opraviš mimogrede. Zato res ne vem, zakaj babe iz tega tako tragedijo delajo, če počnejo kaj koristnega v gospodinjstvu. Zakaj se zaradi tega čutijo nekaj izkoriščane?[/quote]

OWNED :D[/quote]
Nič no WONED. Ker, če mu je to res tak simpl opravilo, mu ne bo problem tega naredi zase, pa še zanjo. Problem je, ker mu je težko in pričakuje, da mu bodo to delali drugi. Zato pa je dom za ostarele ena od rešitev rešitev. Ker pa je še premlad, bo do takrat pač še “malo” jamral.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja saj WONED pa res ni Marko, se strinjam 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Takoj se obesi na nekaj nepomembnega, da zakriješ svojo napako. To obvladaš. 🙂

Samo učim se od tebe, ti ni všeč kajne? 🙂 Jemanje iz konteksta in bistva, da podrkuješ v glavo, malo lastne ”medicine” al kak bi se temu reklo 😉

OWNED :D[/quote]
Nič no WONED. Ker, če mu je to res tak simpl opravilo, mu ne bo problem tega naredi zase, pa še zanjo. Problem je, ker mu je težko in pričakuje, da mu bodo to delali drugi. Zato pa je dom za ostarele ena od rešitev rešitev. Ker pa je še premlad, bo do takrat pač še “malo” jamral.[/quote]

Po moje ti babe sploh nimaš. Ti imaš samo računalnik in moški in ženski čvek.

WONED!

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=woned

, ne pred. ;)[/quote]

Preveč mlačnega piva spije v teh pasjih dnevih, ki mu udari v glavo, ker nima ženske, ki bi jo poslala do prve štacune po hladnega, potem pa se mu malo zapleta s citiranjem. Saj sedaj se je malo ohladilo. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

ja ti matjazko si pa dobro citiral ja 🙂

Samo učim se od tebe, ti ni všeč kajne? 🙂 Jemanje iz konteksta in bistva, da podrkuješ v glavo, malo lastne ”medicine” al kak bi se temu reklo ;)[/quote]
No prav, vsaj nekaj sem te naučil dobro. Me veseli. 🙂

A ti resno misliš in verjameš, da se vsi sekiramo in obremenjujemo s tem, kako ti ali drugi živite ali razmišljate ?
Zame je to le čvek. zapravljanje časa, zajebancija….
Na forumu karkoli razčiščevati, je čista izguba časa. Še bolj, kot le bluzenje. 🙂

Seveda verjame, ker se mi odzivamo nanj in on se odziva na nas. Torej sklepa, da smo enaki. In ker se on sekira, sklepa, da se tudi mi, ker smo si pač še vedno enaki. Ko gre on srat, gremo vsi srat, istočasno. :))

Draga punca meni lahko kaj zaupaš jast ti bom pomagal pri delu samo če me boš ubogala .
Sicer nise treba bati nobenega dela če kaj ne znaš bova pa storila skupaj .
Mene si zaslužiš samo če neboš izkoriščala tako kakor druge punce in žene .
Vendar jas znam delati vse .

Aja, če pa misliš, da imajo ženske fiksacijo, da NE BODO kuhale, prale, likale, tko iz principa. To je pa drugo. Ja to pa pomen pol, da so sprane, pod vplivom kakšne feminitske, če to niso same, pa iz principa nočejo to, kot stare babe nočejo v dom za nobeno ceno, čeprav je to danes kot super hotler, zato ker imajo stara prepričanja, fiksacije, da se v dom da samo stare pa zoprne babe, k jih noben noče. Po istem principu enim ženskam vsiljujejo prepričanja, da bodo sužnje, podrejene, ničvredne, če bodo opravljale gospodinjska opravila :)[/quote]

Najdeš si partnerja, kakšen ti odgovarja, kako se usklajujeta, kaj bo kdo delala na določenih področjih, pa je čisto odvisno od para. Če jima kaj ne odgovarja, je pa čisto njun problem, saj nihče ni primoran, da živi z nekom, s katerim se spričkata že zaradi malenkosti, kdo bo umil en krožnik več…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close