Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Robi, ti si malo naporen, ko ne razumeš napisanega in podaš kr neko repliko.

Ne, NE mislim, da se ti kaj prida obremenjuješ, mislim pa, da si glede odnosa do nasprotnega spola nekje tu kot jaz. Je zdaj bolj jasno?

Težko me prepričaš v nasprotno, ne bi se ti tu prerekal z nekimi samskimi možakarji, če bi bil v vezi ne vem kako srečen.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne vem, kdo je tu naporen. 🙂
Če pa sem ti napisal, da se ne prerekam z nobenim, ti pa mi spet očitaš eno in isto.
Si isti, kot debela starunklja, ki misli, da se vedno samo zgražam nad samskimi, ko repliciram samskim.

No, zdaj sem še debelo starunkljo omenil, pa bo spet mislila, da sem obseden z njo. 🙂

Je ta forum zate samo zajebancija moj ku*ac. Skos nekaj obsojaš in se delaš več vrednega od ostalih. Ti se lahko hvališ, ko pa se nekdo drug pohvali na podoben način, je pa narcis, nesamozavesten, pa kar neke.

Še eden, ki sklepa po sebi in posplošuje.
Jaz nisem nikoli napisal, da imam popolno telo. Tak, da…:)

Če pa sem ti napisal, da se ne prerekam z nobenim, ti pa mi spet očitaš eno in isto.
Si isti, kot debela starunklja, ki misli, da se vedno samo zgražam nad samskimi, ko repliciram samskim.
[/quote]

Kaj pa če gre za isto osebo ?!? (OMG, it was you this entire time!)
[img]http://static.fjcdn.com/gifs/It+was+you+this+entire+time+wtfit+was+you+sooooooooon_bb3893_3413782.gif[/img]

[/quote]

Kaj pa če gre za isto osebo ?!? (OMG, it was you this entire time!)
[img]http://static.fjcdn.com/gifs/It+was+you+this+entire+time+wtfit+was+you+sooooooooon_bb3893_3413782.gif[/img][/quote]

PREOBRAT?
https://www.youtube.com/watch?v=eJOjn3sCehM

Še eden, ki sklepa po sebi in posplošuje.
Jaz nisem nikoli napisal, da imam popolno telo. Tak, da…:)[/quote]
Ti si preresen, da bi se zajebaval, na kakršenkoli način že.

Lejga, spet sklepa po sebi. LOL LOL

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Da si daš za vzdevek svoje ime, moraš bit kr orng dolgočasen tip človeka.

Sklepaš po sebi..sklepaš po sebi..sklepaš po sebi..njihov večni argument, kot dva vrtečjaka..

Mislim, da tisti v mestu ne bi kar čakali in crkavali ter samo od daleč opazovali krompir na njivi. Vse bi pokradli, pa bi kmet, ki je pošten, prej crknil, kot pa lopovi.
Nekateri že zdaj kradejo z vrtov in njiv, pa ni takšne krize.

Ne, se pa imaš za skoraj edinega poštenjaka znotraj pokvarjene družbe, ali kako že, ma daj, itak pa razumem, da nerad karkoli priznaš, saj ne premoreš samokritike.

Ne, se pa imaš za skoraj edinega poštenjaka znotraj pokvarjene družbe, ali kako že, ma daj, itak pa razumem, da nerad karkoli priznaš, saj ne premoreš samokritike.[/quote]
Pa saj ravno zato je forum nesmiselno jemati resno in se obremenjevati kaj kdo napiše, saj lahko vsak napiše karkoli.

Ne, se pa imaš za skoraj edinega poštenjaka znotraj pokvarjene družbe, ali kako že, ma daj, itak pa razumem, da nerad karkoli priznaš, saj ne premoreš samokritike.[/quote]
Pa saj ravno zato je forum nesmiselno jemati resno in se obremenjevati kaj kdo napiše, saj lahko vsak napiše karkoli.[/quote]
Če se ti ne bi nič obremenjeval kaj kdo napiše, potem ne bi zdej jst bil brez računa. Sekiraš se za vse, ta forum ti v bistvu pomeni več kot komurkoli, zato pa tudi opravljaš to nehvaležno delo (kao nehvaležno). Še nisem naletel moderatorja, ki bi se mu fučkalo za forum. Vi uživate v brisanju komentarjev, poniževanju uporabnikov, če kdo kej nazaj pisne, ga pa kaznujete z suspenzom, minus točkami itd.

S tem, ko imaš to pedersko srce zraven vzdevka, se počutiš močnejšega. Če bi ti Primož odvzel mesto moderatorja, stavim, da bi se še isto minuto zjokal kot majhen otrok.

Wtf. Pere stroj, lika likalnik, samo pri kuhanju je treba imeti voljo do novega znanja. Ti raje povej, da iščeš novo mamico, pa bomo razumeli.

brihten ko hlod – kot ponavadi.
kdo za vraga LIKA GATE??? tvoja mati??? očitno so njene gospodinjske sposobnosti še slabše od sposobnosti vzgajanja…

Boksarce so lepše zlikane.

brihten ko hlod – kot ponavadi.
kdo za vraga LIKA GATE??? tvoja mati??? očitno so njene gospodinjske sposobnosti še slabše od sposobnosti vzgajanja…[/quote]

Od mene ti ne boš dobila ničesar, pa če se še tako ven mečeš. Nisi mi na nivoju.

jasno, saj nimaš ničesar za ponudit nobeni 🙂

Kaj da ne, pa saj je zgoraj v oglasu ponujal usrane gate, neumito posodo itn. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

:)))))))))))))))))))
ja ja vidim, nima časa odgovarjat, ker mu v vrsti pred vrati stojijo in mora preučevat “prošnje za zaposlitev” :))))))))))))))) phahahaha

Hahaha, kaj se jim sline cedijo za mano. Pa nisem vam jaz dežurni spolni objekt, kaj vam je? Pri meni bi morda edino Senza imela kaj šans, ostalo je pa precej pod nivojem.

da bi bil ti dovolj “visoko”, bi blo možno edino, če si spet zadet kot opica :)))

Lepolaska sem te pogrešal v debati. No daj povej kako maš ti to urejeno: kuhanje, pospravljanje, pranje, likanje oz. kako imajo dobro situirane ženske to urejeno. Nekaj iz resničnega življenja, ne filmskega, da slišimo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close