Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš
vidim, da vam manjka nekaj iz resničnega življenja, ko vsakič nekdo kakšno neumno pribije: peglanje gat, nogavic in ostalih finih zadev z elastiko, modrci na gumbe, nekulturni nesamozavestnež in samooklicani najjači mačo v mestu si krajša večere z branjem tračev o filmskih zvezdah, fidelito je nekje high, da še sam ne ve kje, matjažko pa verjetno ravnokar vdira v Namo na oddelek s spodnim perilom, da bi se končno naučil odpirat modrce z eno roko v temi, brez, da bi si zlomil kak prst………………….
Pri Lepolaski je gospodinjstvo na nivoju zrihtano. Mora biti, ker v nasprotnem jo predragi obdaruje z batinami.
tvoje mokre sanje, ane? :))) na tvojo žalost jaz takih dr.ekačev niti pogledam ne.
Pa saj ravno zato je forum nesmiselno jemati resno in se obremenjevati kaj kdo napiše, saj lahko vsak napiše karkoli.[/quote]
Če se ti ne bi nič obremenjeval kaj kdo napiše, potem ne bi zdej jst bil brez računa. Sekiraš se za vse, ta forum ti v bistvu pomeni več kot komurkoli, zato pa tudi opravljaš to nehvaležno delo (kao nehvaležno). Še nisem naletel moderatorja, ki bi se mu fučkalo za forum. Vi uživate v brisanju komentarjev, poniževanju uporabnikov, če kdo kej nazaj pisne, ga pa kaznujete z suspenzom, minus točkami itd.[/quote]
Pri petindvajsetih, pa še malo, pa že dementen ?
Bilo ti je razloženo, zakaj si ti ostal brez računa in s tem nimam jaz nič.
Čeprav se s tem strinjam. 🙂
Brisanje žaljivk, pa ne pomeni obremenjevanja s tvojim življenjem. Na tvojo žalost.
Če se ti ne bi nič obremenjeval kaj kdo napiše, potem ne bi zdej jst bil brez računa. Sekiraš se za vse, ta forum ti v bistvu pomeni več kot komurkoli, zato pa tudi opravljaš to nehvaležno delo (kao nehvaležno). Še nisem naletel moderatorja, ki bi se mu fučkalo za forum. Vi uživate v brisanju komentarjev, poniževanju uporabnikov, če kdo kej nazaj pisne, ga pa kaznujete z suspenzom, minus točkami itd.[/quote]
Brisanje žaljivk, pa ne pomeni obremenjevanja s tvojim življenjem. Na tvojo žalost.[/quote]
Saj pravim, ti kot moderator si lahko privoščiš žalit druge, ko ti kdo kaj nazaj reče, boš pa zbrisal komentar. In ne, nisem dementen, samo neumen nisem, da bom verjel lažnivcu.
Brisanje žaljivk, pa ne pomeni obremenjevanja s tvojim življenjem. Na tvojo žalost.[/quote]
Saj pravim, ti kot moderator si lahko privoščiš žalit druge, ko ti kdo kaj nazaj reče, boš pa zbrisal komentar. In ne, nisem dementen, samo neumen nisem, da bom verjel lažnivcu.[/quote]
You know your kind, ha?
….če jih na moji riti zlika njena ritka… :))
Saj pravim, ti kot moderator si lahko privoščiš žalit druge, ko ti kdo kaj nazaj reče, boš pa zbrisal komentar. In ne, nisem dementen, samo neumen nisem, da bom verjel lažnivcu.[/quote]
You know your kind, ha?[/quote]
Človek mi ni dovolil pisat na forum, dobesedno cel dan je čepel za računalnikom, pa mi brisal komentarje. Jaz pa naj temu človeku verjamem, kako mu je vseeno za forum in mu potem še verjamem, da ni on imel nič opravka z izbrisom računa ? 🙂
….če jih na moji riti zlika njena ritka… :))[/quote]
Uauuu.[/quote]
A ti si do sedaj to samo z likalnikom počela? 🙂
Upam, da ne na njem…. :)))
In ti po cele dneve sediš za računalnikom, se ukvarjaš z virtualnimi ljudmi. Ko boš to nehal početi, se bodo končali TVOJI problemi. Naj ti da mati vsaj za en dan na morju.
Uauuu.[/quote]
Upam, da ne na njem…. :)))[/quote]
Meni ni običajno, da bi to počeli oblečeni. Vidim, da si pa ti vedno v gatah:)).
Človek mi ni dovolil pisat na forum, dobesedno cel dan je čepel za računalnikom, pa mi brisal komentarje. Jaz pa naj temu človeku verjamem, kako mu je vseeno za forum in mu potem še verjamem, da ni on imel nič opravka z izbrisom računa ? :)[/quote]
To, da si človek domišlja, da se vse stvari dogajajo zgolj zaradi njega, da je on vsemu temu vzrok in posledica (tudi komentarji na tem forumu se menda pišejo, da bi se tebe in tebi podobne, v nekaj prepričalo…), je posledica psihičnih motnje, ki z leti prerašča v pravo paranojo.
Če bi imel kej poguma, se me ne bi bal spoznat še v živo. Vegetarijanska pičketina 50 kilska, I’m bigger than U 😉
Upam, da ne na njem…. :)))[/quote]
Meni ni običajno, da bi to počeli oblečeni. Vidim, da si pa ti vedno v gatah:)).[/quote]
Hočeš povedat, da imaš “zmečkano” tazadnjo, ki jo je treba vsake tolko mal popeglat? :)))
Jaz sem pisal zgolj o likanju spodnjega perila, tebi pa misli uhajajo izpod te obleke… 😉
Le kaj ti moti misli? :)))
Se spet okoli tebe svet vrti?
Kolikor se spomnim tebe ni bilo še nikoli na kakem pikniku za razliko od ostalih, torej kdo se boji? 😛
Ti On si pa še večji feget od njega. Iz Ljubljane si, pa ti je težko pridt, lol. Škoda besed res… 🙂
Pa kdo je govoril o perverznosti?
Saj smo se le o likanju perila pogovarjala 😉
Ampak, če greš nazaj pogledat si ti omenila, da tebe likajo brez… 😉 😀 😀
Meni je prav, celo vesel sem, da si tako domiselna… :))))
Likaš spodnje perilo berz spodnjega perila…. Uauuuuu….. :)))
Človek mi ni dovolil pisat na forum, dobesedno cel dan je čepel za računalnikom, pa mi brisal komentarje. Jaz pa naj temu človeku verjamem, kako mu je vseeno za forum in mu potem še verjamem, da ni on imel nič opravka z izbrisom računa ? :)[/quote]
Ti si šizil, on je brisal. V bistvu sta kar dobro sodelovala. 🙂 Ne vem pa, zakaj se sprenevedaš. Margot ti je lepo napisala, kdo in zakaj ti je ukinil račun. Tako velik fant kot ti, bi to lahko že prebolel.
Ampak potem imam pa res srečo,da sem samska. Meni ni treba nič od tega, kar ti pišeš, početi za druge.
Ampak potem imam pa res srečo,da sem samska. Meni ni treba nič od tega, kar ti pišeš, početi za druge.[/quote]
Saj to ni, da je treba, to počneš zato, ker si želiš 😉
Ampak potem imam pa res srečo,da sem samska. Meni ni treba nič od tega, kar ti pišeš, početi za druge.[/quote]
Saj to ni, da je treba, to počneš zato, ker si želiš ;)[/quote]
Ne vem, ampak gat si nikoli ne likam, niti sebi. Niti še nisem slišala, da bi kdo likal gate.
a userje se takle dripec sam al se mora tudi to ženska ☺
Mama mu pomaga :).
Forum je zaprt za komentiranje.