Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Človek mi ni dovolil pisat na forum, dobesedno cel dan je čepel za računalnikom, pa mi brisal komentarje. Jaz pa naj temu človeku verjamem, kako mu je vseeno za forum in mu potem še verjamem, da ni on imel nič opravka z izbrisom računa ? :)[/quote]

Ti si šizil, on je brisal. V bistvu sta kar dobro sodelovala. 🙂 Ne vem pa, zakaj se sprenevedaš. Margot ti je lepo napisala, kdo in zakaj ti je ukinil račun. Tako velik fant kot ti, bi to lahko že prebolel.[/quote]
Se razume, možača.

Z razlogom ima tako ime. Ti res ni kapnilo? Se opravičujem, če si oseba s PP na področju umskega razvoja.

El fidelito očitno še vedno uporablja dolge platnene gate, da jih je treba likat.

Mislim, da se ni bati, da bi to delo že v kratkem prevzela ženska (ki bi si te zaslužila, seveda).

Mama mu pomaga :).[/quote]

a za lulat ima dripec babico ali svojega Alzheimerja

You know your kind, ha?[/quote]
Človek mi ni dovolil pisat na forum, dobesedno cel dan je čepel za računalnikom, pa mi brisal komentarje. Jaz pa naj temu človeku verjamem, kako mu je vseeno za forum in mu potem še verjamem, da ni on imel nič opravka z izbrisom računa ? :)[/quote]

Če ti sodelovanje na ŽM čveku toliko pomeni, da ne moreš brez tega, se enostavno začni lepše obnašat, pa ne boš ne brisan ne blokiran.

In kaj si ti za ena, da si tok pametna neki ? Kar neka elizabeta, povej svoj prejšnji vzdevek, da vem sploh s kom govorim.

To je pa Sadni, ne, ni Sadni. To je EnostavnoUbog

Aja, ne, to našteto so niki od tega Nekulturnega. On jih ima cel kup.

Saj to ni, da je treba, to počneš zato, ker si želiš ;)[/quote]

Ne vem, ampak gat si nikoli ne likam, niti sebi. Niti še nisem slišala, da bi kdo likal gate.[/quote]

Saj razumem, da tistih “špagic”, ki se ti ovijajo tam okol, nima smisla likat… ampak, če bi te on lepo prosil, da mu popeglaš boksarce, bi mu pa ustregla, a ne? 🙂
Če bi te lepo prosil in se ti še lepše oddolžil za ta tvoj trud…. 😉

Če bi bila tako uslužna, bi bila poročena tako pa nisem.
Drugače pa je Fido kar lepo opisal realnost.
Koliko vezanih monovcev lahko reče, da si sami likajo in perejo? Bolj malo. Eni bi celo svoje partnerke sterali, če jim ne bi zlikala srajce.
Tako, da ja, to, kar piše FIdo je čista realnost marsikatere zveze.
Potem pa so še razni učiteljičini sinovi, ki so že leta in leta odrasli pa jim še vedno mama pospravlja sobo in plačuje položnice.
V glavnem Fido je zadel dogajanje v marsikateri vezi. Pa marsikatero navezo mama-sin.

Če bi bila tako uslužna, bi bila poročena tako pa nisem.
Drugače pa je Fido kar lepo opisal realnost.
Koliko vezanih monovcev lahko reče, da si sami likajo in perejo? Bolj malo. Eni bi celo svoje partnerke sterali, če jim ne bi zlikala srajce.
Tako, da ja, to, kar piše FIdo je čista realnost marsikatere zveze.
Potem pa so še razni učiteljičini sinovi, ki so že leta in leta odrasli pa jim še vedno mama pospravlja sobo in plačuje položnice.
V glavnem Fido je zadel dogajanje v marsikateri vezi. Pa marsikatero navezo mama-sin.[/quote]
Uslužnost…. :/
Ne vem, če gre za uslužnost, bolj bi rekel, da za sodelovanje.
Ti narediš nekaj zanj, on naredi nekaj drugega zate. Ne želiš s partnerjem sodelovat?
Ali pa za izkazovanje naklonjenosti, ljubezni, če hočeš. Ti je tudi to tuje?

Tudi mama, ki sinu “ri.t odnaša” mu na ta način izkazuje ljubezen. Pustimo sedaj koliko je to prav/narobe, pa vendar gre za njeno naklonjenost, ki jo ne izkazuje neki x osebi, mogoče niti svojemu partnerju ne, zato “(iz)rabi” sina.

To kar Fido opisuje se bere kot prostovoljni mus, ki ga ne moreš enačit s tem, ko nekdo želi za partnerja naredit to in ono (tudi likat), če naklonjenost poteka tudi v obratni smeri s čimer si nenazadnje dva izkazujeta ljubezen, ker izkazovanje ljubezni ni le draga večerja, šopki rož…in podobni Holiwudski klišeji, v realnem življenju je to lahko tudi likanje 😉

Veš kaj, če bi bila midva….. bi ti jaz, poleg vsega drugega, za rd kupil likalnik, tak nartaboljši… 😉 :)))

Ko mame povedo kako je pri njihovih odraslih sinovih (pa tudi hčerkah):
http://med.over.net/forum5/read.php?151,10529761

Zato me ne čudi, da so samski moški tako zafrustrirani, ker ne dobijo ženske.

DS je ženska verzija Spiderja. 🙂
Kdor partnerski odnos vidi kot podrejanje, je res bolje, da je samski.

On, zakaj bi jaz nekomu likala? Je bolan, je invalid? Ja, potem bi mu. Drugače pa ne.
Robi, ja, vemo, ti bi tvojo nagnal, če ti ne bi zlikala srajce.

da bi videla kakšno šminko uporablja njegova ljubica … pa, če ima samo eno ali jih ima več ☺

DS je ženska verzija Spiderja. 🙂
Kdor partnerski odnos vidi kot podrejanje, je res bolje, da je samski.[/quote]
Spet obsojaš, ponižuješ uporabnike po nepotrebnem. Na Spiderja si pa ti pomoje malo ljubosumen, ker mislim, da je vsem tu jasno, da je tip bolj razgledan, izobražen od tebe, zato pa tudi taka smešna, nelogična primerjava.

da bi videla kakšno šminko uporablja njegova ljubica … pa, če ima samo eno ali jih ima več ☺[/quote]

Ja, saj res. Ne more it zmečkan k ljubici :).
Poročeni moški so kar pogosti iskalci na raznih portalih. Jih je več kot samskih. Potem pa imajo žene kar veliko skrbi, da jim zlikajo, operejo, da gredo čisti na randi z ljubico :).

da bi videla kakšno šminko uporablja njegova ljubica … pa, če ima samo eno ali jih ima več ☺[/quote]

Ja, saj res. Ne more it zmečkan k ljubici :).
Poročeni moški so kar pogosti iskalci na raznih portalih. Jih je več kot samskih. Potem pa imajo žene kar veliko skrbi, da jim zlikajo, operejo, da gredo čisti na randi z ljubico :).[/quote]

samski so ravno zato samski — ne iščejo, še manj pa h kakšni gredo ☺

Verjetno bi bil res bolan in invaliden, če bi bil s tabo…he,he,he…

Saj sem napisal zakaj bi mu tudi likala nap., zato, ker bi ga imela rada in ker bi on imel rad tebe, bi zate storil nekaj, kar ti itak sama zmoreš.
Gre za izkazovanje ljubezni skozi vroč likalnik… 😉
Likala ali opravila kako drugo delo, bi mu zato, da mu izkažeš ljubezen in naklonjenost.
Ok?

Verjetno bi bil res bolan in invaliden, če bi bil s tabo…he,he,he…

Saj sem napisal zakaj bi mu tudi likala nap., zato, ker bi ga imela rada in ker bi on imel rad tebe, bi zate storil nekaj, kar ti itak sama zmoreš.
Gre za izkazovanje ljubezni skozi vroč likalnik… 😉
Likala ali opravila kako drugo delo, bi mu zato, da mu izkažeš ljubezen in naklonjenost.
Ok?[/quote]

Če bi me imel rad, če bi me ljubil, me ne bi silil v delo, ki ga ne maram opravljat. Recimo likanje.
Če pa me nekdo nima rad, ne vem zakaj bi se jaz trudila izkazovat ljubezen njemu?

Saj noben ni rekel, da bi te kdo silil. On_ te je vprašal, če bi ti njemu to in to v primeru, da on tebi to in to… 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa naj bi bilo to in to?

eh babnice … a je.be vas pa desc lahko ☺

eh babnice … a je.be vas pa desc lahko ☺[/quote]

A misliš, da tak dedec to zmore? Ali mora tudi to kdo drug namesto njega naredit? Po mojem mora kdo namesto njega to postorit :).

eh babnice … a je.be vas pa desc lahko ☺[/quote]

A misliš, da tak dedec to zmore? Ali mora tudi to kdo drug namesto njega naredit? Po mojem mora kdo namesto njega to postorit :).[/quote]

saj sem natipkal desc … ne pa pi.č.kež ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close